Wasze prywatne typy - Strona 561

Sprawy związane z bukmacherką, typowaniem wyników oraz stawkami.

Ile standardowo zdarzeń grasz na jednym kuponie?

Tylko single
36
9%
Dwa do czterech zdarzeń
170
42%
Pięć do ośmiu
153
38%
Puszczam wyłącznie pociągi
21
5%
Brzydzę się bukmacherką
21
5%
Awatar użytkownika
gieksa
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gieksa » 30 wrz 2007, 18:28

w ogóle oglądał ktoś z was ten mecz tego ******** milanu ? ja niby oglądałem ale słabiutkiej jakości, i nie wiem czemu sędzia nie uznał bramki milanu w 1 połowie, i czemu nie podyktował 11 w 2 połowie za zagranie reką kogoś z catani??? czy w tych obu sytuacjach się sędzia nie pomylił? rozwiejcie moje wątpliwości bo nie wiem czy być wk****** na sędziego czy na milan?

i co sądzicie o :
Lyon
Liverpool
Werder

AIK!!! [''] :mać:

http://www.livesports.pl/koszykowka/ -->tu masz wyniki kosza!!!!
Ostatnio zmieniony 30 wrz 2007, 18:54 przez gieksa, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Madz!k_
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Madz!k_ » 30 wrz 2007, 18:42

Wie ktos gdzie moge znaleźć tabele i wyniki koszykówki z Włoskiej pierwszej ligi mężczyzn?

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 30 wrz 2007, 18:56

gieksa pisze:w ogóle oglądał ktoś z was ten mecz tego ******** milanu ? ja niby oglądałem ale słabiutkiej jakości, i nie wiem czemu sędzia nie uznał bramki milanu w 1 połowie, i czemu nie podyktował 11 w 2 połowie za zagranie reką kogoś z catani??? czy w tych obu sytuacjach się sędzia nie pomylił? rozwiejcie moje wątpliwości bo nie wiem czy być wk****** na sędziego czy na milan?
Czy to jest temat 'Milan (zbiorczy)' :?: :glass:
Wie ktos gdzie moge znaleźć tabele i wyniki koszykówki z Włoskiej pierwszej ligi mężczyzn?
Tutaj :arrow: http://www.legabasket.it/
gringo7 pisze:Stuttgart - Barcelona - 2
Wątpie by marnie grający Stuttgart był w stanie zatrzymać rozpedzoną Barce.
Nie wiem jak wam ale mi Barcelona brzydko pachnie :roll: Rok temu grali w Bremie i niemal cały mecz asystowali. Gdy przegrywali 0:1 wszedł Messi i dwoma akcjami wygrał im mecz z tego co pamiętam ale we wcześniejszych minutach Barca się nie wysilała bo przyjechała jak po swoje. Trochę wysilić się musieli ale myśleli że mecz sam sie wygra i niewiele brakowało aby ta pewność ich zgubiła a teraz może być podobnie. Mimo to oczywiście są zdecydowanym faworytem ale może być różnie jak dla mnie. No a jeszcze dochodzą do tego kontuzje w obozie Hiszpanów. DO tego myślę że Stuttgart zagra inaczej niż w lidze o ile źle im idzie bo tego nie wiem. Zagrają w LM i na pewno się sprężą 8)

Awatar użytkownika
gringo7
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gringo7 » 30 wrz 2007, 18:59

FT SV Salzburg [0 - 1] Austria Vienna

90' [0 - 1] E. Sulimani
[*], Dobrze że nie puscilem tego kuponu 8)

A co panowie powiecie o meczu CSKA - Fener.? Bo mam mały dylemat.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 30 wrz 2007, 19:00

Hmm zasadnicze pytanie brzmi czy Barcelona obecnie gra tak jak przed rokiem? Moim zdaniem nie. Trochę słabo wygląda porównanie meczu Barcelony w czasie kiedy grała bardzo słabo do Barcelony na fali i grającej naprawdę dobrze. Nie twierdzę, że ten mecz to pewniak, ale pytam się co tak na dobrą sprawę świadczy w tym meczu przeciwko Barcelonie poza kontuzjami Toure i być może Milito, których ma kto zastąpić :>

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 30 wrz 2007, 19:08

Stuttgart to nie Levante czy Saragossa przegrywajaca na wyjazdach nawet z Arisem
wg mnie jaracie sie Barcelona a na dobra sprawe wygrali 1 mecz wyjazdowy,

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 30 wrz 2007, 19:14

Rzeczywiście. Postawcie 1x wobec tego jak z Lyonem (x2 tam miało być bodajże). Nie jaram się Barceloną tylko oglądam mecze od lat i widzę, że grają lepiej niż w sezonie ubiegłym i to nie dlatego, że zdarzyło nam się kilka ładnych zwycięstw tylko dlatego, że gra wygląda inaczej. Elementy, które zawodziły teraz funkcjonują poprawnie a niektóre są wręcz nowe i bardzo pomagają. Ale oczywiście nie Barcelona gra dobrze tylko przeciwnik Barcelony źle. Stara prawda wciąż aktualna.

Powtarzam. Nie twierdzę, że ten mecz to pewniak, ale wciąż nie wyczytałem co tak bardzo świadczy na korzyść VFB.

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 30 wrz 2007, 19:21

Nie pamiętam w jakiej formie była Barca rok temu ale obie druzyny może łączyć podejście do meczu :> Nie twierdzę że Barcelona nie wygra nawet 5:0 ale dla mnie ten mecz pewny nie jest, choć Barca to wielka drużyna i nawet słabiej grając powinni wygrać z Niemcami. Co prawda faktem jest że jesteście na fali ale ostatnie zwycięskie mecze z dobrymi drużynami graliscie u siebie bo Levante to chyba żaden wielki rywal. A jak się okazuje Sevilla jest w kryzysie a Lyon nie jest tym samym zespołem co rok temu. Przeważnie jakiś pewniak nie wejdzie a takim była Barcelona rok temu i pamiętam jak mówiłeś ze nie będziecie mieli problemów z wygraną a jednak one były i staram się może i na siłę ale znaleźć słabsze strony któregoś z wielkich aby cos wreszcie wygrać :lol: Dodam ze nie wiem jak się prezentuje Stuttgart ale powinni zagrac lepiej niż w lidze gdzie ponoć zawodza.

PS Jeszcze Zambrotta ma nie grać :glass:
Mentor pisze:Postawcie 1x wobec tego jak z Lyonem (x2 tam miało być bodajże).
Ja bym się skłaniał na X2 a w meczu z Lyonem stawiałem 1 bo Barca u siebie praktycznie zawsze jest faworytem z kim by nie grali.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 30 wrz 2007, 19:45

O Zambro zapomniałem bo jakoś tak szybko się przyzwyczaiłem, że go nie ma. To pewnie dlatego, że wypadał dość przeciętnie. Na tle kolegów z obrony wręcz blado.

Jeśli chodzi o podejście do meczu to piłkarze Barcelony również wciąż mają sobie sporo do udowodnienia. Oni mają świadomość tego, że Levante to żaden przeciwnik i wiedzą, że muszę odbudować swoją reputację poprzez dobre mecze na wyjeździe. Sytuacja na Camp Nou jest jasna a mecze wyjazdowe same ich nakręcają.

Jeszcze odnośnie osłabień to istnieje taka możliwość, że osłabieniem będzie ... obecność Ronaldinho. Jeżeli będzie zwalniał grę to może być różnie bo wiadomo, że będzie dostawał mnóstwo piłek. Ostatnio strzelamy dużo bramek bo jesteśmy ruchliwi w ataku. Jeżeli R10 dostosuje się do kolegów to powinno być dobrze. Nie oczekuję od niego genialnego meczu. Wystarczy, aby nie odstawał od pozostałych. A jak nie będzie szło to wsadzi coś z wolnego :wink:
Yukasz pisze:Ja bym się skłaniał na X2
Kurs mało zachęcający.

