Domek nr 10 (temat luźny) - Strona 119

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.

Kiedy robimy zlot forum?

17-19 kwietnia
2
18%
24-26 kwietnia
0
Brak głosów
8-10 maja
1
9%
15-17 maja
3
27%
22-24 maja
5
45%
Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 31 sie 2007, 15:12

fieldy pisze:zgadza się - piłem i byłem pijany
to pijany odnosilo sie do Akarina a nie twojej osoby
fieldy pisze:to taka relacja z czuba
mnie tam relacja z czuba nie bawii :badziewie: i nawet tam nie zagladam -

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 31 sie 2007, 16:34

Jak mnie wkurza ta reklama home.pl, chyba wszystkie strony zaatakowali. :rozga: :red:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 01 wrz 2007, 13:38

http://sport.onet.pl/0,1248702,1598312,wiadomosc.html

Teraz Ronaldinho będzie nie tylko wypalony, ale i mocno sfrustrowany, że Laporta i reszta bandy utrudniała mu odejście do Chelsea :/

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout
Reputacja: 100

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 01 wrz 2007, 18:33

Odpowiem ci tu Cris bo nie chce "Zwały" zasmiecać
Cris7 pisze:Powiedział kilka kurw w nerwach i przedrzeźniał babkę z zajebistym śmiechem. Naprawdę poruszające. CIEMNA STRONA TOMASZA LISA! wyluzuj franz. Rozumiem, że tylko panowie podpisani pod listem jak Semka i Karnowski nigdy w życiu nie powiedzieli brzydkiego słowa na k...
Nie moge wyluzować bo w mym domu rodzinnym(tam gdzie duży stół i pachnący na nim chleb :wink: Łaga czigi czigi czigi czigi :lol: ) wpajano mi, że nie mozna nikogo przedrzezniać (wysmiewać się) z powodu jego cech naturalnych, które są kompletnie od niego nie zalezne: czyli np. kolor skóry, niski wzrost, orientacja seksualna, jąkanie się albo głupawy smiech dlatego byłem oburzony postępkiem pana Lisa, który uchodzi za kulturalnego i inteligentnego człowiek a publicznie w bardzo prostacki sposób wyśmiewał kobiete, tyle.

A co do rzucania słowem na k to oburzony nie jestem link był dany tak "dla smichu" :wink:

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 01 wrz 2007, 18:55

franz pisze:byłem oburzony postępkiem pana Lisa
No to straszne. Jak Lis mógł się dopuścić takiej rzeczy, przecież to doprawdy niedopuszczalna sprawa :roll: Fajnie, że pod listem podpisał się Karnowski, który wczoraj wieczorem w studio TVN naśmiewał się z Latkowskiego :spoko:

Swoją drogą skoro uczono Cię nie wyśmiewać się z innych to coś musiało Ci jednak umknąć, bo fanów "technoszajsu" specjalnie nie oszczędzasz w wiadomym temacie. Może kaliber nie ten sam, ale mimo wszystko :wink:

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 01 wrz 2007, 19:15

Duch pisze:No to straszne. Jak Lis mógł się dopuścić takiej rzeczy, przecież to doprawdy niedopuszczalna sprawa Fajnie, że pod listem podpisał się Karnowski, który wczoraj wieczorem w studio TVN naśmiewał się z Latkowskiego

Nie mówie, że straszne ale jak dla mnie to jest nie niedopuszczalna sprawa. Bo gdyby powiedział to jakiś menel z pod budki z piwem to OK a po Lisie takiego dennego prostackiego zachowania (i to w stosunku do kobiety!) sie nie spodziewałem. Na dodatek ta pani jest chyba jego przeciwnikiem politycznym czy też ideologicznym, jesli pan Lis "dyskutował" by w taki sposób na naszym forum ze swymi oponetami to pewnie dotał by range "Gburek".

A co do tych co podpisali list to wiekszości kojarze slabo, jednak nie za bardzo interesuje mnie kto ten list podpisał, wyraziłem swoja prywatna opinie na ten temat i nazwiska pod listem mnie nie interesują.

Edyta bo zapomiałem od 2 czesci postu:
Swoją drogą skoro uczono Cię nie wyśmiewać się z innych to coś musiało Ci jednak umknąć, bo fanów "technoszajsu" specjalnie nie oszczędzasz w wiadomym temacie. Może kaliber nie ten sam, ale mimo wszystko
franz pisze:nie mozna nikogo przedrzezniać (wysmiewać się) z powodu jego cech naturalnych, które są kompletnie od niego nie zalezne
Czy z słuchaniem technoszasu ludzie się rodzą Duchu? I czy to jest cecha naturalna kompletnie nie zalezna, a może jednak świadomy wybór?

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 01 wrz 2007, 19:39

franz pisze:Nie mówie, że straszne ale jak dla mnie to jest nie niedopuszczalna sprawa.
Spoko. Jeśli dla Ciebie to niedopuszczalna sprawa to OK. Mimo wszystko dla mnie to nic wielkiego. Atmosfera w studiu była luźna, co można było usłyszeć po słowach innych tam zabranych i traktuje to zachowanie Lisa jako forma dowcipu. Mimo wszystko wolę patrzeć na niego przez pryzmat jego dziennikarskich umiejętności niż takich wydarzeń. :wink:
franz pisze:Czy z słuchaniem technoszasu ludzie się rodzą Duchu?
No może było to zbyt grube uogólnienie, ale chyba zrozumiałeś o co mi chodzi. Przez Twoje nieodpowiedzialne :P zachowanie niektóre osoby też mogły się poczuć urażone. Tak jak pisałem kaliber zupełnie nie ten, ale przesłanie było jasne.

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 704

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 01 wrz 2007, 19:49

Dla Zakowskiego, Wołka, Lisa, wszystko jest smieszne jesli:
- nie jest to nowa okładka tygodnika WPROST
- zart nie dotyczy Bronisława Geremka
- zart nie dotyczy Adama Michnika
- zart nie dotyczy Jacka Kuronia
- zart nie jest koszerny
Tak to boki zrywac.

A co do Tomka, to moze Hania juz nie daje :?

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 01 wrz 2007, 19:51

Duch pisze:traktuje to zachowanie Lisa jako forma dowcipu. Mimo wszystko wolę patrzeć na niego przez pryzmat jego dziennikarskich umiejętności niż takich wydarzeń.
Tylko ciekawe czy tej pani, którą przedrzezniał i wysmiewał publicznie też ten "dowcip" się spodobał, tym bardziej, ze była to pani a nie pan, bo po facetach takie zagrywki spływja jak po kaczce(bez obrazy dla pana prezydenta i premiera :wink: ) a u kobiet to bywa różnie.

Ogólnie to pan Lis ma raczej kiepskie poczucie humoru, znam dużo lepsze dowcipy niż ten :wink:

A co do tych jego dziennikarskich umiejętności to też z tym bywa róznie, ale to już temat na całkiem inna dyskusje.
Duch pisze:No może było to zbyt grube uogólnienie, ale chyba zrozumiałeś o co mi chodzi. Przez Twoje nieodpowiedzialne zachowanie niektóre osoby też mogły się poczuć urażone. Tak jak pisałem kaliber zupełnie nie ten, ale przesłanie było jasne.
Kaliber bardzo nie ten ale jeśli ktoś poczuł się urażony (wątpie w to) to serdecznie przepraszam, jednak zdania na temat "technoszajsu' nie zmienie tak juz mam :)

Edyta:
Berele Lewartow pisze:A co do Tomka, to moze Hania juz nie daje

:?

Przestań kompromitować naszą sprawę! I odstaw "Statek" na półke!

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 01 wrz 2007, 20:16

Berele Lewartow pisze:Dla Zakowskiego, Wołka, Lisa, wszystko jest smieszne jesli:
- nie jest to nowa okładka tygodnika WPROST
- zart nie dotyczy Bronisława Geremka
- zart nie dotyczy Adama Michnika
- zart nie dotyczy Jacka Kuronia
- zart nie jest koszerny
Tak to boki zrywac.

A co do Tomka, to moze Hania juz nie daje :?
Czy potrafisz pomyśleć Żakowski żeby nie pomyśleć Geremek? Albo czy przy słowie Wołek choć raz od razu nie ciśnie Ci się na usta Michnik? Merytoryczna dyskusja z Tobą byłaby wówczas łatwiejsza.

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 01 wrz 2007, 20:31

franz pisze:Tylko ciekawe czy tej pani, którą przedrzezniał i wysmiewał publicznie też ten "dowcip" się spodobał

Jak do tej pory nie upomniała się o przeprosiny, lub przynajmniej jakieś wytłumacznie ze strony Lisa, więc jak dla mnie ma problemu. To że grupa jej "kolegów" po piórze tak to rodmuchała to już jednak zupełnie inna sprawa.
franz pisze:znam dużo lepsze dowcipy niż ten
Zapewne nie tylko Ty :wink:
franz pisze:jednak zdania na temat "technoszajsu' nie zmienie tak juz mam
Nie piłem do Twoich gustów muzycznych :wink: Też nie przepadam za techno.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 01 wrz 2007, 21:34

Napisze sobie w domku, a co - najwyżej mnie zbanują :lol:

Jak Lyon to robi ? Dostawali po 70 minutach 0:2 - właśnie wyszli na prowadzenie .. 3 gole w 7 minut :roll:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 01 wrz 2007, 21:36

wychodzi na to ze wraca dobry stary Lyon :P

Przynajmniej jezeli chodzi o obserwacje wyniku :lol:

Pamietasz mecz z poprzedneigo sezonu Lyon - Valeciennes - zawal - koncowka i dwa gole na wage win a przegrywali 1:0

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 01 wrz 2007, 21:37

Pamiętam ... ale dosyć o tym - jak tam u was pogoda też zimno ? :lol:

a fieldy 2 WP za livescore na forum :!:

niech to bedzie nauczka, dla innych !!

Awatar użytkownika
iceald
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: iceald » 01 wrz 2007, 22:04

Panowie, na Guandong Sport przez PPStream (innych programów i kanałów nie sprawdzałem) leci Saragossa-Santander. Chyba Hiszpanie się dogadali w końcu o pieniądze. Albo Chińczycy satelitę zhakowali :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”