Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 670

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
5
33%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
40%
Zatrudnienie Mourinho
2
13%
Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 28 sie 2007, 12:43

fieldy pisze:Poza tym 18 mln ? to na pewno prawda ?
tak dzis pisze hiszpańska prasa

tez sie zdziwiłem bo zaden angiekski serwis nic o tym nie mówi

poza tym prócz Liverpoolu mówi sie o Sarragossie, Milanie
Cris7 pisze: Kuyt,Crouch,Woronin,Torres, Babel(może grać jako napastnik)
Może szykują odejscie Croucha,

Baptista nie musi grać jak napastnik, to raczej ofensywny pomocnik

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 28 sie 2007, 12:59

Ciekawa sprawa z tym Roberto. Bylem wielkim zwolennikiem jego powrotu i chcialbym, zeby zostal. Niech sobie Camacho wezmie Saviole za 15 baniek :lol:
Co do Baptisty, to oby Liverpool byl naprawde zainteresowany. Jesli rzeczywiscie chca zaplacic taka kase, to nie ma sie nad czym zastanawiac. Jego odejscie za granice to najlepsze rozwiazanie.

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 28 sie 2007, 14:29

Makis pisze:Jesli rzeczywiscie chca zaplacic taka kase, to nie ma sie nad czym zastanawiac
no tak, tylko ciekawe co sam Julio chce
Makis pisze:Bylem wielkim zwolennikiem jego powrotu i chcialbym, zeby zostal.
ja również byłem/jestem zwolennikiem jego talentu chciałem zeby grał u nas i sie rozwijał

ale jak narazie nie wiem, jakoś ani nie sądze zeby błysnął w sparingach ani nie wydaje mi sie zeby pograł za dużo w tym sezonie

15mln euro za niego to straaaaasznie duzo. i z bólem serca ale powinismy go sprzedać za taką kwotę

inna sprawa ze sam ponoć sie nie pali do pojscia do Benficii

Jerzy Dudek zagra od początku w środe o trofeum Bernabeu 8)

DJ Spox :)
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DJ Spox :) » 28 sie 2007, 14:46

Gabriel Heinze zadebiutuje jutro (29.08.07) w Bernabeu Cup. Real Madryt zagra ze Sportingiem Lizbona.

Jak myślicie, czy Gabriel Heinze dobrze się spisze w tym spotkaniu? Ja jestem za tak, lecz początki w nowych drużynach bywają trudne. To tylko kwestia zgrania się z innymi zawodnikami w drużynie.

Awatar użytkownika
liam
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 28

Post Wyświetl pojedynczy post autor: liam » 28 sie 2007, 19:44

Mecz o Trofeo Santiago Bernabéu został odwołany ze względu żałoby po śmierci Antonio Puerty. Ehh nie mam nastroju aby coś pisać ale to słuszna decyzja naszego zarządu.

Awatar użytkownika
peepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 28 sie 2007, 20:16

Mecz o Trofeo Santiago Bernabéu został odwołany ze względu żałoby po śmierci Antonio Puerty. Ehh nie mam nastroju aby coś pisać ale to słuszna decyzja naszego zarządu.

Fatalna sytuacja, wspolczuje rodzinie...
Dla futbolu to rowniez wielka swiata bo zapowiadal sie na swietnego pilkarza...
eh niech spoczywa w pokoju [*]

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 28 sie 2007, 20:28

vakabayashi pisze:Baptista nie musi grać jak napastnik, to raczej ofensywny pomocnik
W to jeszcze mniej wierzę. Baptista nie pasuje do linii pomocy The Reds. Inny styl jest preferowany.

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 28 sie 2007, 22:12

liam pisze:ze względu żałoby po śmierci Antonio Puerty
tragedia :cry: a jeszcze niedawno mógł zasilić Real

mówiono ze przyjdzie i on i Alves

cała kariera jeszcze przed nim była wielka wielka tragedia

spoczywaj w pokoju Antonio[*]

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 29 sie 2007, 15:30

Powoli wyjasnia sie sprawa naszych wychowankow. Granero jest bliski definitywnego transferu do Getafu (klub ma miec prawo pierwokupu), De la Redem zaiteresowany jest Racing Santander (klub wycenia go na 4 mln euro), Javi Garcia najprawdopodobniej trafi do Osasuny, a Adrian Lopez do Valladolid (choc Racing rowniez sie nim interesuje). Wyglada wiec na to, ze nasi mlodzi pilkarze, bede mieli okazje zaistniec w La Liga i nie beda zmuszeni wystepowac w Castilli.

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 29 sie 2007, 17:50

i dobrze

Adrian jak narazie brakuje mu ogrania i jakiś taki zagubiony był w okresie przedsezonowym - myśle ze Real to nie jego poziom

Granero jak dla mnie Real to za wysoko narazie dla niego, choć chłopak chce sie rozwijać możliwe ze błyśnie po odejściu

De La Red dla mnie najwieksze rozczarowanie okresu przygotowawczego niczym nie zachwycił a i w wiekszości meczy grał bardzo bardzo przeciętnie zdecydowanie nie poziom Realu

Javi Garcia szkoda mi jest Javiego bo chłopak ma talent i spokojnie mógłby robić za zmiennika zmienników :wink: u nas ale cóz na pewno odejdzie ale na pewno nie do Atletico

Balboa - najlepiej sie zaprezentował w sparingach, ale cóż z Robinho,Snejderem, Robbenem nie ma szans walczyć, mówi sie ze też jest na wylocie i odejdzie do Santander by sie rozwijac

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 29 sie 2007, 19:22

To jest tzw. stawianie na wychowanków. :?: Stosowane od dawien dawna( gromki uśmiech). Oj i po co były te śmiesnze zapowiedzi, skoro od poczatku było wiadomo, że Real na końcu ściagnie gwiazdy za 30 mln, a wychowankowie beda musieli odejsc.

Awatar użytkownika
peepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 29 sie 2007, 19:29

To jest tzw. stawianie na wychowanków. Question Stosowane od dawien dawna( gromki uśmiech). Oj i po co były te śmiesnze zapowiedzi, skoro od poczatku było wiadomo, że Real na końcu ściagnie gwiazdy za 30 mln, a wychowankowie beda musieli odejsc.

Dokladnie moim zdaniem to jest bezsens. Oni moze i graja ladnie w slabszych klubach, ladnie pykali w drugiej lidze, ale pierwsza druzyna i walka o mistrzostwo to po prostu za wysokie progi. Kazdy przychodzacy trener zapowiada ze postawi na mlodych, a tymczasem nie moze tego zrobic bo nie pociagneliby oni gry , wiec nie byloby wynikow, wiec nie byloby tego trenera.
Taki De la Red czy Soldado to chyba na zawsze beda niespelnione wielkie talenty Realu Madryt. Niestety

Awatar użytkownika
wianuch
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 38

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 29 sie 2007, 19:46

Jarzinho pisze:To jest tzw. stawianie na wychowanków.
A kto powiedział, że Real będzie stawiac na wychowanków?

edit:
Helguera strzelił dla Valencii. :o

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 30 sie 2007, 1:00

Vianuch pisze:A kto powiedział, że Real będzie stawiac na wychowanków?
dokładnie. zarząd mówił ze dadzą wychowankom szanse co nalezy rozumieć jako ze potrenuja z zespołem i zobaczymy co będzie potem

nie było szansy na to ze choć jeden z nich bedzie w pierwszej 11, bo są po prostu za słabi na to.choć możliwe ze Soldado zostanie i coś pogra

prawda jest taka ze od dawna nie mamy wychowanka który byłby 2xlepszy jak gracz który moze do nas przyjść nie ma u nas Bojanów, Dos Santosów, Messich

ale poczekamy moze i tacy są gdzieć u nas w druzynach 'juvenil' :>

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 30 sie 2007, 17:35

Scolari oglosil kadre Portugali na mecze eliminacyjne. Wsrod powolanych znalazl sie Pepe, ktory niedawno dostal portugalskie obywatelstwo. Widac fatalny wystep naszego pilkarza w meczu z Sevilla nie zrazil brazylijskiego szkoleniowca :wink: Samo powolanie nie musi jeszcze oznaczac, ze zagra, bo konkurentow do miejsca w skladzie ma mocnych - Andrade, Carvalho i Meira. Wazne jednak, ze Scolari sie nim interesuje. Oby byl powolywany regularnie. Doswiadczenie reprezentacyjne, na pewno mu sie przyda.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”