FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
kon2r
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: kon2r » 26 wrz 2007, 16:14

Co do dzisiejszego meczu to po pierwsze mam ogromne nadzieje ze niezawiedzie mnie moj ulubiony kanal Shanghai Sport a inne mi sie cos j***a co do samego meczu niemysle by byla to jakas ciezka pzreprawa i wcale nie lekcewaze naszych gosci ale gra Zaragozy jest adekwantna do ich miejsca w tabeli niemyslalem ze az tak odczuja brak Gabiego co do Milito to mam nadzieje ze bedzie to dla niego dobry mecz... tak jak napisal Bask mam nadzieje ze Eidur dostanie wkoncu szanse poniewaz niewiem po co na sile trzymac Titiego skoro ten przez caly mecz niepotrafi zrobic niczego ciekawego chyba nie ma po co trzymac go na sile ? fakt z meczu na mecz gra coraz lepiej ale mysle ze Eidur odwalil by robote podobna jak nielepsza co do Santiego to niejestem przekonany czy Frank dobrze robi zabierajac go na mecz poniewaz nawet zakladajac ze przegrywamy jego wejscie z lawki niczego dobrego raczej niewniesie Bask tylko blokuje miejsce lecz mam nadzieje ze mnie czyms zaskoczy o ile dostanie szanse :wink: Messi oby tak dalej, licze tez na to ze BoŹŹan :twisted: dostanie jakies 20 min to tyle
VeB

Wróć do „Hiszpania”