Pan arek_ahig kolejny bojownik o wolnośc słowa na forum, męczennik, ostatni sprawiedliwy. Gratuluje dobrego samopoczucia w tej roli.
Oglądnąłem bramki, widzialem te błedy i juz wiem, że nie mam zamiaru widziec nawet skrótu. Która drużyna nawet w rezerwowym składzie ma przyzwolenie na taką nonszalancje i straty w środku pola? Mówimy przecież o zawodnikach, którzy w razie kontuzji wskoczą do pierwszej drużyny Oczywiście jakby wyszła cała Primavera to byłby to dla nich niezapomniana lekcja, nawet przy tym wyniku. Od tych graczy oczekiwałem zdecydowanie więcej niż kompromitacji. Mamy nauczkę na przyszłość: albo wystawiamy podstawowy skład, albo lepiej zostać w domu.
Mimo wszystko nie należy jeszcze panikować, Inter za kadencji Manciniego zawsze wchodzi wolno w sezon, że przypomne jak wszyscy już po dwóch kolejkach wykrełsili nas z LM. W gruncie rzeczy to tylko to tylko mecz towarzyski.
Z tego miejsca chciałbym jeszcze podziękować zielonemu stolikowi z postu rkoemana. Przeżyłem już "buraków z Interu" to i zielony stolik tez przeżyje. Klasa sama w sobie (nie chcę zaśmiecać tematu Barcelony z szacunku dla tego klubu).