FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 473

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
6%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
6%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
16
52%
Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 29 sie 2007, 23:53

Sawyer pisze:
Sero pisze:I naprawde jebie mnie to
Myśle że nie tak do końca.
dokladanie. jako juve potrafilo zagrac pelnym skladem i pokazac dobra pilke i walke do konca podczas pucharu gampera

widac niektore druzyny, ktore musza dostac tytul w prezencie bo nie potrafia go zdobyc nie dorosly do pewnych rzeczy

przykre to lekko

przykre to sa te bezsensowne napinki // fieldy

Awatar użytkownika
Feniks
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Feniks » 29 sie 2007, 23:56

Barcelona wygrała i już się zaczyna. Inter przyjechał dziesiątym składem, podkładali się, żeby uczcić pamięć, grali w karty itp. itd. Jedynie Rivas i Pele mogą zostać uznani za "rezerwę", bo jeden z najsilniejszych zespołów świata nie może mieć 11 piłkarzy i 14 statystów.

Niemniej wynik i gra zadowala. Poczekajmy do grudnia co się wydarzy...

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 29 sie 2007, 23:58

Nie rozśmieszajcie mnie. Wynik to jedno, ale taktyka i skład to drugie i napewno nikt nie będzie się sugerował tym, że kiedyś tam Juve potraktowało na serio jakiś sparing. Ale i tak najlepsze są komentarze w których Inter obarcza się winą za szkody we włoskim futbolu. Juve ostatni sprawiedliwy :]

rkoeman pisze:widac niektore druzyny, ktore musza dostac tytul w prezencie bo nie potrafia go zdobyc nie dorosly do pewnych rzeczy

A może jakaś statystyka :>
arek_ahig pisze:A tak jeszcze btw, to nawet najsilniejszy skład niewiele chyba by im pomógł. Mancini o tym wiedział i zabrał "2 garnitur", żeby w razie ew porażki móc ją usprawiedliwić. Ot cała jego filozofia. Nie od dziś wiadomo, że trener to wybitny niewątpliwie nie jest... I uprzedzając ew riposty ze strony kibiców z Mediolanu, powiem, że nie dopatrywałbym się tutaj innych powodów wystawienia takiej 11. Takie rzeczy to nie z Mancinim...

:lol2:
Ostatnio zmieniony 30 sie 2007, 0:02 przez Sero, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
arek_ahig
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 249

Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 30 sie 2007, 0:00

arek_ahig pisze:Mam nadzieję i głęboko ufam , że dostaną z 5 od Barcelony
No i moje życzenie spełniło się :D Dzięki Barcelono! :P Chociaż z drugiej strony nie pogniewałbym się jeżeli zaaplikowalibyście im troche więcej tych bramek. Tak na zapas, żeby ich troche pokory i szacunku nauczyć. Napiszcie mi przynajmniej jak tam wyglądała gra Interistów. Nie istnieli - taka jest odpowiedź?

A tak jeszcze btw, to nawet najsilniejszy skład niewiele chyba by im pomógł. Mancini o tym wiedział i zabrał "2 garnitur", żeby w razie ew porażki móc ją usprawiedliwić. Ot cała jego filozofia. Nie od dziś wiadomo, że trener to wybitny niewątpliwie nie jest... I uprzedzając ew riposty ze strony kibiców z Mediolanu, powiem, że nie dopatrywałbym się tutaj innych powodów wystawienia takiej 11. Takie rzeczy to nie z Mancinim...
rkoeman pisze:druzyny, ktore musza dostac tytul w prezencie bo nie potrafia go zdobyc
trochę w tym racji jest, luźna interpretacja, ale trudno nie zgodzić się z faktem, że 17 lat to kawał czasu, a ten prezent to taka metafora - trudne słowo, jakby co :wink: ,żeby koledzy moderatorzy nie dopatrywli się napinki
Ostatnio zmieniony 30 sie 2007, 0:16 przez arek_ahig, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 30 sie 2007, 0:03

Tłumaczeni, że ktos moze odniesc kontuzje jest zajebiste... naprawde. Ciekawe dlaczego tak nie robił Bayern czy Juve, ale to tylko ciekawe.

Dobra Inter dostał baty i to nei od podstawowego skaldu Barcy, choc trudno powiedizec, ktory to jest. W kazdym razie kto grał ten robil co chcial na boisku czy to Ula, Crosas, Giovani czy Henry. A Chivu to nei rezerwy, Crespo chyba najlepszy strzelec Interu w SerieA, Cambiasso podstawowy zawodnik, Budrisso takze grał sporo... Tak macie zjaebista kadre a to sa rezerwy, mecz towarzyski, ale ze zwyciestwa sie ciesze. Takie baty moga podneisc morale w Barcelonie, oczywiscie troche skzoda skutecznosci bo takie 9-0 lepiej wyglada.

Mam nadzieje, że z Eto'o nic poważnego.

Awatar użytkownika
arek_ahig
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 30 sie 2007, 0:14

Jarzinho pisze:A Chivu to nei rezerwy, Crespo chyba najlepszy strzelec Interu w SerieA, Cambiasso podstawowy zawodnik, Budrisso takze grał sporo...
Rzekłbym nawet więcej. Chivu świetne wzmocnienie drużyny przed sezonem, Crespo najskuteczniejszy strzelec drużyny, Burdisso nie oddaliby za zadne skarby, taka z niego perełka, Cambiasso - to głównie jego nieobecność spowodowała remis z Udine. To tak kilka zebranych myśli kibiców Interu, więc jak widać nie takie rezerwy. No chyba, że to była taka taktyka Mancio. A że strateg z niego przedni, to wszyscy wiemy :wink:

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 30 sie 2007, 0:18

Szkoda ze takiego nastroju nie bylo po pierwszej kolejce La Liga :P :D No ale Puchar Gampera juz macie nie jest tak zle. Fakt faktem "Jaja Tura" ladnie przlozyl :lol:

Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 790

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 30 sie 2007, 0:19

Chłopie ogarnij się... Później się dziwic że jakiś El Intero, wielki mancio czy inny Majlo pisze na stronie głównej farmazony w newsach o Juventusie. Na forum jest o wiele lepiej i niech tak zostanie.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 30 sie 2007, 0:24

Toudinho pisze:Szkoda ze takiego nastroju nie bylo po pierwszej kolejce La Liga No ale Puchar Gampera juz macie nie jest tak zle. Fakt faktem "Jaja Tura" ladnie przlozyl

Dodałbym Puchar Franza to zawsze coś :!: Wy takze macie juz jedno trfeum kosztowało 30 mln i nazywa sie Pepe, tylko go raczej nikt nie bedzie zazdroscił.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 30 sie 2007, 0:28

Jarzinho pisze:tylko go raczej nikt nie bedzie zazdroscił.
No tak w koncu zdobycie Pucharu Gampera to szczyt szczytow, odpuscie La Liga i CL :P

Awatar użytkownika
arek_ahig
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 30 sie 2007, 0:33

maciek_88 pisze:Chłopie ogarnij się...
Można jaśniej?
Jak na razie z włoskich klubów to tylko Juventus was ograł chyba? :D Poprawcie mnie jak się mylę. Poza tym, mój kolega, kibic Barcelony wspominał coś, że przerwaliśmy wam jakąś passę zwycięstw w meczu o Puchar Gampera :D Prawda to? Teraz nie pozostaje wam więc nic innego jak zaprosic nas za rok, żeby móc zrewanżować się nam za tą porażkę :D

Moofasa
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 30 sie 2007, 0:39

Zwycięstwo jak każde, cieszy :wink: A zwłaszcza z takimi popisami jak dzisiaj dawał Yaya to mecze chce się oglądać. Może i bezie gadanie że tylko sparing, że Inter przyjechł w nie najmocniejszym składem ale 5-0 cieszy oko. Mnie jeszcze cieszy że bramkę i przydatność do drużyny wykazał Dos Santos.
Pierwszy mecz w LaLiga nie mógł zaliczać się do udanych, ale może po tym meczu zawodnicy uwierzą w siebie i miejmy nadzieje że będzie już tylko lepiej :)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 30 sie 2007, 1:20

Berik pisze:Jak dla mnie Puchar Gampera powinien zostac odwolany.
A jak dla mnie nie bo już lepiej przekazać część zysków ze spotkania na odpowiedni cel niż zupełnie odwołać mecz.
Berik pisze:Kto bedzie miec glowe do powazniejszego grania w obliczu takiej tragedii
Od kiedy to w Pucharze Gampera liczymy na poważniejsze granie :>

Fajnie, że zobaczyłem to czego oczekiwałem a więc poza opaskami i minutą ciszy odpowiednie koszulki i transparenty.

Przechodząc do meczu to...

Toure Yaya \o/ To jest to czego od niego oczekuję. Jak dla mnie najlepszy na boisku (może wspólnie z Dos Santosem). Dobry w odbiorze, aktywny w środku pola, asysta, podanie na setkę do Gio (nie wykorzystane), dobry strzał z dystansu wybroniony przez Toldo no i zajebista bramka \o/ Rijkaard aż musiał zdjąć go wcześniej z boiska, aby brawa oddzielne mógł otrzymać :P
Generalnie szkoda, że Inter zagrał tak jak zagrał. Wiadomo, że Puchar Gampera to taka zabawa, ale jednak zawsze przeciwnik wystawia chociaż na parę minut swoje gwiazdy, aby kibice mogli ich zobaczyć. To typowy mecz dla kibiców, ale Inter olał to zupełnie. Wiadomo, że trudno wyciągać z tego jakiekolwiek wnioski, ale ja bym się jednak nieco wstydził gdyby Barcelona w meczu z Bayernem (identyczna ranga spotkania) przegrała 5:0 spędzając przy tym 75% spotkania na własnej połowie.
Nasza gra wyglądała dobrze, ale przy braku przeciwnika nie mogło być inaczej. Skoro wyróżniłem Toure to należy wyróżnić też Dos Santosa. Aktywny też Deco. Szkoda, że Eto'o nie strzelił gola po kapitalnej akcji z Henryczkiem. Od razu potem opuścił boisko, ale obstawiam, że po prostu nie chcieli ryzykować i nic mu nie będzie. Henry generalnie wciąż przeciętnie. Dinho zresztą też nic specjalnego. W ogóle to nie wiem co pisać po takim meczu. Chyba tylko Toure Yaya \o/ :P

Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 30 sie 2007, 9:50

Wynik cieszy, gra tez 8) nie mozna zapominac, ze to tylko friendly ale zabawa fajna. Tore to kozak :o Podaje, drybluje, przytrzymuje, odbiera i strzela z suchej nogi. Dobry jest :P Smiac mi sie chcialo, jak DOs Santos w kazdej akcji ogrywal Chivu. W sumie nie tylko on. Rumun sie skompromitowal i ciesze sie, ze do nas nie przyszedl i trafil do Mediolanu. Drogi, a wcale nie taki dobry.

Co do krola Henryka to juz mi sie troche podobal. WIdac, ze nabral szybkosci w dryblingu i troszeczke swobody. Z druzyna jeszcze sie nie rozumie, ale to tylko kwestia czasu. Deco aktywny jak juz napisal Pawel wyzej. Na koniec zalozyl sobie koszulke Interu, ale mam nadzieje, ze nie na stale. Akurat co do Andersona to jestem nadal zaniepokojony odnosnie jego dalszego pobytu u nas.

FIesta, piknik. Fajny mecz :lol: za rok chce MU :P

Awatar użytkownika
iceald
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: iceald » 30 sie 2007, 11:55

Dziś losowanie grup LM, jak są rozstawione koszyki chyba wie każdy więc nie ma za bardzo o tym się rozpisywać. Ja mam nadzieję, że w tym roku nie trafimy w grupie (później zresztą też) na Werder - mecze z Bremeńczykami i Chelsea już się chyba każdemu opatrzyły.
Chciałbym za to z drugiego koszyka trafić na kogoś z dwójki Roma/Lyon, mogłyby być ciekawe mecze a do tego nie pamiętam kiedy ostatni raz graliśmy z kimś z tej dwójki więc byłby to jakiś powiew świeżości. Z trzeciego koszyka Stuttgart albo Sporting plus dowolny nie-turecki klub z czwartego koszyka i byłbym ucieszony takim losowaniem. Choć pewnie z każdej innej wersji też się ucieszę :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”