Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 30 wrz 2007, 15:19
Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 30 wrz 2007, 15:22
Ale Milito miałem już w składzie. Agger i Alex zostali sprzedani. Ten pierwszy nie grał w ostatnich meczach i go sprzedałem. Drugi... wiadome. W składzie mam jeszcze Juana, ale grają na wyjeździe z Manchesterem, dlatego ławeczka.dlatego ja najpierw pytam, a dopiero później bedę wymieniał graczy ... m.in. dlatego będę wyżej Laughing
lisek_chz pisze:Nie wiem czy go wymieniać, czy zagrać bramkarzem Steauy Laughing
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 30 wrz 2007, 15:24
Nie jestem Yukaszem, ale Perotta grał z Interem i nawet strzelił honorową bramkę. O kapitanie Rzymian słyszałem, że na Old Trafford ma być gotowy. Ale wiadomo jak jest czasami z pierwszym meczem po kontuzji.fieldy pisze:Perotta i Totti - nie wiem co z nimi, nawet nie wiem, czy grali z Interem.
Jakie są szanse, że zagrają, Yukaszu ?
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 30 wrz 2007, 15:37
Nie jestem dobry w tego typu grachguru pisze:
Zagraj bramkarzem Steauy. Chociaż mnie nie powinny aż tak ucieszyć te minusowe punkty bramkarza Rumunów, bo jesteś daleko w tabeli.
Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 30 wrz 2007, 17:48
Bardzo niezły piłkarz, ale raczej nie nadaje się do FF z tego względu, że Juande Ramos traktuje go raczej jako dobrego zmiennika. W poprzednim sezonie grywał chyba więcej, ale teraz coś się zmieniło i nigdy nie można być pewnym czy zagra od początku, z ławki czy wcale.fieldy pisze:Renato
Zagra na 100% tylko nie wiadomo ilefieldy pisze:Ronaldinho co z nim ? ciągle na liscie kontuzjowanych ? pewnie tak, Barca daje sobie rade bez niego ... czy może ma wrócić na Niemców ?
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 30 wrz 2007, 17:55
chyba go wyrzuce, bo drogi jest, a pewnie i tak w 60 min zejdzieMentor pisze:Zagra na 100% tylko nie wiadomo ile
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 30 wrz 2007, 17:58
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ewa_ » 30 wrz 2007, 18:01
Niby na 10 dni, ale ja już nie wierzę w tę gadkę...wróci jak wróci. Wymień na Boruca. Pewnie zagra mecz życia (jak wszyscy przeciwko Milanowi)lisek_chz pisze:A Dida na ile kontuzja, wie ktoś może? Nie wiem czy go wymieniać, czy zagrać bramkarzem Steauy
Ewa_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 30 wrz 2007, 18:06
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 30 wrz 2007, 18:08
Zagra. Jest w super-hiper-mega formieguru pisze:Mentor, nawet jak Milito będzie gotowy na ten mecz, to myślisz, że zagra?
Bask
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 30 wrz 2007, 18:11
kon2r
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 30 wrz 2007, 18:14
Ja mam trzech gości, którzy nie grają w każdym meczukon2r pisze:ciekawi mnie kim gracie w napadzie bo ja obecnie mam na tej pozycji nielada dylemat...
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 30 wrz 2007, 18:15
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 30 wrz 2007, 18:15
Marco Van Basten
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio