To chyba jakieś science-fictionddworakk pisze:Pojawily si einformacje ze niby Benitez chce kupic Baptiste i wypozyczyc go do Arsenalu..
Sama grupa jest bardzo łatwa. Jedynym wymagającym przeciwnikiem powinna być Sevilla, jednak jej wartość poznamy dopiero po występach w CL. W końcu to "tylko" debiutant:P
Właśnie przeczytałem wypowiedź Alishera Usmanova o tym że bedzie dążył do przejęcia klubu, a także o tym jak to jest kibicem Kanonierów od 8 lat. Nie wiem czy cieszyć się czy smucić. Myślę jednak że skore Dein mu zaufał to powinniśmy być spokojni. Nawiasem mówiąc to już 3 miliarder który zapowiada chęć kupna AFC
Chciałbym kiedyś zobaczyć Boruca w meczu o prawdziwą stawkę a nie w kwalifikacjach do LM czy lidze szkockiej. Piotr Lech też był bohaterem Bełchatowa w kwalifikacjach UEFA, ale czy to znaczy że Arsenal powinien go kupić?ddworakk pisze:BArdoz bronilem tam Boruca pisalem ze chcialbym miec go w Arsenalu i ze jest znakomitym specjalista! Niektorzy temu zaprzeczali no mysle ze po ostatnim meczu Celticu ze Spartakiem chociaz troche bardizej przekonacie sie do umiejetnosci Artura!