Arsenal FC (zbiorczy) - Strona 327

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Nowym trenerem Arsenalu po Emerym powinien zostać...

Ljunberg
2
8%
Vieira
1
4%
Pochettino
2
8%
Allegri
4
17%
Marcelino
2
8%
Nuno Espírito Santo
0
Brak głosów
Ancelotti
0
Brak głosów
Arteta
10
42%
Benitez
3
13%
ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 22 wrz 2007, 18:05

Cris7 pisze:Choć z drugiej strony Eduardo nic nie strzelił(jak w ogóle się prezentował?)

Ja mecz oglądałem z przerwami. Strasznie zacinało. Eduardo był faulowany w polu karnym. "11" wykorzystał Ade. Potem asystował przy bramce Fabregasa [ale wali teraz z dystansu :shock: ].
Cris7 pisze:Diaby ma zapędy ofensywne. Dzisiaj bramka, 2 setki w zeszłym tygodniu przeciwko Kogutom.
Dzisiaj strzelił bramkę i to jaką. :shock: Poszedł na soluwę i zza pola karnego w samo okno.

Fabregas z Tottenhamem 2 asysty i bramka. W tym meczu powtórka z rozrywki. Nie wiele brakowało i z Sevilla byłoby tak samo[ Sagna mu się wpakował]. :o

Miałem obawy przed tym meczem. Oczywiście remisu i przegranej nie brałem pod uwagę, ale spodziewałem się trudniejszego meczu.
fieldy pisze:Sam nie wiem co napisać - zajebiscie, że Liverpool zremisował Cool
YNWA 8)

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 22 wrz 2007, 18:10

fieldy pisze:No nieźle.
5:0 robi wrażenie, choć z Derby może nie koniecznie [oddali może ze 2 celne strzały] :lol2:
To i tak nieźle. Sunderland w meczu z United nie oddał ani jednego. :?

fieldy pisze:Fabregas jest geniuszem
trudno się nie zgodzić :roll:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 22 wrz 2007, 18:17

Cris7 pisze:trudno się nie zgodzić
naprawdę rzadko się zgadzam ze Stecem, ale w jednym mu przyznaje racje.
Na chwile obecną Cesc jest najlepszym graczem na swiecie :]

Ciekawe kto zostanie wybrany najlpeszym piłkarzem września w Premiership :think:

bramki wrzuciłem w odpowiednim temacie.

Diaby grał dobrze, co do jego zapędów, to zawsze je miał, już w Auxerre strzelał kapitalne gole z dystansu.
Dziś po raz kolejny bradzo dobrze zagrał Flamini, Sagna, Clichy ... i tak moznaby wymieniać. Oczywiscie strzelcy bramek. Eduardo parę razy pokazał znakomite panowanie nad piłką, ale chyba jeszcze jakby się do końca nie rozumiał z pomocnikami.

I powtórze jeszcze raz : 7 podstawowych graczy nie grało !
moglismy przegrać i byłoby usprawiedliwienie jak znalazł :lol2:

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 732

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 22 wrz 2007, 18:24

no Arsenal wreszcie zaczal grac pieknie i efektywnie.mowilo sie ze nastepca Henrego moze byc Tevez Torres Eduardo Palacio a tu jego nastepce mieliscie bez kupowania..Adebayor gra swietnie w tym sezonie.Fabregas poraz kolejny udowadnia czego on a nie Guti w reprezentacji...skazywany na pozarcie Arsenal gra swietnie...i teraz tylko pytac czego nie graja w tym momencie na Manchester i Chelsea

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 22 wrz 2007, 18:26

fieldy pisze:Ciekawe kto zostanie wybrany najlpeszym piłkarzem września w Premiership :think:
Rzeczywiście. Wybór będzie trudny :)

Obejrzałem sobie bramki i dwie refleksje. Asysty Cesca nie były zwykłe, to były naprawdę niezłe podania - zwłaszcza przy pierwszym golu Ade. Może nie powinienem się rozpływać za bardzo nad grą 20-latka, ale trudno się powstrzymać. No i dobrze wyczułem, że Diaby nieźle sobie radzi w ofensywie. Całkiem ładnie mu zeszła :wink:
EDIT:
mete pisze:mowilo sie ze nastepca Henrego moze byc Tevez Torres Eduardo Palacio a tu jego nastepce mieliscie bez kupowania..Adebayor gra swietnie w tym sezonie.
No wydaje mi się, że się trochę zagalopowałeś. Ade radzi sobie świetnie, ale to nigdy nie będzie piłkarz pokroju Thierry'iego. Za rzadko się tacy rodzą.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 22 wrz 2007, 19:11

Cris7 pisze:No wydaje mi się, że się trochę zagalopowałeś. Ade radzi sobie świetnie, ale to nigdy nie będzie piłkarz pokroju Thierry'iego. Za rzadko się tacy rodzą.
Na pewno to już nie bedzie to. Ale jednak bramki strzela, a to chyba o to chodzi ... W tej chwili prowadzi w klasyfikacji strzelców. Po 6 kolejkach ma ... 6 goli na koncie 8) Czego chcieć wiecej ? [Cesc na 2 miejscu z 4 + 6, czy 7 asyst]
Cieszy niesamowicie, że problemy ze skutecznością już za nami [bo juz mozna tak powiedzieć z cała pewnością] co ważne potrafimy wygryać i to tak wysoko z ekipą, ktora się broni, wnioski z poprzedniego sezonu widac wyciagnięte. Gdyby jeszcze kontuzje nas troche oszczedziły ... strach pomyślec, co to by było :P

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 22 wrz 2007, 19:26

Fabregas niech tak zagra cały sezon, a nie 5 meczy zebys tu jeden pisał z drugim, z eto najlepszy gracz na swiecie.
Jest swietny...ale BEZ PRZESADY!!!!!!!!! :? :? :? :? :?

Bez przesady. Eto'o jest lepszy :lol2: Poza tym zaraz dostaniesz WP za pisanie nazwisk zawodników małą literą! // Toure Yaya

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 22 wrz 2007, 19:35

Czytac potrafisz po polsku ?
fieldy pisze:Na chwile obecną Cesc jest najlepszym graczem na swiecie

Wiem, ze to boli, jak ManU w 6 spotkaniach strzela 4 gole - tyle co sam Fabregas :lol2:
O Ade i innych nie wspomne, coby ci przekrości nie robić.

Awatar użytkownika
Lisek
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 6

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 22 wrz 2007, 19:38

Kamil dlaczego się tak denerwujesz? Sama prawda, pokaż nam zawodnika, pomocnika w dodatku, który co mecz ma przynajmniej jedną asystę i gola? Ba, nawet goli Fabregas ma więcej niż Tevez i Saha razem wzięci, rzecz jasna nie wspominając o asystach. Wyróżnia się na tle całego zespołu i jeżeli oglądałeś jeden z jego ostatnich meczy, to z pewnością mi przytakniesz.
Wiem, ze to boli, jak ManU w 6 spotkaniach strzela 4 gole - tyle co sam Fabregas
O Ade i innych nie wspomne, coby ci przekrości nie robić.
Dobre staty, prawie jak rkoeman 8)

Awatar użytkownika
maniekk
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maniekk » 22 wrz 2007, 19:49

No wydaje mi się, że się trochę zagalopowałeś. Ade radzi sobie świetnie, ale to nigdy nie będzie piłkarz pokroju Thierry'iego. Za rzadko się tacy rodzą.
w biegu nawet przypomina Henia, podobne gabaryty. I Heniu i Adeba mają długie nogi. Henry z Monaco i Adeba z Monaco ;] Dla mnie to Adebayor jest typem napastnika - "pracusia" wiec 15 goli jak strzeli to bedzie piknie. Oczywiście jak przekroczy granice 15 goli to sie nie pogniewam.
Po 6 kolejkach ma ... 6 goli na koncie
6 kolejka dla Arsenalu z czego Adebayor zaczął grac od 3 kolejki. Łącznie zagrał ok 335 minut 8)

