Nurni Flowenol masz racje. Twoj nick brzmi inaczej. Dopiero teraz zauwazylem. Bije sie w piers, ale to z przyzwyczajenia. Chociaz ten Deco Jagla Tymon tez byl fajny. Pewnie dlatego mi sie myli.
Nurni Flowenol pisze:I nadal czekam na konkrety.
Nurni Flowenol pisze:nie ciesze sie tak jak na fioletowej stronce
To tylko przyklad z tego posta (tego akapitu). Jak pewnie zauwazyles, nie wyjezdzam z bordowogranatowymi klapkami ani z megastratostferycznozajebisctym najlepszym od czasow Milanu, najlepszym w historii klubem etc. Dalej nie widzisz tej zolci plynacej z twoich postow?Nurni Flowenol pisze:ze zwyciestwa klubu milionlecia.
Ten cytat pokazuje jedynie, ze czytasz to, co chcesz przeczytac. A jezeli myslisz, ze ja cos sugerowalem to niesmiertelne czytanie ze zroumieniem sie klania. Chyba wlasnie na tym ono polega.Nurni Flowenol pisze:Zasugerowales, iz napisalem, ze Metzelder byl dzisiaj wolny. Co ten cytat:pokazuje dobitnie.Krzysztof Jarzyna pisze: Metzelder to rzeczywiscie byl dzis baaaaaaaaaaaaardzo wolny
Zal. Tylko tyle potrafisz napisac? Jeszcze cos o alma blanca Sneijdera i klubie milionlecia i powinienes poczuc sie spelnionyNurni Flowenol pisze:Wlasnie widzialem te sytuacje. Far$a kradnie!!!!
Szczerze? Chyba za bardzo sie cenisz, jezeli myslisz ze chce Cie wciagac w jakakolwiek napinke. Bardzo za bardzo...Nurni Flowenol pisze:nie uda ci sie mnie wciagnac w te napinke