Wypozyczeni, ale dopoki nasz coach sie nie zmieni [w sumie oby sie nie zmienil] to nowi gracze nie beda dopuszczani. Fornalak nie jest zwolennikiem wprowadzania mlodych graczyTak swoją drogą to Rosół i Bochenek są wypożyczeni? Czy sprzedani?
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 10 cze 2007, 21:16
Wypozyczeni, ale dopoki nasz coach sie nie zmieni [w sumie oby sie nie zmienil] to nowi gracze nie beda dopuszczani. Fornalak nie jest zwolennikiem wprowadzania mlodych graczyTak swoją drogą to Rosół i Bochenek są wypożyczeni? Czy sprzedani?
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 11 cze 2007, 9:37
cloner pisze:Fornalak nie jest zwolennikiem wprowadzania mlodych graczy Wink
Bobohawk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wolfi » 11 cze 2007, 18:28
Wolfi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Suchy90 » 09 lip 2007, 14:54
Suchy90
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuba Fan » 24 wrz 2007, 16:52
Kuba Fan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 24 wrz 2007, 19:29
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuba Fan » 04 paź 2007, 15:22
Kuba Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Matheush » 05 paź 2007, 11:13
Nie powinno oceniać się piłkarza po kilku dobrych meczach, bo bardzo często zdarza się, że są to tylko jednorazowe 'wyskoki'. Poczekaj z oceną do końca sezonu, wtedy będzie ona obiektywna.guru pisze:Mnie sie natomiast bardzo podoba postawa Dawida Jarki w tym sezonie. Do tej pory strzelil juz 6 bramek. Ciekawy zawodnik.
Matheush
Post Wyświetl pojedynczy post autor: TouReQ » 10 paź 2007, 16:06
TouReQ
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 12 paź 2007, 2:55
"Konrad Gołoś - ur. 15 września 1982 r. w Siedlcach, polski piłkarz, pomocnik reprezentacji Polski i Górnika Zabrze."TouReQ pisze:i Golosia z Gornika.
Zgadza się. Szczególnie podoba mi się gra Widzewiaka. Do tego grona dodałbym jeszcze Grosickiego.TouReQ pisze:Dodam jeszcze Wilka i Kikuta z Lecha, Majewskiego z Groclinu, Kuklisa z Widzewa oraz Dancha
A może poczekajmy aż zakończy karierę i wtedy będziemy mogli powiedzieć, czy miał talent, czy też nie.Matheush pisze:Nie powinno oceniać się piłkarza po kilku dobrych meczach, bo bardzo często zdarza się, że są to tylko jednorazowe 'wyskoki'. Poczekaj z oceną do końca sezonu, wtedy będzie ona obiektywna.
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomasz. » 13 paź 2007, 11:28
Tomasz.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 13 paź 2007, 13:10
Ajgor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 13 paź 2007, 13:21
Narazie też podchodzę do niego z dystansem, bo nagle wszyscy do kadry co mnie bawi. Owszem z tym pustakiem nie do końca, bo Gierczak czy Brzęczek ładnie mu dawali na nogę fakt, ale doceń jego ustawienie się, wystartowanie czy skuteczność. Pamiętasz Piotra Włodarczyka? W Legii dostawał takie same piłki a co wyprawiał. W ostatnim meczu z Zagłębiem w polu karnym sam oszukał dwóch obrońców, i strzelił ładną bramkę. Ma swoje 5 minut ale trzeba poczekać do końca rundy a tą kadrą niech "Piotr Salak N-Sport" poczekaAjgor pisze:Co do Jarki to ja bym się wstrzymał bo z tego co widziałem to on zwykle do pustaka waliOczywiście chwała mu za to bo brama to brama ale zobaczymy co będzie jak bez podbań będzie sobie radział.
Fishbone

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 13 paź 2007, 13:30
Ajgor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 13 paź 2007, 17:12
Ajgor pisze:No to mówię że chwała mu za te bramki bo jakby strzelił takich 25 w sezonie to niekt by na to nie zwrócił uwagi jakie są.
guru
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio