Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wtajemniczeni_wiedzą » 18 sty 2005, 11:55
Wtajemniczeni_wiedzą
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 18 sty 2005, 11:59
Jestes typowym przykladem kogos, kto tylko slucha tego co poleci w radiu, a sie wcale nie interesuje. Paktofonika nie upadła tylko jej nazwa. Fokus i Rahim tworzą dalej najpierw pod nazwą PFK Company, pozniej solo, po czym Pijani Powietrzem, a teraz tworzą zespoł Pokahontaz. Czasami sie trzeba interesowac tym co sie sluchaMikusinski pisze:Paktofonika(szkoda, że się rozpadła)
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 18 sty 2005, 14:01
Mikusinski pisze:Oczywistość, że HIP-HOP!!!!
Z zespołow to WWO,Paktofonika(szkoda, że się rozpadła)
A z wykonawców to Peja, Liber, Doniu.
smitu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 18 sty 2005, 14:06
- Nie, ale wiem kto to Pan Duże P - pomyślał Mikusińskismitu pisze:Mikusinski pisze:Oczywistość, że HIP-HOP!!!!
przestan sie czlowieku kompromitowac bo mi sie zal ciebie robi jak widze twoje glupie wypowiedzipo pierwsze wymieniajac obok siebie takich mc jak peja liber doniu robisz z siebie typowe dziecko popkultury ktorym domniemam jestes, po drugie to ze piszesz paktofonika robisz pewnie tylko dlatego ze jacys twoi kumple tego sluchaja albo ze jakos glosno o tym bylo, a wiesz co to w ogole jest, wiesz jakie plyty nagrali ? text jakis znasz chociarz, a skoro sluchasz hip hopu, a raczej pewnie hiphopolo, wiesz kto to ostr, grammatik, liroy, fisz, mes ?? abradab, rahim, fokus ??
Kotek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 18 sty 2005, 14:19
tyaaa tede i kołcza tez pewno znaKotek pisze:- Nie, ale wiem kto to Pan Duże P - pomyślał Mikusińskismitu pisze:Mikusinski pisze:Oczywistość, że HIP-HOP!!!!
przestan sie czlowieku kompromitowac bo mi sie zal ciebie robi jak widze twoje glupie wypowiedzipo pierwsze wymieniajac obok siebie takich mc jak peja liber doniu robisz z siebie typowe dziecko popkultury ktorym domniemam jestes, po drugie to ze piszesz paktofonika robisz pewnie tylko dlatego ze jacys twoi kumple tego sluchaja albo ze jakos glosno o tym bylo, a wiesz co to w ogole jest, wiesz jakie plyty nagrali ? text jakis znasz chociarz, a skoro sluchasz hip hopu, a raczej pewnie hiphopolo, wiesz kto to ostr, grammatik, liroy, fisz, mes ?? abradab, rahim, fokus ??
![]()
Zgadzam się z Wami. Mikusinski pisząc o rozpadzie Pfk, wykazał się trochę niewiedzą. Rahim i Fokus dalej grają razem tylko, że jako Pokahontaz. Zmienili troszkę brzmienia tak mi się wydale, ale nadal jest ok
smitu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Poko » 18 sty 2005, 16:15
Poko

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KUBA » 18 sty 2005, 16:19
KUBA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 18 sty 2005, 16:23
Ta, mam Wstrząs dla mas. Może być, ale ja wole jednak coś bardziej w stylu reggae. Polecam Indios Bravos!!!!!!!!Poko pisze:Znacie piosenkę Pokahontaz - Wstrząs Dla MasJa ją słyszałem i polecam bo jest wypaśna.
Moze Wy byście coś mi polecili, jakiś utwór Hip Hopowy albo Techno
Kotek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Poko » 18 sty 2005, 16:31
KUBA pisze:DO POKA-dj 600v & analogia-bujaka,dj tiesto-traffic,scooter-shake that.
Poko

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 18 sty 2005, 19:52
Andreyew
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 18 sty 2005, 19:56
mimek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 18 sty 2005, 20:02
Na 4 fun tv czasami to chyba leci,to jest francuski raper czy cos w te stronemimek pisze:Zna ktos takiego wykonawce jak Gentelman??
DORIAN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 18 sty 2005, 20:04
No nie bardzo, on jest niemcemDORIAN pisze:Na 4 fun tv czasami to chyba leci,to jest francuski raper czy cos w te stronemimek pisze:Zna ktos takiego wykonawce jak Gentelman??
mimek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 18 sty 2005, 20:05
DORIAN pisze:Na 4 fun tv czasami to chyba leci,to jest francuski raper czy cos w te stronemimek pisze:Zna ktos takiego wykonawce jak Gentelman??
kostek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: chicken_ns » 07 lut 2005, 12:18
chicken_ns
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio