Real Madryt (zbiorczy) - Strona 23

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 18 sty 2005, 15:27

smitu pisze:nie bronie, ale wedlug mnie karny mogl byc wtedy podyktowany, bo sedzia do konca nie widzial sytuacji :/ ale pamietaj ze nie tylko realowi sedziowie pomagaja !! przyklad ManU Chelsea ostatnio, powinien byc karny dla niebieskich a nie bylo :/ inny przyklad ? bardziej dziki - lks - widzew powinien byc karny dla widzewa a nie bylo, barcie tez sedziowie nie raz pomagali, a to ze o pomocy dla realu jest glosno to przez takich jak ktorzy go nienawidza i wytykaja wszystko co mozna !

pozdro
ok, wiadomo ze sedziowie nie sa nieomylni, raz sie myla na korzysc jednych raz na korzysc drugich. chodzi mi tylko o to ze na korzysc realu myla sie nieprawdopodobnie czesto, zreszta to nie tylko opinia ludzi ktorzy nie lubia tego klubu. cala hiszpania tak uwaza!! cos w tym musi byc, nie mowi sie przeciez ze barcelonie, albo valenci pomagaja sedziowie.

Awatar użytkownika
qczak
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 18 sty 2005, 15:35

zawdi pisze:
smitu pisze:nie bronie, ale wedlug mnie karny mogl byc wtedy podyktowany, bo sedzia do konca nie widzial sytuacji :/ ale pamietaj ze nie tylko realowi sedziowie pomagaja !! przyklad ManU Chelsea ostatnio, powinien byc karny dla niebieskich a nie bylo :/ inny przyklad ? bardziej dziki - lks - widzew powinien byc karny dla widzewa a nie bylo, barcie tez sedziowie nie raz pomagali, a to ze o pomocy dla realu jest glosno to przez takich jak ktorzy go nienawidza i wytykaja wszystko co mozna !

pozdro
ok, wiadomo ze sedziowie nie sa nieomylni, raz sie myla na korzysc jednych raz na korzysc drugich. chodzi mi tylko o to ze na korzysc realu myla sie nieprawdopodobnie czesto, zreszta to nie tylko opinia ludzi ktorzy nie lubia tego klubu. cala hiszpania tak uwaza!! cos w tym musi byc, nie mowi sie przeciez ze barcelonie, albo valenci pomagaja sedziowie.
dokładnie; sedziowie maja prawo czegos nie zauwazyc(dla Barcy rzeczywiscie nie nalezal sie karny w drugiej polowie w meczu z Valencia, ale za to w pierwszej powinien byc); jednak sedziowie zbyt czesto "nie widza" jakis rzeczy z korzyscia dla Realu

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 18 sty 2005, 15:46

zawdi pisze:

pozdro

no bo to real jest najslawniejszy i jest najtrudniejszym do pokonania przeciwnikiem, dlatego sie otym najwiecej mowi

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 18 sty 2005, 16:02

smitu pisze:no bo to real jest najslawniejszy i jest najtrudniejszym do pokonania przeciwnikiem, dlatego sie otym najwiecej mowi
nie dziwie sie ze trudno ich pokonac, bo trzeba pokonac jeszcze sedziow.
jakos w angli nie mowi sie ze sedziowie pomagaja jakiemus konkretnemu klubowi :wink: kazdy to widzi tylko wy nie mozecie dostrzec

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 18 sty 2005, 20:29

jak to nie mowi !!! ostatnio mourinho powiedzial to glosno ze sedzia pomogl ManU !!

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 18 sty 2005, 20:41

smitu pisze:jak to nie mowi !!! ostatnio mourinho powiedzial to glosno ze sedzia pomogl ManU !!
sedzia pomogl mu i to nie ulega watpliwosci, chodzilo mi raczej o to, ze nie mowi sie zeby jakis klub byl notorycznie faworyzowany. ale nie o to chodzi w rozmowie, chodzi o to, i prawie wszyscy sie z tym zgadzaja, ze real jest faworyzowany. mozesz tak uwazac lub nie. nie twierdze tez ze jak wiekszosc uwaza ze real jest faworyzowany to to jest prawda, bo wiekszosc wcale nie musi miec racji. ale tak sie sklada ze nie chodzi tu o zadne glosowanie kto ma racje, bo to po prostu jest widoczne.

peace

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 18 sty 2005, 20:49

to jest widoczne dla tych ktorzy realu nie lubie, a takie awarie sedziowskie sa wypuszczane przez szajska Marce czy As ktore robia wszystko by upupic, to tak jakby fakt zaczal pisac o Wisle ze sedziowie im pomagaja, wszyscy by mowili ze to oczywista sprawa ze to im zawsze i ciagle, a gdy legii pomoga to zadkosc

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 18 sty 2005, 20:58

Mourinho się o to sprzeczał, że w przerwie meczu Ferguson rozmawiał z sędzią...
A co do tematu, to ja nawet lubię Real, fajny klub, tylko szkoda, że mają zlą politykę transferową. Kupują co rok gwiazdorów przed "30". Jedyny udany transfer do tej pory to trochę Ronaldo, Figo, Zidane i Robinho. Najgorsze transfery madryckiego klubu to według mnie David Beckham, Walter Samuel. W ogóle fajny klub, będzie według mnie znowu błyszczał na arenie międzynarodowej. Bardzo dobrze, że sprowadzili Wanderleya Luxemburgo!!!

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 18 sty 2005, 21:10

Mikusinski pisze:Mourinho się o to sprzeczał, że w przerwie meczu Ferguson rozmawiał z sędzią...
A co do tematu, to ja nawet lubię Real, fajny klub, tylko szkoda, że mają zlą politykę transferową. Kupują co rok gwiazdorów przed "30". Jedyny udany transfer do tej pory to trochę Ronaldo, Figo, Zidane i Robinho. Najgorsze transfery madryckiego klubu to według mnie David Beckham, Walter Samuel. W ogóle fajny klub, będzie według mnie znowu błyszczał na arenie międzynarodowej. Bardzo dobrze, że sprowadzili Wanderleya Luxemburgo!!!

mourinho mial tez pretensje ze sedzia nie wskazal na wapno wtedy gdy powinien !!

no co ty Real to fajny klub WOW niezle zes mnie zszokowal takim wyznaniem, super

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 19 sty 2005, 23:21

real odpadl z pucharu krola (zremisowal z valladolid 1:1, swoja droga to w pewnym temacie typowalem X2). zapowiada sie kolejny suchy sezon, bez zadnego trofeum. nawet nie wiecie jak sie ciesze :D :D

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 19 sty 2005, 23:21

Właśnie real pożegnal sie z Copa del Rey :( ale nadal pozostaje walka na 2 frontach 8) :D .Owen znowu strzela....Ale real zagrał fatalnie rezerwowy sklad grał.....

Do "zawadi" a pamiętasz bardzo suche aż wysuszone sezony Barcy chyba przez 5 lat nic nie zdobyli.....heh :twisted: Barcy też niema juz w Copa Del Rey pogrązyli ich jakieś cieniasy w PD maja tylko 7 ptk a w lidze mistrzow Chelsea ich zniszczy.....jak bardzo mnei to cieszy 8) :D

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 19 sty 2005, 23:34

Figo11 pisze:Do "zawadi"
nie zaden zawadi tylko zawdi
Figo11 pisze:Barcy też niema juz w Copa Del Rey pogrązyli ich jakieś cieniasy w PD maja tylko 7 ptk
"tylko", masz racje, 7 ptk to "tylko". nawet jak to nie jest duzo (a jest), to real z taka gra i tak nie ma czego szukac w PD.
Figo11 pisze:a w lidze mistrzow Chelsea ich zniszczy.....jak bardzo mnei to cieszy 8) :D
napewno barca ma o wiele wieksze szanse na pokananie chelsea niz real juvestusu

jak bardzo mnie to cieszy :D :D

przez twoja wypowiedz plynie zawisc. czyzbys zazdroscil, czy irytuje cie niemoc twojej druzyny, czy moze wkurza cie ze ja sie ciesze a ty masz zbicie, a moze dotarlo do ciebie ze nic w tym sezonie nie zdobedziecie?? :D :D

Awatar użytkownika
Axel Hammond
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Axel Hammond » 20 sty 2005, 0:08

Real odpadł z Pucharu Króla, mamy więc początek końca 'GALACTICO$'. Teraz polecą głowy, padnie atmosfera. Ogłaszam śmierć Realu, która nadejdzie wkrótce...

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 20 sty 2005, 0:23

No to Zawdi tak ja wieze wiezylem i bede wiezył w Real to połowa sezonu nie licza się wyniki teraz liczą się końcowe. Barca ma szanse pokonać Chelsea jasne też tak sądze jeśli w bramce stanie Drogba a w ataku Cech. Chelsea zmiecie Farce. A Juve poczekamy zobaczymy ja wieze w Real
W krotce czas samochwalstwa dobiegnie końca 8) :D

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 20 sty 2005, 10:22

no to real sobie pograł w pucharze króla :P czyzby pojawiały sie pierwsze problemy? ronaldo cos juz nie strzela :P czyli ral w tym sezonie nic nie wygra? tak bywa :P
figo11- czytając twoje posty to mozna sie niezle posmiac!!! napewno Barca ma większe szanse niż real na przesjcie następnej rundy w lidze mistrzów :!: jaki ma sie skonczyc czas samochwalstwa? chyba tego ze niby real uwaza sie za najleprzy klub piłkarski! bo to rzeczywiscie jest samochwalstwo!!
pozdro dla zasmuconych fanów pewnego klubu z madrytu :P

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”