Post Wyświetl pojedynczy post autor: carekk » 29 sie 2007, 15:01
carekk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bruno Banani » 29 sie 2007, 15:03
Bruno Banani
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 29 sie 2007, 15:04
Na pewno znajdą sie tacy co tego nie wiedza albo nie zdają sobie z tego sprawy.RóżA pisze:sądzisz że my tego nie wiemy
Ależ ja nie domagam sie tego aby nagle na podstawie dyrdymałów o stolarzu wszyscy się wyparli "zdania" na temat śmierci Puerty, nie chce od nikogo odwoływania łez, emotek i świeczek. Kazdy ma prawo do własnego zdania ja tego nie krytykuje mozna sobie stawiac swieczki gdzie kto chce po prostu mam na ten temat skrajnie inne zdanie i tych dziwnych moim zdaniem zachowań nie do końca pojmuje, tyle.RóżA pisze:nagle wszyscy wyprą się swojego zdania na temat śmierci Puerty?
Po prostu władza nabiła sobie punktów u wyborców za nasze pieniadze tak to juz zwykle bywa w demokracji. W pełni podzielam twoje zdanie na ten temat (będąc zdziwionym).bellus pisze:Chodzi mi teraz o tą żałobę narodową w Polsce. Absolutnie nie potrzebna, ale przynajmniej darmowa. Bardziej mnie bolało, że rodziny tych ludzi dostały grubą kasę z naszych podatków. Każdy z nas sfinansował poszkodowanym całkiem ładne auto czy tam kuchnie robioną na zamówienie.
czeher pisze:franz a co mnie obchodzi jakis tam stolarz z Ugandy czy jkogos saisadka, ktora codzinnie zamiatala klatke
Z tego co mi wiadomo to nie.Bruno Banani pisze:Wszystkie dzieci EMO tak mają?
franz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 29 sie 2007, 15:08
RóżA pisze:Cała różnica pomiędzy śmiercią zwykłego, szarego człowieka a takim choćby Antonio polega na tym, że tego pierwszego zazwyczaj nie podziwia aż tylu ludzi
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 29 sie 2007, 15:21
RóżA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 29 sie 2007, 15:26
Uwielbiam hasła wytrychy (czy jak to Berele mówi "maczugi") ktoś tego używa i wtedy reszta towarzystwo kiwa głowami znacząco - bo nie wypada inaczej, bo to prawdy oczywiste, etc. Tylko ja się pytam o konkrety, gdzie, kiedy, jak? Byłbym wdzięczny, a i przypominam, że ukrywanie wiedzy o przestępstwie (jeśli nie jest się związanym z tym przestępstwem) jest karalne - tak przynajmniej wg mojej raczkującej wiedzy prawniczej jest.Bruno Banani pisze:Ludzie czy dla was liczy się tylko kasa? Przecież te odszkodowania to nic w porównaniu z kasą która znika z budżetu państwa przez rózne przekręty. franz jesteś żałosny. Puerta był kimś, coś w życiu już osiągnął. Ty za to jestes strasznym ignorantem. Wszystkie dzieci EMO tak mają?
bellus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 29 sie 2007, 15:28
kaczy pisze: masakre na Virginia Tech po ktorej ludzie poruszyli sie na kilka dni , i zapomnieli o tym ...
O to już temat na inną dyskusje i wole jej sie nie podejmowac patrząc na poziom co niektórych bo pewnie w tej sprawie moje tezy i poglady by was jeszcze bardziej zaszokowały niz w przypadku Antonio Puerty. To byla by istna lawina.kaczy pisze:Oraz Śmierć jednego człowieka , ale jak podziwianego i szanowanego ktorym był Jan Paweł II .
Widzisz range? Znasz profil ogólny? Czy jestes gotów na "dyskusje" z tym panem? Jesli na wszystkie pytania odpowiedziałes "tak" to podziwiam.bellus pisze:Bruno
franz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 29 sie 2007, 15:36
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 29 sie 2007, 15:42
Z jednej strony smierc jak smier, ludzie umeiraja co chwile co jest zreszta normalne. Jednak z drugiej strony smierc Chmielnika, pielgrzymow z Francji jakos mnie specjalnie nie poruszyla, inaczej jest z Puerta, z ktorym jak juz pisalem w jakis tam sposob bylem emocjonalnie zwiazany, nie pisze tutaj ze wielce rozpaczalem (co zreszta nbie jest w mojej naturze) ale mala lezka w oku sie zakrecilabellus pisze:Bruno a Jacek Chmielnik nie był "kimś"? Niczego nie osiągnął?
Śmierć jak śmierć.
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 29 sie 2007, 15:45
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 29 sie 2007, 15:53
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 29 sie 2007, 15:57
Prosze bardzo jesli ktos ma ochote nich pali swieczke albo nawet i 100 świeczek ja nikomu broń mnie panie Boże nie zabraniam jednak nie do końca te "[']Babel pisze: Ktoś ma ochotę zapalic świeczkę - robi to, ktoś ma ochotę współczuć jego dziewczynie (żonie?) - robi to
Babel pisze:Dziwne, że mam wspołczuć stolarzowi z Ugandy, o którym nigdy nie słyszałem a nie mogę wspołczuć zawodnikowi
Reakcja dziwna gdy mój dziadek umarł gdy miałem 8 lat po prostu sieBabel pisze:Podobnie było z moim dziadkiem, kiedy jako gówniarz, który nie do końca rozumiał co to śmierć, na wiadomość o jego zgonie zareagowałem wymiotami. Wyjasnisz mi to? Skrytykujesz mnie? Sam nie wiem dlaczego tak zareagowałem, bo byłem wtedy szczyl, który nie (mógł mieć) miał wielkiego kontaktu emocjalnego ze swoim przodkiem. Racja jest jak dupa, każdy ma swoją i od tego jest forum, aby mógł się podzielić. Ty możesz oceniać, ale ocena a krytyka to dwie odmienne kwestie.
franz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 29 sie 2007, 15:58
bellus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 29 sie 2007, 16:00
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 29 sie 2007, 16:09
Pewnie niewiele, ale watek mojego dziadka był watkiem, który miał jakos uzasadnić różne reakcje, bo nie wiecie co kto przeżył i może taka reakca ([']) nie jest niczym złym. A może tak jak napisałem to juz przewrażliwienie. Nie bedey juz odbiegał od meritum.franz pisze:Po za tym co ma twój dziadek który umarł gdy byłes mały do tematu "Antonio Puerta nie żyje"
Babel
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio