Raczej na Rosjankęfieldy pisze:dobrze, że nie grałem Very Happy kurs na Polke 1,05 - specjalnie patrzałem dziś.
Zwycięstwo Polki oczywiście bardzo cieszy, a zdenerwowało mnie brak transmisji z tego meczu, znaczy tylko z trzeciego seta
W transmisjach na Eurosporcie denerwuje mnie Katarzyna Strączy (chyba tak ta kobieta się zwie) a konkretnie denerwują mnie te jej: uuuch, ach, och, hihihi, uuuu, ooo, aaaa, eee itp Rozumiem że można się pasjonować tenisem, przeżywać niemałe emocje podczas transmisji ale trzeba zachować powagę na wizji i jakieś niecodzienne zagrania komentować w bardziej cywilizowany sposób a nie co chwilę wydawać jakieś odgłosy z mową nie mające nic wspólnego. Na szczęście podczas meczu Radwańskiej sobie darowała ale ogólnie odpycha mnie od transmisji.
Jeszcze jedno - Nadal się nie myje że co chwilę grzebie sobie w tyłku na oczach milionów
Poza tym tenis jest OK
Dziś odpadła też Petrova ale nie wiem czy jest to sensacja czy tylko niespodziankafieldy pisze:To chyba pierwsza sensacja w tym turnieju ... czy może mnie coś ominęło ?
Edyta:
Jak Maryśka serwowała to Aga dochodziła do tej jakiejś pierwszej linii, później kilka kroków w bok, potem w drugą stronę a następnie cofała się na ostatnią linię i gibała się na boki - jednym słowem poruszała się a nie stała jak wszyscy na środku. Zapewne naoglądała się Jurka i pomyślała że Dudek Dance to dobry pomysł jest. Ostatnio Boruc, teraz Radwańska... następni pewnie będą fieldy z czesławem