To nie ja napisalemJarzinho pisze:Asteniu pisze:troche za mało jak na walke o top 4 w hiszpanii
Na pewno Ramos to lepszy zawodnik niz Seitaridis, wiec prawa obrone lepsza ma Real, a lewa raczej Atletico. Wszak Pernia reprezentant HIszpani, Lopez tez ( choc ostatnio nie dostal powolania ), a dodatkowo przez wielu wybrany Antonio Lopez najlepszym lewym obronca w poprzednim sezonie w PD.Jarzinho pisze:Ja zaryzykowałbym i stwierdził, że Atletico ma lepszych bocznych defensorow niż Real, wiec o co walczy Real. Question
Ramos, Torres, Salgado. Drenthe = Seitaridis, Pernia, Lopez i Perea(?) no nie to nie moze być nawet rowne.
Perea grywal na prawej obronie, ale raczej z koniecznosci, jednak w tym sezonie wychodzilo mu to beznadziejnie. Po prostu kiedy kontuzjowny byl Valera i Seitaridis to akurat wtedy Perea mial dosc kiepska forme i moze dlatego tak slabo gral na prawej obronie.vakabayashi pisze:chyba raczej na pewno nigdy nie grał na bokuJarzinho pisze:Nie wiem czy on nie grał na skrzydle, moze nie wiele, ale grał
Pozdrawiam