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 30 wrz 2007, 20:15

Dlatego nie typuję tego meczu bo X2 się nie opłaca a 2 nieco się obawiam choć sądzę że wszystko zależy od Barcelony. Już pewniejsze wydają mi się Arsenal (Steaua nawet rok temu grając lepiej niż obecnie stając naprzeciw klasowej drużyny miała nogi z waty), MU, Sevilla, Liverpool i Valencia 1X. A jak mam tracić kasę na pewniaku to jakoś wolę na tym z Mediolanu niż z Barcelony :boruta: :arrow:
Yukasz pisze:UD Levante - FC Barcelona (Typ) 2 :D
AS Roma - Inter Milan (Podwójna szansa) 1X :cry:
AC Milan - Catania Calcio (Typ) 1 :roll:

Awatar użytkownika
gringo7
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gringo7 » 30 wrz 2007, 21:13

gringo7 pisze:Na wtorek:
Stuttgart - Barcelona - 2
Wątpie by marnie grający Stuttgart był w stanie zatrzymać rozpedzoną Barce.
Steaua - Arsenal - 2
W sumie jw.
Sevilla - Slavia P. - 1
Wydaje mi sie, że Sevilla nie dopusci do niespodzianki, tymbardziej u siebie.
CSKA M. - Fener. - 1
CSKA bardzo solidnie gra przed swoja publicznoscią, a Fenerbahce napewno nie zagra tak samo jak na swoim trudnym terenie.
po głębszych przemyśleniach:

Lyon - Rangers - 2
Bo tak
Steaua - Arsenal - 2
Sevilla - Slavia P. - 1
Inter - PSV(1 P.) - 1
Inter w tym sezonie w kazdym meczu strzelał bramke w pierwszej połowie, więc i teraz powinno być podobnie. Wątpie, że PSV w ogóle strzeli gola

Awatar użytkownika
baziu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: baziu » 30 wrz 2007, 21:41

gringo7 pisze:Wątpie, że PSV w ogóle strzeli gola
To daj że nie strzeli, kurs peweniw granicach 3zł

gringo7 pisze:Lyon - Rangers - 2
Bo tak

Lyon ma Benzeme i napewno coś ustrzeli, grają coraz lepiej tak więc licze na wygraną Lyonu.

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 30 wrz 2007, 21:46

baziu pisze:To daj że nie strzeli, kurs peweniw granicach 3zł

A czy obrońcy Interu nadal są zawieszeni? Chyba tak, dlatego nie byłbym taki pewien.

Awatar użytkownika
gringo7
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gringo7 » 30 wrz 2007, 22:08

Dlatego tak nie postawie, ha!

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 30 wrz 2007, 22:30

Jezeli chodzi o Barcelone to wiekszosc niecale 2tygodnie temu psioczyczla na calego az do meczu z Lyonem,
Graja inaczej :think: czy ja wiem wspomnaine 2tygodnie temu szukales analogi do poprzednich sezonow, bo slabo zaczeli
Nie chce wchodzic tutaj w wielka debate ale mysle ze ten kurs nie jest wart tego ryzyka, Barcelona dopiero wczoraj zdobyla pierwsze wyjazowe bramki a obrona znacznie ku temu sie rpzyczynila, Stolari chyba najslabszy mecz, oczywiscie nie nalezy deprecjonowac tego ze zagraliscie dobre spotkanie ale z kim, peryferia Valencji
Co przemawia za 1x :think: teren, to ze ostrzegam przed Barcelona nie jest jednoznaczne ze jestem oredownikiem 1x poprostu smeirdzi ten mecz a kurs 1,7-1,8 za maly jak na to co sie swieci, powyzej 2 moze bym sie skusil

a teraz - mozna sie wku....

czeher pisze:Milan - Catania 1 [']
Ajax - Venlo 1 :D
Wlochy - Serbia 1 :D
Atletico - Osasuna 1 :D
Sosnowiec +1,5 - Belchatow 2 :D
3stowki przeslzy kolo nosa a zapach juz czulem :P

czeher pisze:Torino - Juve under :D
AIK - GAIS 1 [']
H96 - MSV 1 :D
Everton - Boro underc :D
to jest piekne, znowu 1 spotkanie, najnizsza stawka pfff