To było wiadome że jak Arsenal bedzie bardziej skuteczny to sie zacznie wygrywanie. W zeszlym sezonie dawali ciała pod tym wzgledem za to ManU szło jak dzikie. A i tak Arsenal jak na taka mizerna skuteczność, gra 4 miesiące bez zawodników RvP-Henry wynik na koniec sezonu nie był zły pod wzgledem strzelonych goli. Może po prostu za dobra pomoc jest:> I napad nie ogarniał tego - Henry zwłaszcza :/ No ale dobra dzis wbili 5 goli..ale fajnie by było gdyby na West Ham cos zostawili z amunicji.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 22 wrz 2007, 20:10

A tymczasem okazuje się, że Fabregas został zmieniony, z powodu drobnego urazu łydki.
Miejmy nadzieje, ze nie okaże sie to zbyt powazne ... i że forma zostanie.
Niech nas juz te kontuzje nawiedzaja, ale niech dadza spokój Fabregasowi :lol:

ddworakk
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddworakk » 22 wrz 2007, 23:09

Cesc ponoc dowiadujac sie o tym ze Wenger chce go zdjac i da codpoczac natychmiast zabral sie do roboty i po kilku minutach stzrelil bramke :D bardzo to fajne i ciekawe :D no teraz gramy ciezki mecz z Newcastle chyba w srode a potem wyjazd z West Ham ciekaw jestem jak sie tam zaprezentujemy! A Diabyego to ja takiego nie widizalem ale przykozaczyl ta bramka heheh brawo brawo!

Jakos duzo meczy gramy na Emirates a malo na wyjazdach w tej rundize jesiennej! Mam nadizeje ze te zwyciestwa to nie tylko magia Emirates i na wyjazdach bedizemy grali rownie swietnie jak na White Hart Lane!

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 22 wrz 2007, 23:26

Z Newcastle to mecz o Puchar Ligi. Gramy u siebie, w dodatku pewnie wyjdą rezerwowi. Fabiański, Traore, Denilson, Bendtner ....

Ciekawe kto zagra z pierwszego składu. Pewnie para stoperów. Może Eduardo.

Dziś się dowiedziałem, że Gallas ma byc już gotowy na mecz z WHU. Znakomita wiadomość, oby się potwierdziła.

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 22 wrz 2007, 23:44

fieldy pisze:Z Newcastle to mecz o Puchar Ligi. Gramy u siebie, w dodatku pewnie wyjdą rezerwowi. Fabiański, Traore, Denilson, Bendtner

Pewnie Diarra dostanie szansę od pierwszych minut. :D Hoyte za Sagne. Być może Song wystąpi w środku defensywy? Ciekawe. W ataku Bendtner z Eduardo. Zresztą co tu planować. Wenger jakoś ich ustawi.
fieldy pisze: Dziś się dowiedziałem, że Gallas ma byc już gotowy na mecz z WHU. Znakomita wiadomość, oby się potwierdziła.
Już od jakiegoś czasu mówiono, że będzie gotowy na WHU. Oby ten termin się nie przedłużył. :?

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 23 wrz 2007, 11:35

Mecz zagraliśmy dokładnie tak jak powinniśmy, czyli spokojnie i bez nerwów. Z tym, że w końcu zaczęliśmy grać skutecznie, choć mogło być jeszcze lepiej :P .

Kolejne znakomite zawody rozegrał Fabregas. Ten chłopak gra jak z nut :o . Kolejne asysty, kolejna bramka. Do tego hat-trick Adebayora... w zeszłym sezonie nie trafiał do pustej bramki :lol: . Ponadto bardzo dobrze zagrał Diaby i... Eduardo :] . Chorwat po raz kolejny pokazał, że świetnie potrafi panować nad piłką, zastawić się czy nawet dograć do partnera. Brawo.
Kamil232 pisze:Fabregas niech tak zagra cały sezon, a nie 5 meczy zebys tu jeden pisał z drugim, z eto najlepszy gracz na swiecie.
Jest swietny...ale BEZ PRZESADY!!!!!!!!! Confused
Frustru, frustru :> ? Niestety, ale nic Kamilku na to nie poradzisz...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”