Antonio Puerta nie żyje - Strona 3

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 28 sie 2007, 19:10

To chyba zresztą teraz najmniej ważne. Na wyjaśnienia przyjdzie czas.

Awatar użytkownika
macko001
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: macko001 » 28 sie 2007, 19:15

ehhh.... świat jest niesprawiedliwy, który to już sportowiec umierający z takiego powodu?

Pokój jego duszy. [*]

Awatar użytkownika
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 28 sie 2007, 19:18

Ten filmik u Mentora wycisnął ze mnie łzy, na prawdę straszna historia, oby nigdy więcej. Dlaczego do tego doszło? Przy takiej zaawansowanej technice nie powinno dochodzić do takich sytuacji. Nie wiem, co napisać. Przecież nie dawno zachwycał jeszcze swoją grą, a teraz mecze regularnie będzie rozgrywał w niebie z Deyną i innymi. Kondolencję dla rodziny piłkarza.

Awatar użytkownika
liam
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 28

Post Wyświetl pojedynczy post autor: liam » 28 sie 2007, 19:31

ciężko jest mi coś sensownego napisać naprawdę mi smutno Puerta umarł ponieważ grał w to co on,ja i na pewno większa część tego forum kochamy piłkę nożną ehh do tego zostawił kobietę w ciąży ;( na prawdę wieki żal oby nigdy więcej nie doszło do podobnej tragedii w sporcie
spoczywaj w spokoju Antonio [*]

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 28 sie 2007, 19:41

Wielka strata dla piłki nożnej, bo Puerta miał ogromny talent. Informacja, że żona Antonio jest w ciąży przygnębia jeszcze bardziej.
Pozostaje mieć nadzieję, że jego śmierć będzie miała jakieś dobre konsekwencje (wiem, że głupio to brzmi) i FIFA na pierwszym miejscu będzie stawiać zdrowie piłkarzy. Foe, Feher, teraz Puerta. Jak to możliwie, że kluby przed każdym sezonem przeprowadzają badania, a piłkarze i tak umierają na murawie?

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 28 sie 2007, 19:50

ewaacm pisze:mecz o Superpuchar Europy ma zostać przeniesiony na inny termin.
ewaacm pisze:Zastanawia mnie tylko termin meczu o SPE. Tak naprawdę to nie ma na kiedy przenieść Confused
Dokladnie jezeli nie zostanie rozegrany w piatek a najpewniej nie zostanie to w tym roku meczu o superpuchar juz nie zobacymy :!:

Nie chce tutaj wchodzic w sfere czy to sluszna decyzja czy tez nie - ja jestem zdania ze lepiej byloby rozegrac ten mecz (moze kosztem kolejki ligowej aby byl maly poslizg) a dochod z tego meczu byl przeznaczony wlasnie na rodzine, dziecko Puerty - choc pewnie bedzie jakis charytatywny mecz ku jego czci

Odnosnie jego dziewczyny, to byla jego zona czy nie :?: bo roznie podaja - w sumie bez roznicy ale wspolczuje jej w zaawansowanej ciazy a tu takie przezycie, ktore napewno odbije sie negatywnie na dziecku :?

Awatar użytkownika
Ewa_
popopopopopopooo \o/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ewa_ » 28 sie 2007, 19:52

MILAN - The official site of UEFA has confirmed that AEK Athens-Sevilla has been postponed for Monday the 3rd of September at 21:45 (local time), for the return leg of the preliminary of the Champions League. The spokesman of UEFA, Wiliam Gaillard, has confirmed that the Milan-Sevilla will still take place on Friday the 31st of August at Montecarlo: "The game will be a tribute for Antonio Puerta".
Oficjalna strona podała, że mecz o Superpuchar Europy odbędzie się w terminie.
Ostatnio zmieniony 28 sie 2007, 19:56 przez Ewa_, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2056
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 28 sie 2007, 19:53

Cris7 pisze:Na wyjaśnienia przyjdzie czas.
Może przyjdzie,ale życia mu to nie zwróci.Jak wiemy zawał w młodym wieku w wielu przyadkach kończy się śmiercią.Najbardziej boli mnie to,że miało On tylko 22 lata,świetlaną karierę i dzieciaka w drodzę.To tyle w tym temacie. :cry: :cry:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 28 sie 2007, 19:55

Oficjalna strona podała, że mecz się odbędzie w terminie
wg mnie dobra decyzja, nie bede pisal bardzo dobra - bo w takim przypadku trudno a takie - ocena tego tez moze byc roznia bo kazdy ma jakies tam swoje przekonania

Ja uwazam ze dobrze sie stanie ze piatkowy mecz sie odbedzie, zas Puerta zostanie godnie pozegnany

oklepane - show must go on

.maciekk
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: .maciekk » 28 sie 2007, 20:11

Wielka strata. Był wielkim piłkarzem a zapowiadał się na jeszcze większego. Myślę że mecz o Superpuchar powinien się odbyć a zawodnicy powinni zagrać dla Antonio - Animo Puerta.

Spoczywaj w pokoju Antonio :(

Awatar użytkownika
wianuch
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 38

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 28 sie 2007, 20:12

Nie da się nic napisac :cry: Sport zabił człowieka. Ktoś najprawdopodobniej zawinił :!: I co pomogą nasze świeczki i kondolencje...

Show must go on.

Awatar użytkownika
Daniel90
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daniel90 » 28 sie 2007, 20:31

Duża strata dla całego futbolowego światka,nie tylko hiszpańskiego.Młody zawodnik któremu za miesiąc miał się urodzić syn.Niestety się nie doczekał... :( [*]

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 28 sie 2007, 21:05

No nic tylko [*]. Mam nadzieje że Milan w piątek wybiegnie z czarnymi opaskami.

Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 763

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 28 sie 2007, 21:09

Podejrzewam, że na weekend w większości lig w Europie jego pamięc zostanie uczczona. Czy to opaskami, czy minutą ciszy a zapewne często i to i to.

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 28 sie 2007, 22:04

Pewnie kilka osób wie , że niedawno , jakies kilka dni temu pisałem w 'dnie' o śmierci na boisku .... o 'aniele śmierci' w gdzies w Arabi
tutaj ten filmik :

Wogole taka dziwna sytuacja bo w Czwartek albo Piątek , przeglądałem se filmiki jak to piłkarze umierali na boisku ... Foe , Miklosie ...

:( Dziwne [']

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”