2:1 jeszcze 45 min do skrótów:D

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 18 wrz 2007, 22:48
THEMANIEK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mates » 19 wrz 2007, 8:32
Mates
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przypulg » 19 wrz 2007, 11:10
Przypulg

Post Wyświetl pojedynczy post autor: McSuchy » 19 wrz 2007, 12:00
McSuchy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 22 wrz 2007, 9:32
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ewa_ » 22 wrz 2007, 10:23
Już tyle razy miał wrócić, że lepiej abyśmy się nie nastawiali na ten mecz. Ja np. kilka dni temu słyszałam, że jak wróci to za 3-4 tygodnie, więc wypada to na mecze z Lazio lub Empoli. Taki termin powrotu wyznaczył dr Martens, który odwiedził Ronaldo. Wróci to wróci, a kiedy to już nie wiemgilardino11 pisze:Dzisiaj jeszcze nie dostepny do grania jest Ronaldo ale podobno jest bardzo prawdopodobne że bedzie gotowy już na mecz z Palermo na wyjeździe.
Ewa_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 22 wrz 2007, 10:37
Ajgor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: G21 » 22 wrz 2007, 21:18
G21
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 22 wrz 2007, 22:29
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 23 wrz 2007, 0:02
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 23 wrz 2007, 8:40
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 23 wrz 2007, 9:45
Choleragilardino11 pisze:Jak można oddać tak mecz w 2 połowie Question
mete pisze:i dlaczego znow nie zagral Gourcuff ktory napewno wiecej by wzniosl niz Emerson
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: McSuchy » 23 wrz 2007, 10:05
McSuchy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 23 wrz 2007, 12:12
nie chodzi mi o to ze Gourcuff jest lepszym pilkarzem niz Emerson bo nim nie jest Emerson ma juz swoja marke ale walory czysto ofensywne przemawiaja za francuzem i to on powinien wejsc a nie Emerson bo 1-0 to nie jest wynik do bronieniaSkąd ja to znam
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 23 wrz 2007, 13:04
Nie widziałem tego meczu. Ale wydaje mi się, że wejście Emersona wcale nie miało na celu bronienia wyniku, bo Ancelotti nie jest głupi. Milanowi nie wypada świadomie oddawać inicjatywy takiej drużynie jak Parma, zwłaszcza w momencie, kiedy wynik jest niepewny. Z resztą Emerson zastąpił Brocchiego, a zatem piłkarza grającego na tej samej pozycji co Brazylijczyk. Emerson jest doświadczony i miał duży zapas sił. Także nie sądzę, by Ancelotti tą zmianą chciał dużo zmieniać. Raczej tylko kontynuować to, co grane było wcześniej zmieniając tylko jednego z wykonawców. Z kolei wprowadzenie Gourcuffa byłoby posunięciem wyraźnie ofensywnym, co jakby nie patrzeć wiąże się ze sporym ryzykiem i wszyscy by teraz krytykowali Carlo (przy braku zwycięstwa) czemu prowadząc 1:0 poszedł w przód osłabiając tyły. Z punktu widzenia taktycznego Ancelotti zrobił bardzo sensownie i tu nie można mieć do niego pretensji. W końcu Emerson nie wszedł np. za Pirlo czy Kake, żeby zarzucać mu chęć bronienia wyniku. Kiedy na boisko miałby wejść Francuz to zapewne za Seedorfa albo Pirlo, ale doświadczenie tej dwójki też swoje w takich sytuacjach robi.mete pisze:nie chodzi mi o to ze Gourcuff jest lepszym pilkarzem niz Emerson bo nim nie jest Emerson ma juz swoja marke ale walory czysto ofensywne przemawiaja za francuzem i to on powinien wejsc a nie Emerson bo 1-0 to nie jest wynik do bronienia
Kluchman
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio