Słaba obrona? Dzisiaj na mecz z zajebistym Tottenhamem, dostępny był tylko jeden środkowy obrońca- Toure[ tak, to jeden z tych obrońców co się nazywa "nikt"]. Gallas kontka, Sendi zawieszony, a Djourou jest na wypożyczeniu.Vianuch pisze:Arsenalowi nie daje żadnych szans. Niektórzy myślą, że p wygraniu kilku sparingów zdobywa się Premiership.Słaby skład mają i tyle
Obrona ['], oprócz Gallasa nie ma tam nikogo. Pomoc - chyba najlepsza, ale w porównaniu z pomocą ManU i Chelsea wypada blado. Ja stawiam na Manchester. Klub dobrze ułożony już od zeszłego sezonu, więc dlaczego miałoby się to zmienić
Przyszło kilku nowych zawodników, z których chyba tylko Owen mógłby mierzyć w pierwszy skład. Wszystko po staremu, czyli zajebiście. Tylko jakaś wielka katastrofa mogłaby rozsypać ten monolit. Drugie miejsce dla Chelsea. Kupili Maloude, który już chyba wpasował się w drużynę, jednak nie jest to ta sama Chelsea jak 2 lata temu.
Typowe podejście pokemona. Kupili, wydali więcej, bla bla bla. [']
Stawiam, że pierwsza '4' sezonu 2007/2008 będzie taka sama jak rok wcześniej. Ewentualnie Arsenal może się zamienić z jakimś innym zespołem, np. Totenhamem lub MC.
Bardzo pozytywnie zaskoczył mnie West Ham. Nie liczyłem na aż tak dobry start z ich strony. Co do dyspozycji Evertonu to nie jestem jakoś zaskoczony. Zresztą w zeszłym sezonie byli chyba na 5 miejscu o ile pamięć mnie nie myli.
Newcastle gra w poniedziałek z Derby, czyli obecnie najgorszą drużyna w Premier League. Owen jest w świetnej formie. Sroki powinny sobie poradzić z Baranami. Wtedy mogą wskoczyć do pierwszej czwórki.
Rozczarowanie- Bolton. Stracili świetnego trenera, ale tak słabego miejsca jak do tej pory się nie spodziewałem. Na razie są w strefie spadkowej...