Superpuchar Europy - Strona 2

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 31 sie 2007, 21:37

jak widze Dida zmierzajacego do pilki to juz sie zle czuje.co on dzis wyprawia??bramka jego pozniej przy drugiej sytuacji mija sie z pilka i Nesta ratuje sytuacji przy wolnych wychodzi do pilki i wraca to jest brankarz na miare Milanu??dajmy spokoj

cieszy gra Pirlo ktory swietnien gra.szkoda zoltej kartki Gattuso.Ambro dzis ofensywnie.Pippo w formie to widac.dawno nie widzialem takiego zwodu w jego wykonaniu porzy strzale Kaki.mysle ze cos dzis ustrzeli

Awatar użytkownika
peepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 31 sie 2007, 21:58

golazo de Inzaghi;] Koles jest niemozliwy, ile to juz bramek takich strzelil w karierze

Awatar użytkownika
MrWoodstock
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MrWoodstock » 31 sie 2007, 22:00

idealna asysta Rino i mamy 1-1 :)
Forza Milan !!!
Wygrajcie dla Puerty !!!

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 31 sie 2007, 22:02

To nie livescore. Kolejne takie posty będą kasowane.

[EDIT]
No i szybciutko zrobiło się 2:1 dla Milanu. Już początek drugiej połowy wskazywał na taki obrót sprawy. Sevilla przestała grać. Kanoute się posypał zupełnie w ataku. Przed momentem była ręką Oddo w polu karnym (już druga w tym meczu chyba nawet), ale sędzia milczy. Sevilla może i zacznie grać lepiej, ale raczej tego nie wygra. Nie z Milanem.

Awatar użytkownika
MrWoodstock
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MrWoodstock » 31 sie 2007, 22:16

Mentor pisze:To nie livescore. Kolejne takie posty będą kasowane.
Ooo widze ze kasowane sa posty ktore neguja slsznosc Twej wersji... Spoko w koncu mamy IV RP... :/ A teraz cos z zupelnie innej beczki nie kasuj tego ze swojej laski i sie nie osmieszaj ( to ze masz niby "wladze" na forum nie oznacza ze mozesz robic co chcesz :/ ... Forum jest od tego by pisac to co sie czuje, oczywiscie nie lamiac danych zasad. A ja ich nie lamie wiec daj na luz) ... No chyba ze to jakis kompleks wladzy tak jak u Kaczora kompleks wzrostu przy Romanie G. :D
Nie wnikam

P.S.
Mam nadzieje ze Milan zadedykuje ewentualne zwyciestwo Antonio Puercie :)
Bylo by naprawde bardzo milo moc przeczytac taka wiadomosc.

Pozdro for All

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 31 sie 2007, 22:25

MrWoodstock pisze:Forum jest od tego by pisac to co sie czuje
Rozumiem. Poczułeś, że Milan wygrywa i zdecydowałeś się podzielić tym odczuciem. Szkoda tylko, że na tym koniec bo posty zawierające jako treść w zasadzie sam wynik + Forca... Visca... Hala... są usuwane. Jeżeli ktoś chce poznać wynik to może skorzystać z poświęconym ku temu serwisom. To jest forum dyskusyjne.
MrWoodstock pisze:No chyba ze to jakis kompleks wladzy
Na pewno mam. Każdy ma jakiś kompleks. Ja kompleks władzy. Ty kompleks siebie. Najważniejsza w takich chwilach jest tolerancja aczkolwiek nieco kłóci się to z moją postawą a konkretnie stanowcze NIE dla głupoty.
MrWoodstock pisze:Mam nadzieje ze Milan zadedykuje ewentualne zwyciestwo Antonio Puercie
Nie jestem pewien, ale chyba były już takie słowa Carlo. Wszyscy dzisiaj grają dla Puerty.

Odnośnie meczu to wszystko wygląda tak jak się można było tego spodziewać po dwóch bramkach Milanu. Takiej ekipie trudno jest wyrwać zwycięstwo a Sevilla nie ma za bardzo czego zmienić w swojej grze. Może coś wpadnie jeszcze, ale szczerze powątpiewam. Teraz postawili już wszystko na jedną kartę i czuję, że Milan coś jeszcze wsadzi w ostatnich minutach.

[EDIT]
A nie mówiłem? :]
Aczkolwiek brawo Palop. Zrobił co mógł. Karny bezdyskusyjny.

Brawo Seedorf. Piękny gest :]
Ostatnio zmieniony 31 sie 2007, 22:32 przez Mentor, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 31 sie 2007, 22:32

Mentor pisze:czuję, że Milan coś jeszcze wsadzi w ostatnich minutach.

:shock: Gdy czytałem to, usłyszałem dźwięk w głośnikach. Wbijam na futbol24.com a tam Milan strzela bramkę.

Już można powiedzieć, że jest po meczu. Co prawda nie oglądałem go. Gratulacje dla Milanu!

G21
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: G21 » 31 sie 2007, 22:35

No i po meczu. Gol Jankula swietny . Podanie Pirlo tez genialne, zreszta tak samo jak te, po ktorym Kaka wypracowal karnego. Mozna chyba smialo powiedziec, ze Pirlo zawodnikiem meczu. Druga polowa lepsza od pierwszej, szybsza. Imho zasluzone zwyciestwo Milanu, bo w drugiej polowie, jak slusznie Mentor zauwazyl, Sevilla przestala grac. Troche sie poderwali w pewnym momencie, ale to okazalo sie nie wystarczajace.

Awatar użytkownika
MrWoodstock
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MrWoodstock » 31 sie 2007, 22:40

Mentor pisze:
MrWoodstock pisze:Forum jest od tego by pisac to co sie czuje
Rozumiem. Poczułeś, że Milan wygrywa i zdecydowałeś się podzielić tym odczuciem. Szkoda tylko, że na tym koniec bo posty zawierające jako treść w zasadzie sam wynik + Forca... Visca... Hala... są usuwane. Jeżeli ktoś chce poznać wynik to może skorzystać z poświęconym ku temu serwisom. To jest forum dyskusyjne.

Nie sledze innych serwisow. Alez to nie byl sam wynik dopisalem jeszcze "idealna asysta Rino" Lecz postanowiles to usunac ;/ czytanie ze zrozumieniem sie klania. No chyba ze dwojako rozumiemy slowo " w zasadzie".
MrWoodstock pisze:No chyba ze to jakis kompleks wladzy
Na pewno mam. Każdy ma jakiś kompleks. Ja kompleks władzy. Ty kompleks siebie. Najważniejsza w takich chwilach jest tolerancja aczkolwiek nieco kłóci się to z moją postawą a konkretnie stanowcze NIE dla głupoty.

Zgadzam sie z Toba... Nie dla glupoty - patrz kasowanie komentarzow dla wlasnego widzi mi sie :/ Jak widac toleruje to co wyczyniasz - az mnie dziw bierze ...
Kompleks siebie ?? Hmmm nie zauwazylem lecz bardzo dziekuje za wyczerpujaca "diagnoze" mojej osoby ;/

MrWoodstock pisze:Mam nadzieje ze Milan zadedykuje ewentualne zwyciestwo Antonio Puercie
Nie jestem pewien, ale chyba były już takie słowa Carlo. Wszyscy dzisiaj grają dla Puerty.

Nie czytalem tego... Jednak jak to mowila moja byla nauczycielka " chyba" to japosnka ksiezniczka...

Odnośnie meczu to wszystko wygląda tak jak się można było tego spodziewać po dwóch bramkach Milanu. Takiej ekipie trudno jest wyrwać zwycięstwo a Sevilla nie ma za bardzo czego zmienić w swojej grze. Może coś wpadnie jeszcze, ale szczerze powątpiewam. Teraz postawili już wszystko na jedną kartę i czuję, że Milan coś jeszcze wsadzi w ostatnich minutach.
W koncu cos konkretnego napisales :) Gratulacje :)

Juz nie chce mi sie odpisywac na Twoje posty gdyz wole cieszyc sie zwyciestwem Milanu niz jako taka konwersacja z Toba...

Finito :)

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 31 sie 2007, 22:41

Piękne zachowanie Kaki i Seedorfa ... tylko przyklasnąć .
Mecz jak mecz , wysoki poziom , mogl sie podobać ... generalnie udane widowisko

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 31 sie 2007, 22:41

Zwycięstwo Milanu zasłużone. O ile pierwsza połowa w wykonaniu Sevilli była dobra (a Milanu średnia) o tyle druga już słabiutka a Milan grał dobrze. Sam nie wiem czego dzisiaj zabrakło Sevilli a przede wszystkim dlaczego przestali grać w II połowie. Słabo Alves, słabo Kanoute w drugiej połowie. Od nich wiele zależy. W Milanie Pirlo świetnie.
MrWoodstock pisze:Juz nie chce mi sie odpisywac na Twoje posty gdyz wole cieszyc sie zwyciestwem Milanu niz jako taka konwersacja z Toba...
Cieszę się, że nie odpisujesz tylko jakoś tak głupio wygląda jak cytat z mojej wypowiedzi w Twoim poście jest dłuższy niż Twoja odpowiedź, ale co tam :]

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 31 sie 2007, 22:47

Milan w drugiej połowie zagrał tak jak w LM z Liverpoolem czy Manchesterem. Ancelotti znów pokazał jak świetnie można ustawić zespół taktycznie, wielkie brawa dla niego bo potrafił w przerwie także dotrzeć do zawodników. Jankulovski piękny gol, Pippo w swoim stylu na spalone, ale raz się uwolni i upoluje. Sporo pracy na skrzydle wykonał też Oddo, świetnie dogrywał Pirlo, ogólnie zwycięstwo zasłużone. A Sevilla istniała tylko w pierwszej połowie, ale jak sądze na tak ustawiony Milan jak w drugiej połowie nie byłoby mocnych. Rossonerri są w dobrej dyspozycji na początku sezonu i kto wie czy w tej chwili nie wyrosną na głównego faworyta Serie A.

Kolejne trofeum wędruje na San Siro ... nie powiem żeby mnie to cieszyło :P

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 31 sie 2007, 22:56

Mentor pisze:Brawo Seedorf. Piękny gest Krzywy
kaczy pisze:Piękne zachowanie Kaki i Seedorfa ... tylko przyklasnąć .

Nie oglądałem meczu. Możecie jaśniej? Jaki gest?

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 31 sie 2007, 22:58

Jak opuszczał murawę to zdjął koszulkę wskazał na nazwisko Puerty, uniósł koszulkę wysoko i pokazał wszystkim.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 31 sie 2007, 22:58

Milan zasłuzenie wygrywa. Byli lepsi - głównie w II połowie.
Seedorf się pięknie zachował :brawo:

Czy Oddo zawsze ma takie kłopoy z przyjęciem piłki, czy tylko dziś ? Te ręki w polu karnym tez troche niepotrzebne, aczkowliek rozumiem, że były przypadkowe :]

Co tu dużo pisać. Milan w pełni zasłużył na Super Puchar,
jestem troche zły na siebie, bo dziś patrzałem na kursy i chciałem zaryzykować na dokłady wynik [2:1, lub 3:1] i w końcu nie zagrałem - 13 zł płacili :lol:
Forza :spoko:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Puchary Europejskie”