Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 09 wrz 2007, 16:01
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kyloloko » 09 wrz 2007, 16:04
kyloloko
Post Wyświetl pojedynczy post autor: gringo7 » 09 wrz 2007, 18:11
gringo7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Darkman1948 » 09 wrz 2007, 18:34
Przemyślałeś ten typ dokładnie? Ja bym nie ryzykował 50 zł. Prędzej obstawiłbym X2. Węgrzy nie są tacy słabi. Wczoraj pokonali Bośnię. A Turcja...no ten remisik był co najmniej zaskoczeniem.kyloloko pisze: TURCJA-WĘGRY 1
Darkman1948
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 09 wrz 2007, 20:18
własniejazzeek pisze:male pytanko: ktory buk oferowal kurs na Malta - Turcja - X2 i jaki to byl kurs??
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kyloloko » 09 wrz 2007, 20:30
Fakt... Turcy grają ostatnio słabo w ostatnich 3 meczach mają 2 remisy i 1 porażke z tego co pamiętam w elm., ale licze na to że w końcu się przełamią nawet nie licze, ale muszą... po znakomitym początku zaczeli gubić punkty... mają nadal mocną pozycje w grupie, ale żeby pewnie awansować muszą wygrać z Węgrami i Mołdawią... potem czekają ich trudne mecze z Grecją, Norwegią i Bośnią...Darkman1948 pisze:Przemyślałeś ten typ dokładnie? Ja bym nie ryzykował 50 zł. Prędzej obstawiłbym X2. Węgrzy nie są tacy słabi. Wczoraj pokonali Bośnię. A Turcja...no ten remisik był co najmniej zaskoczeniem.kyloloko pisze: TURCJA-WĘGRY 1
kyloloko
Post Wyświetl pojedynczy post autor: baziu » 09 wrz 2007, 21:13
kyloloko pisze:myśle, że stawiając na turków nic nie ryzykuje...
fieldy pisze:jazzeek napisał:
male pytanko: ktory buk oferowal kurs na Malta - Turcja - X2 i jaki to byl kurs??
własnie
baziu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 09 wrz 2007, 21:25
Przypomnę ci jeszcze , że Węgrzy ograli Włochówkyloloko pisze:Fakt... Turcy grają ostatnio słabo w ostatnich 3 meczach mają 2 remisy i 1 porażke z tego co pamiętam w elm., ale licze na to że w końcu się przełamią nawet nie licze, ale muszą... po znakomitym początku zaczeli gubić punkty... mają nadal mocną pozycje w grupie, ale żeby pewnie awansować muszą wygrać z Węgrami i Mołdawią... potem czekają ich trudne mecze z Grecją, Norwegią i Bośnią...Darkman1948 pisze:Przemyślałeś ten typ dokładnie? Ja bym nie ryzykował 50 zł. Prędzej obstawiłbym X2. Węgrzy nie są tacy słabi. Wczoraj pokonali Bośnię. A Turcja...no ten remisik był co najmniej zaskoczeniem.kyloloko pisze: TURCJA-WĘGRY 1
Węgrzy cóż... wygrali z Bośnią i wcześniej z Mołdawią... pozatymi meczami zbierają głównie baty czy to u siebie czy na wyjeździe... myśle, że stawiając na turków nic nie ryzykuje...
Diamen23

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kyloloko » 09 wrz 2007, 22:04
kyloloko

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 09 wrz 2007, 22:09
Kto skorzystał ten nie straciłDuch w pewniaku dnia pisze:Wojas Podhale Nowy Targ - GKS Tychy 1 (1,80) (II kolejka PLH)
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 09 wrz 2007, 23:56
ja skorzystałem ... dziękiDuch pisze:Kto skorzystał ten nie stracił
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: baziu » 10 wrz 2007, 6:52
baziu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 10 wrz 2007, 12:29
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: baziu » 10 wrz 2007, 13:33
fieldy pisze:Hiddink tez musi wygrać, a wiadomo że kto jak kto - on się na robocie zna.
baziu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 10 wrz 2007, 14:56
czeher
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio