Kuchar pisze:BARCA, BARCA, BARCA, BARCA FOREVER!!!!!!
A teraz na poważnie Barcelona jest mistrzem!!!
ambitne

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 19 sty 2005, 15:19
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jesus;p » 19 sty 2005, 18:36
Jesus;p

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 19 sty 2005, 18:58
dziekiJesus;p pisze:Kuchar pisze:BARCA, BARCA, BARCA, BARCA FOREVER!!!!!!
Mam takie przemyslenie....Wszyscy wielbia Barce bo ostatnio ladnie gra i wogole...Ale ciekawe czy wszyscy kibice z tego forum spiewali by ze barca jest najlepsza i ze zawsze z nia beda gdyby barca zaczela przegrywac...Moim zdaniem wiekszosc kibicow przerzucila by sie na inna dobrze grajaca druzyne, a Barce by olali....Jestem kibicem Barcy, kibicuje im od 7 lat...Przez te lata nie zawsze dobrze im szlo ale staralem sie pozostac wierny swojemu klubowi...Jestem ciekawy jaki byl wasz stosunek do klubu gdy Barca przegrywala...Wielcy kibice...
PS. Szacunek dla Smita...Nie lubie Realu.... poprostu sa to wrogowie mojej ukochanej druzyny...Wiec nigdy nie bede darzyl ich sympatia...Jednak szanuje i ta druzyne i kibicow...A co do smita to wiem ze jest prawdziwym kibicem bo widze ze jego klubowi nie idzie a on wciaz pozostaje mu wierny...
Niom to chyba na tyle
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 19 sty 2005, 19:24
ja osobiscie jak barca odpadnie z chelsea (odpukac) przerzucam sie na lige angielska i wlasnie na chelsea, ale dajmy barsie szanse, poczekam do meczu z chelseasmitu pisze:dzieki![]()
co do kibicowania, to byl wczesniej taki temat o kibicowaniu i tam dokladnie bylo powiedziane co ty ujales tutaj, ja takich kibicow nazywam choragiewkami i sie chyba nie myla, z ktorej strony lepiej zawieje w to strone sie odwroci
Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 19 sty 2005, 20:45
luk1208

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sirtomaszo » 19 sty 2005, 20:57
Jak można kibicować tej drużynie która wygrywa...ja jestem fanem Barcy od 8 lat i nigdy im nie przestałem kibicowac
jestem wierny gdy sie im powodzi i gdy mają gorsze chwile
tez mnie denerwuje cos takiego ze kibicuje tej druzynie która wygrywa!!
sirtomaszo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 19 sty 2005, 21:07
mathiasek12

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 19 sty 2005, 22:11
to po cholere zabierasz głos ?mathiasek12 pisze:ja nic do barcy niee mam ale ivh fanem tez niee jestem
Baqu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 20 sty 2005, 13:39
Ja nie jestem ich kibiciem, ale zawsze czułem do tego klubu sympatieBaqu pisze:to po cholere zabierasz głos ?mathiasek12 pisze:ja nic do barcy niee mam ale ivh fanem tez niee jestem
Ja kibicuje Barcie od czasów bodajrze Barcelony 92 kiedy pokazywano to miasto miedzy innymi w trakcie olimpiady w TV i ogolnie zakochalem się w Hiszpanii , a nastepnie w grze azulgrany.
Kamilo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sirtomaszo » 20 sty 2005, 13:45
No właśnie jesteś takim neutralnym kibicem...Kamilo pisze:Ja nie jestem ich kibiciem, ale zawsze czułem do tego klubu sympatieBaqu pisze:to po cholere zabierasz głos ?mathiasek12 pisze:ja nic do barcy niee mam ale ivh fanem tez niee jestem
Ja kibicuje Barcie od czasów bodajrze Barcelony 92 kiedy pokazywano to miasto miedzy innymi w trakcie olimpiady w TV i ogolnie zakochalem się w Hiszpanii , a nastepnie w grze azulgrany.![]()
W przeciwieństwie do Realu czy MU, zawsze jak grała Barcelona to im kibicowałem. Teraz ciesze się, że wreszcie odzyskali forme, myśle, że wygrają LM. Chodziaż jako kibic Bayernu mam nadzieje, że Barca spotka się w finale z Bayernem i Bawarczycy popsują im szyki
sirtomaszo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 20 sty 2005, 13:50
smitu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 20 sty 2005, 15:49
Baqu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sirtomaszo » 20 sty 2005, 15:53
Jesteś jakimś naukowcem? Super to brzmi...Baqu pisze:zgadzam sienie mozna być neutralnym kibicem. Mozna lubić ogladac jakas druzynę, ale to nie oznacza, ze jest sie jej kibicem.
Moim zdaniem kibic to osoba ktora juz w duzej mierze pasjonuje się dana druzyną/osobą ktorej kibicuje i dazy do ogladanie kazdego jego/jej wystepu i fascynuje się nią.
sirtomaszo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 20 sty 2005, 15:56
Baqu pisze:zgadzam sienie mozna być neutralnym kibicem. Mozna lubić ogladac jakas druzynę, ale to nie oznacza, ze jest sie jej kibicem.
Moim zdaniem kibic to osoba ktora juz w duzej mierze pasjonuje się dana druzyną/osobą ktorej kibicuje i dazy do ogladanie kazdego jego/jej wystepu i fascynuje się nią.
smitu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 20 sty 2005, 16:32
Baqu
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio