Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 31 sie 2007, 21:37
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 31 sie 2007, 21:58
peepe

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MrWoodstock » 31 sie 2007, 22:00
MrWoodstock
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 31 sie 2007, 22:02
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MrWoodstock » 31 sie 2007, 22:16
Ooo widze ze kasowane sa posty ktore neguja slsznosc Twej wersji... Spoko w koncu mamy IV RP...Mentor pisze:To nie livescore. Kolejne takie posty będą kasowane.
MrWoodstock
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 31 sie 2007, 22:25
Rozumiem. Poczułeś, że Milan wygrywa i zdecydowałeś się podzielić tym odczuciem. Szkoda tylko, że na tym koniec bo posty zawierające jako treść w zasadzie sam wynik + Forca... Visca... Hala... są usuwane. Jeżeli ktoś chce poznać wynik to może skorzystać z poświęconym ku temu serwisom. To jest forum dyskusyjne.MrWoodstock pisze:Forum jest od tego by pisac to co sie czuje
Na pewno mam. Każdy ma jakiś kompleks. Ja kompleks władzy. Ty kompleks siebie. Najważniejsza w takich chwilach jest tolerancja aczkolwiek nieco kłóci się to z moją postawą a konkretnie stanowcze NIE dla głupoty.MrWoodstock pisze:No chyba ze to jakis kompleks wladzy
Nie jestem pewien, ale chyba były już takie słowa Carlo. Wszyscy dzisiaj grają dla Puerty.MrWoodstock pisze:Mam nadzieje ze Milan zadedykuje ewentualne zwyciestwo Antonio Puercie
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 31 sie 2007, 22:32
Mentor pisze:czuję, że Milan coś jeszcze wsadzi w ostatnich minutach.
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: G21 » 31 sie 2007, 22:35
G21

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MrWoodstock » 31 sie 2007, 22:40
W koncu cos konkretnego napisalesMentor pisze:Rozumiem. Poczułeś, że Milan wygrywa i zdecydowałeś się podzielić tym odczuciem. Szkoda tylko, że na tym koniec bo posty zawierające jako treść w zasadzie sam wynik + Forca... Visca... Hala... są usuwane. Jeżeli ktoś chce poznać wynik to może skorzystać z poświęconym ku temu serwisom. To jest forum dyskusyjne.MrWoodstock pisze:Forum jest od tego by pisac to co sie czuje
Nie sledze innych serwisow. Alez to nie byl sam wynik dopisalem jeszcze "idealna asysta Rino" Lecz postanowiles to usunac ;/ czytanie ze zrozumieniem sie klania. No chyba ze dwojako rozumiemy slowo " w zasadzie".
Na pewno mam. Każdy ma jakiś kompleks. Ja kompleks władzy. Ty kompleks siebie. Najważniejsza w takich chwilach jest tolerancja aczkolwiek nieco kłóci się to z moją postawą a konkretnie stanowcze NIE dla głupoty.MrWoodstock pisze:No chyba ze to jakis kompleks wladzy
Zgadzam sie z Toba... Nie dla glupoty - patrz kasowanie komentarzow dla wlasnego widzi mi sieJak widac toleruje to co wyczyniasz - az mnie dziw bierze ...
Kompleks siebie ?? Hmmm nie zauwazylem lecz bardzo dziekuje za wyczerpujaca "diagnoze" mojej osoby ;/
Nie jestem pewien, ale chyba były już takie słowa Carlo. Wszyscy dzisiaj grają dla Puerty.MrWoodstock pisze:Mam nadzieje ze Milan zadedykuje ewentualne zwyciestwo Antonio Puercie
Nie czytalem tego... Jednak jak to mowila moja byla nauczycielka " chyba" to japosnka ksiezniczka...
Odnośnie meczu to wszystko wygląda tak jak się można było tego spodziewać po dwóch bramkach Milanu. Takiej ekipie trudno jest wyrwać zwycięstwo a Sevilla nie ma za bardzo czego zmienić w swojej grze. Może coś wpadnie jeszcze, ale szczerze powątpiewam. Teraz postawili już wszystko na jedną kartę i czuję, że Milan coś jeszcze wsadzi w ostatnich minutach.
MrWoodstock
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 31 sie 2007, 22:41
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 31 sie 2007, 22:41
Cieszę się, że nie odpisujesz tylko jakoś tak głupio wygląda jak cytat z mojej wypowiedzi w Twoim poście jest dłuższy niż Twoja odpowiedź, ale co tamMrWoodstock pisze:Juz nie chce mi sie odpisywac na Twoje posty gdyz wole cieszyc sie zwyciestwem Milanu niz jako taka konwersacja z Toba...
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 31 sie 2007, 22:47
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 31 sie 2007, 22:56
Mentor pisze:Brawo Seedorf. Piękny gest Krzywy
kaczy pisze:Piękne zachowanie Kaki i Seedorfa ... tylko przyklasnąć .
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 31 sie 2007, 22:58
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 31 sie 2007, 22:58
fieldy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio