Wrogowie i kumple na forum - Strona 10

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 18 sty 2005, 21:31

DORIAN pisze:
BUNCH pisze:No to tak, moim kunmplem na pewno nie jest Andreyew.
To samo moge powiedziec o Tobie,jakos nie przepadam za Twoja osoba.Powinni Ci dac status "Fotka-man"
Zato Tobie powinni dać status "Tajemniczy nieznany wojownik <i tutaj odgłosy, które wydaje sie przy oddawaniu ciosów>"

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 18 sty 2005, 21:38

BUNCH pisze:
DORIAN pisze:
BUNCH pisze:No to tak, moim kunmplem na pewno nie jest Andreyew.
To samo moge powiedziec o Tobie,jakos nie przepadam za Twoja osoba.Powinni Ci dac status "Fotka-man"
Zato Tobie powinni dać status "Tajemniczy nieznany wojownik <i tutaj odgłosy, które wydaje sie przy oddawaniu ciosów>"

ja mam prosbe nie osmieszaj sztuk walki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a doriana tez sie nie czepiaj bo ...

Awatar użytkownika
alfabeth
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: alfabeth » 19 sty 2005, 2:47

Bunch to pieprzony pedzio, ten jego avatar mnie dobil "Bunch is here" Bunch tu jest - WOW. Mam dla ciebie rade idz se podwiazac jajniki albo idz sie powies. Boze ze tacy ludzie sie rodza, az sie plakac chce. Drogi panie bunch idz sie pan JE8NAC.

2 WP za obrażanie użytkownika forum/ kostek

Awatar użytkownika
sirtomaszo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sirtomaszo » 19 sty 2005, 7:48

Mam jednego wroga...
Jest nim AXEL...

A od BUNCHA odczep się!!!
BUNCH dobry jest!!!

Awatar użytkownika
jaget
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 19 sty 2005, 12:49

Hmmmm....Kumpli jako takich jeszcze niemam na tym forum, ale osoby dażace sympatią są. Są to Andreyew oraz Rebuzz :wink:

kamuflasz
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kamuflasz » 19 sty 2005, 13:07

Ja w tym temacie podałem też kogo lubie ale dziwią mnie wasze kłutnie, na tym forum prawie każdy z każdym z chęcią zdarło by z przeciwnika skórę, wy jesteście zazdrośni że ktoś ma coś czego wy nie macie że aż z taką rezerwą siebie traktujecie?? Forum jest po to żeby wymieniać swoje zdania na dane tematy a nie jechać jeden po drugim, a jak ktoś chce się obronić od zarzutów które według niego są fałszywe to gadacie że nie umi eprzyjać krytyki, a ja myślę że to nie jest krytyka tylko oczernianie innych userów, już jestem na tym forum jakiś czas i tylko Axel raz mi podpadł w temacie "Jakiego rodzaju muzyki słuchacie" ale to nie znaczy że zaraz mam tutaj napisać że go niecierpię jest głupi i pusty czy rodzice go niekochali bo to nie o to chodzi, każdy z forumowiczów ma jakieś wartości w czymś jest lepszy a w czymś gorszy i nie ma sensu jechać po nim bo napisał coś co nam się nie spodobało, niedługo z tego forum to zrobi się plac wojny na słowa. Jak ja się nie zgadzam ze zdaniem jakiegoś usera to nie mówię mu że jest głupi i postradał zmysły tylko próbuję wysunąć kontrargumenty, ale widzę że tutaj niewielu jest na takim poziomie aby nad nimi pomyśleć, lepiej jest powyzywać:)

PS: Axel nie masz już sie czego bać po tym poście ja będę wrogiem numer jeden:/

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 19 sty 2005, 15:18

kamuflasz pisze:Ja w tym temacie podałem też kogo lubie ale dziwią mnie wasze kłutnie, na tym forum prawie każdy z każdym z chęcią zdarło by z przeciwnika skórę, wy jesteście zazdrośni że ktoś ma coś czego wy nie macie że aż z taką rezerwą siebie traktujecie?? Forum jest po to żeby wymieniać swoje zdania na dane tematy a nie jechać jeden po drugim, a jak ktoś chce się obronić od zarzutów które według niego są fałszywe to gadacie że nie umi eprzyjać krytyki, a ja myślę że to nie jest krytyka tylko oczernianie innych userów, już jestem na tym forum jakiś czas i tylko Axel raz mi podpadł w temacie "Jakiego rodzaju muzyki słuchacie" ale to nie znaczy że zaraz mam tutaj napisać że go niecierpię jest głupi i pusty czy rodzice go niekochali bo to nie o to chodzi, każdy z forumowiczów ma jakieś wartości w czymś jest lepszy a w czymś gorszy i nie ma sensu jechać po nim bo napisał coś co nam się nie spodobało, niedługo z tego forum to zrobi się plac wojny na słowa. Jak ja się nie zgadzam ze zdaniem jakiegoś usera to nie mówię mu że jest głupi i postradał zmysły tylko próbuję wysunąć kontrargumenty, ale widzę że tutaj niewielu jest na takim poziomie aby nad nimi pomyśleć, lepiej jest powyzywać:)

PS: Axel nie masz już sie czego bać po tym poście ja będę wrogiem numer jeden:/

wrogiem raczej nei bedziesz, moze w koncu userzy wezma pod uwage ze lepiej dawac argumenty a nie sie wyzywac; jezeli ktos by mial na mnie najechac to ja bym odpowiedzial kontrargumentem a nie wrzuta, bo od tego wlasnie jest forum, a jezeli chodzi o kwestie glupi badz tez nie, to niestety mam wrazenie ze niektorzy jednak ta ceche posiadaja w swojej talii cech ...

pozdro

Awatar użytkownika
alfabeth
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: alfabeth » 19 sty 2005, 15:24

Ja poprostu sadze ze Bunch jest arogandzki i mysli ze wszyscy musza go lubic. Andreyew mial racje ze nie umie przyjac slow krytyki. Wiele osob joz ma cos do Buncha za te jego arogancje: video, avatar, wywyzszanie sie itd.

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 19 sty 2005, 15:46

alfabeth pisze:Ja poprostu sadze ze Bunch jest arogandzki i mysli ze wszyscy musza go lubic. Andreyew mial racje ze nie umie przyjac slow krytyki. Wiele osob joz ma cos do Buncha za te jego arogancje: video, avatar, wywyzszanie sie itd.
Wez sie uspokuj, chwilami przesadzasz.

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 19 sty 2005, 15:55

Więc możesz mi dać owy przykład mojego wywyższania się?

Ale ja Was wogóle nie jestem w stanie zrozumieć, co mają fotografie do tego czy mnie bedziecie lubic czy też nie?

I komuś nie podoba się mój Avatar - i to stanowis przyczynę tego, iż mnie "nie trawi", dość dziwne.
Ja w tym temacie podałem też kogo lubie ale dziwią mnie wasze kłutnie, na tym forum prawie każdy z każdym z chęcią zdarło by z przeciwnika skórę, wy jesteście zazdrośni że ktoś ma coś czego wy nie macie że aż z taką rezerwą siebie traktujecie?? Forum jest po to żeby wymieniać swoje zdania na dane tematy a nie jechać jeden po drugim, a jak ktoś chce się obronić od zarzutów które według niego są fałszywe to gadacie że nie umi eprzyjać krytyki, a ja myślę że to nie jest krytyka tylko oczernianie innych userów, już jestem na tym forum jakiś czas i tylko Axel raz mi podpadł w temacie "Jakiego rodzaju muzyki słuchacie" ale to nie znaczy że zaraz mam tutaj napisać że go niecierpię jest głupi i pusty czy rodzice go niekochali bo to nie o to chodzi, każdy z forumowiczów ma jakieś wartości w czymś jest lepszy a w czymś gorszy i nie ma sensu jechać po nim bo napisał coś co nam się nie spodobało, niedługo z tego forum to zrobi się plac wojny na słowa. Jak ja się nie zgadzam ze zdaniem jakiegoś usera to nie mówię mu że jest głupi i postradał zmysły tylko próbuję wysunąć kontrargumenty, ale widzę że tutaj niewielu jest na takim poziomie aby nad nimi pomyśleć, lepiej jest powyzywać
- Bardzo mądre słowa.

WIęc, ja niby nie umiem przyjąć słów krytyki,c zyli odbierzasz to tak, ze piszesz, iż nie podoba Ci sie mój Avatar. Ja go nie zmieniam i pozostawiam dalej taki sam. A więc po skrytykowaniu mojego Avataru ja go nie zmieniłem, czyli nie przyjąłem słów krytyki od Ciebie, tak? (kurcze no... co za..)

..to pedzio
- Następny, na jakiej podstawie?
Ostatnio zmieniony 19 sty 2005, 16:48 przez BUNCH, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
mimek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 19 sty 2005, 16:03

Ja nie wiem co wy od BUNCHa chcecie, przeciez on niczym sie nie wywyzsza, potrafi grac w pilke i chce to pokazac to nie jest nic zlego, sam planuje cos takiego nakrecic, ale wam raczej nie pokaze bo bedzie mowic ze jestem narcyzem. Dajcie spokoj i wyluzujcie Bunch to spoko koles, moze zamiast go obrazac lepiej go blizej poznajcie :!:
pozdro

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 19 sty 2005, 16:25

Hmm ocerniając się zachowujecie się jak małe dzieci, ktore kłócą się o klocki lego. Poziom niektórych naprawdę jest niski. Nie wiem, może często piszecie posty, bo w domu nie ma co robić. DLatego mówię, idżcie sobie pomalować sprayem mur za domem, albo polepić bałwanka.
Kamuflarz jest osobą którą szanuję, więc dopóki tutaj będę na tym forum, nie pozwolę, żeby stał się wrogiem publicznym ( bo się boi tego :) )
Jak narazie, pozytywne wrażenie wywarli na mnie: Kamilo, Alex Hammond i ten chłopiec z avantarem Kluiverta ( wybacz, nie pamiętam Twojego nicka ).
Większość jednak ogranicza się do pisania postów typu ,,dobry piłkarz, potężne pieniądze". Hmm nie wydaje się wam, ze pisząc podobne rzeczy sami wystawiacie sobie metke z opisem? I pozniej nie dziwota ze od debili czy tym podobnych się wyzywacie. Pokażcie, że potraficie pisać z sensem i na temat.
Nie jestem dlugo na tym forum, więc wypowiem się więcej na temat userów, kiedy ich poznam.

Pozdrawiam

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 19 sty 2005, 16:54

Dla przykładu:
Nowaczek zamieścił zrobiony przez siebie gif w temacie: http://www.swiatpilki.com/viewtopic.php?t=1437
Obrazek

Podpisał "moje dizełko", czyli teraz ja według Was powinienem mu napisać: "Narcyz, chwalipięta, bravo, jestes mistrzem bo zrobiłeś Avatar" i inne?

Dzieci wyluzujcie, bo bo używacie chyba słów których znaczenia nie rozumiecie.

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 19 sty 2005, 17:08

BUNCH pisze:Dla przykładu:
Nowaczek zamieścił zrobiony przez siebie gif w temacie: http://www.swiatpilki.com/viewtopic.php?t=1437
Obrazek

Podpisał "moje dizełko", czyli teraz ja według Was powinienem mu napisać: "Narcyz, chwalipięta, bravo, jestes mistrzem bo zrobiłeś Avatar" i inne?

Dzieci wyluzujcie, bo bo używacie chyba słów których znaczenia nie rozumiecie.

kogo nazywasz dzieckiem ?? bunch nie przejmuj sie tak, mnie na przyklad do gustu na razie nie przypadles moze dlatego ze jeszcze nie mialem okazji z toba na jakis temat konwersowac, po prostu jestem wobec ciebie neutralny, a tym ze ktos na ciebie wjezdza od pedala czy od innych, po prostu olej to :D

Awatar użytkownika
KUBA
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KUBA » 19 sty 2005, 17:28

co wy mówicie BUNCH jest ziomal :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”