Mefiu pisze:Moja tabela:
1. Manchester United
2. Liverpool
3. Chelsea
4. Arsenal
5. Everton
Ja sobie też. A przynajmniej jeśli chodzi o to nieszczęsne 5 miejsce. Bo w czołówce to bym trochę namieszał.Mefiu pisze:Mimo wszystko, nadal uważam, że Kanonierzy nie zdołają wygrać mistrzostwa w bieżącym sezonie. Zajęcie którejś z 2,3 i 4 lokaty jest za to bardzo prawdopodobne. W zeszłym roku udało mi się trafić 5 pierwszych zespołów, i życzyłbym sobie powtórzenia tego wyczynu
Przede wszystkim to ja bym wcale też nie skreślał Arsenalu. Odszedł Henry - fakt. Ale w ubiegłym sezonie mało i tak już grał. Zresztą kibice Kanonierów już pisali te rzeczy więc nie będę wszystkiego powtarzał. Zresztą sami wszyscy widzą, że jak narazie to wygląda to nieźle, a było by lepiej gdyby nie parę fatalnych baboli pana Lehmana.
Z kopyta, a raczej dwóch kopyt, sezon rozpoczął też Liverpool. Nieźle wprowadził się Voronin z Torresem i ogólnie to wszystko wygląda całkiem [tfu!] nieźle. Chelsea też bardzo pewnie, poza tą ostatnią wpadką z Aston Villą.
Poza tym sam Manchester jak na razie zawodzi, a w moim interesie jest by zawiódł i w kolejnej kolejce. Już Everton im pokaże. Będzie rewanż za ubiegły sezon.
Ogólnie nie mam żadnego faworyta. Wolę poczekać do czasu aż zarysuje się wyraźniejsza dominacja jakiegoś zespołu, bo nie ma sensu zgadywać kierując się tylko sympatiami.