Reprezentacja Polski (zbiorczy) - Strona 203

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

#TeamLewandowski czy #TeamProbierz?

#TeamLewandowski
8
40%
#TeamProbierz
4
20%
Na selekcjonera Tomasz Tułacz, niech grają zawodnicy U-20 i naturalizowani Kongijczycy
8
40%
Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 17 wrz 2007, 23:51

Znowu zaszaleli :shock: . Chyba jeszcze droższe niż na Serbie, albo w tej samej cenie.
Bilety na mecz Polska - Kazachstan
źródło: PZPN
13 października o godzinie 20:30 reprezentacja Polski zagra na stadionie Legii mecz eliminacyjny Mistrzostw Europy 2008 z Kazachstanem. Bilety na to spotkanie nabywać będzie można w dniach 10-12.10. w godz. 11-19 oraz w dniu meczu od godz. 12.00 do rozpoczęcia spotkania w kasach przy ul. Łazienkowskiej 3. Wszystkie bilety (zbiorowe i indywidualne) są imienne, tzn. do zakupu biletu niezbędne są: imię, nazwisko, PESEL. Ceny biletów:
Łuki - 50zł
Odkryta - 100zł
Przed krytą - 150zł
Kryta:
A, F - 250zł
B, E - 300zł
C, D - 400zł.
Dla porównania ceny biletów na mecz Polska-Armenia w Kielcach, gdzie jest nowy stadion i był mocniejszy rywal:
40 zł - trybuna dolna sektory D
50 zł - trybuna górna sektory D
60 zł - trybuna dolna sektory C
70 zł - trybuna górna sektory C
90 zł - trybuna dolna sektory B
100 zł - trybuna górna sektory B
110 zł - trybuna dolna sektory A
120 zł - trybuna górna sektory A
Ciekawy jestem za ile by sprzedawali bilety np. na mecz Polska-Portugalia gdyby był rozgrywany w Warszawie. :think: :roll:

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 18 wrz 2007, 0:19

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

No to sobie poszedłem na mecz. Takich cen jeszcze na Legii nie było. Żenada, farsa, bezsens. Nie wiem co oni sobie myślą, ale jeśli to są prawdziwe ceny to nie widze żadnego powodu, dla ktorego ludzie mieliby kupować bilety.
Zresztą ostatnio ceny biletów na kadre to jakaś masakra w ogóle. Pamiętam że jak poszedłem na mój ostatni mecz reprezentacji, płaciłem za wejście na łuk...5 zł. Teraz 10 razy drożej ? Nie ma mowy, obejrzę w telewizji.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 18 wrz 2007, 2:12

A potem sie dziwia ze stadion pusty. jak zwykle pzpn chce sobie zarobic na estadio wp:/

Awatar użytkownika
Fishbone
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 28
Kibicuję: GKS Katowice

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 18 wrz 2007, 15:31

To ja pamiętam, że na mecz z Węgrami na Stadionie Śląskim zapłaciłem tylko 20 zł a rywal atrakcyjniejszy :roll: Ale stadion będzie pełny bo co raz bliżej realne Euro 2008 :wink:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 18 wrz 2007, 16:05

Fishbone pisze:To ja pamiętam, że na mecz z Węgrami na Stadionie Śląskim zapłaciłem tylko 20 zł a rywal atrakcyjniejszy
Tez bylem na tym meczu :smoke: - bylem w tym sektorze gdzie zadyma byla :? godzina czekania az wypuszcza :maruda: ale ja chyba za 30zl mialem :think: mam chyba jeszcze gdzies ten bilet :lol:

Ogolnie te ceny biletow na Kazachow ['] - moze jak bedzie pusto zmadrzeja :think:
Ciekaw jak bedzie wygladala sprawa z Belgami - moze sie wybiore

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 18 wrz 2007, 18:34

czeher pisze: Ciekaw jak bedzie wygladala sprawa z Belgami - moze sie wybiore
tak jak wielu warszawiakow...prawdopodobnie za bilet na mecz i transport zaplaca tyle samo co na zylete na meczu z kazachami, ale Belgowie to atrakcyjniejszy rywal no i jak kazdy wyjazd fajna przygoda;)

Awatar użytkownika
Fishbone
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 28
Kibicuję: GKS Katowice

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 19 wrz 2007, 14:58

czeher pisze:
Fishbone pisze:To ja pamiętam, że na mecz z Węgrami na Stadionie Śląskim zapłaciłem tylko 20 zł a rywal atrakcyjniejszy
Tez bylem na tym meczu :smoke: - bylem w tym sektorze gdzie zadyma byla :? godzina czekania az wypuszcza :maruda: ale ja chyba za 30zl mialem :think: mam chyba jeszcze gdzies ten bilet :lol:

Ogolnie te ceny biletow na Kazachow ['] - moze jak bedzie pusto zmadrzeja :think:
Ciekaw jak bedzie wygladala sprawa z Belgami - moze sie wybiore
To jak Twój bilet kosztował 30 zł, to mój musiał 25 zł kosztować bo siedziałem dokładnie 3 sektory od zadymy, gdzie było się...7 ekip (czytałem później relację w TMK). Jak mam być z Wami szczery, to 2/3 meczu oglądałem jak się biją, bo na boisku nic ciekawego nie było :lol:

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 19 wrz 2007, 15:08

Taka ciekawostka , nowy ranking FIFA:
1. Włochy 1488 3.
2. Argentyna 1451 2.
3. Brazylia 1444 1.
4. Niemcy 1330 5.
5. Holandia 1246 7.
6. Francja 1220 4.
7. Hiszpania 1178 8.
8. Portugalia 1169 10.
9. Anglia 1165 12.
10. Chorwacja 1151 6.
11. Czechy 1082 9.
12. Rumunia 1037 13.
13. Meksyk 1026 11.
14. Szkocja 1025 23.
15. Grecja 940 14.
16. Polska 926 20.
17. Ukraina 900 15.
18. USA 897 17.
19. Urugwaj 889 21.
20. Szwecja 888 19.
21. Turcja 883 22.
22. Serbia 877 18.
23. Nigeria 867 26.
24. Kolumbia 862 31.
25. Kamerun 856 16.
Awans o 4 miejsca za dwa remisy. Szczególnie punkt z Portugalczykami nabił nam dużo punktów.
Po raz kolejny cholernie wysoko Rumuni i Szkoci. Szkotów jeszcze można przeboleć , dużo punktów urwali czołowej drużynie jaką jest Francja , ale co taka Rumunia osiągnęła? Szczerze mówiąc nie przypominam sobie zwycięstw z jakimiś europejskimi tuzami , na wielkim turnieju byli ostatnio w 2000 roku :roll:

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 19 wrz 2007, 15:16

Diamen23 - to oczywiste że te rankingi są śmieszne. Swego czasu w rankingu FIFA wymiatał Kamerun, który nie pojechał na MŚ 2006, tak sobie zagrali w PNA, zaś Iran był przed Niemcami. Taki ranking jest równie zabawny co IFFHS gdzie w ostatnich trzech latach liderami bły np. Celtic czy Newcastle podczas gdy LM wygrywały Porto czy Liverpool. Obecnie lderem jest SEvilla, która NIGDY nie grała w LM.

Awatar użytkownika
TouReQ
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TouReQ » 20 wrz 2007, 13:56

W zwiazku ze swoja slaba pamiecia mam zapytanie: otoz na ktorym miejscu w rankingu FIFA Polska byla najwyzej? Innymi slowy jaki jest rekord?

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 20 wrz 2007, 13:59

TouReQ pisze:W zwiazku ze swoja slaba pamiecia mam zapytanie: otoz na ktorym miejscu w rankingu FIFA Polska byla najwyzej? Innymi slowy jaki jest rekord?
To jest rekord :D

Polska nigdy nie była wyżej niż na 16 miejscu.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 20 wrz 2007, 14:01

Wczoraj pdał rekord [czy tam przedwczoraj] bo najwyżej byliśmy na 17, a teraz mamy 16.
Jeśli wierzyć onetowi oczywiscie ;)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 02 paź 2007, 19:10

Bramkarze: Artur Boruc (Celtic Gllasgow), Tomasz Kuszczak (Manchester United), Łukasz Fabiański (Arsenal Londyn)
Obrońcy: Marcin Wasilewski (Anderlecht Bruksela), Paweł Golański (Steaua Bukareszt), Grzegorz Bartczak (Zagłębie Lubin), Mariusz Jop (FK Moskwa), Arkadiusz Głowacki (Wisła Kraków), Jacek Bąk (Austria Wiedeń), Michał Żewłakow (Olympiakos Pireus), Grzegorz Bronowicki (Crvena Zvezda Belgrad), Jakub Wawrzyniak (Legia Warszawa)

Pomocnicy: Radosław Sobolewski (Wisła Kraków), Mariusz Lewandowski (Szachtar Donieck), Dariusz Dudka (Wisła Kraków), Rafał Murawski (Lech Poznań), Przemysław Kaźmierczak (FC Porto), Jakub Błaszczykowski (Borussia Dortmund), Wojciech Łobodziński (Zagłębie Lubin), Konrad Gołoś (Górnik Zabrze), Łukasz Garguła (GKS Bełchatów), Jacek Krzynówek (VfL Wolfsburg), Euzebiusz Smolarek (Racing Santander)

Napastnicy: Maciej Żurawski (Celtic Glasgow), Grzegorz Rasiak (Southampton FC), Marek Saganowski (Southampton FC), Radosław Matusiak (SC Heerenveen), Tomasz Zahorski (Górnik Zabrze).

Niezłe jaja... Zahorski hm... 10 lepszych, 50 lepszych, 60 w lepszej formie od niego. Kto to ku... jest, czy to jest ten sam zawodnik o ktorym myśle. Dobrze, ze jeszcze nie zabrano kogos z Zagłebia Sosnowiec czy klubu clonera. Gołos ostatnio prezentował sie nieźle, wiec jakas tam podstawa na towarzyskie spotkanie jest.
Nastepny Łobodziński, nie wiem kto oglada te spotkania w OE, ale na jakiej podstawie wyciagaja wnioski dajace podstawe do powołania.
O Żurawskim nie bede pisał, bo on musi być. Nie iwem ile grał czy wogole grał, ale co mi tam. Matusiak to jeszcze wiekszy zgrzyt.

Kogo brakuje, patrzac na forme i przeciwnikow zarowno Kazachstan jak i Wegry to kolejno Wichniarek, Paweł Brożek, Zieńczuk, Zając, Wilk, Grzelak, może bonin, Jarka. Nie iwem, ale wg. mnie sa to zaowdnicy w świetnej formie, wiec powinni dostać szanse.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 02 paź 2007, 19:32

:o :o :o :roll: :roll: :roll: czy kogos tu .... znaczy w glowie sie poprzewracalo
Jarzinho pisze:może bonin, Jarka
Tak Jarka strzleil kilka bramek i do kadry go :!: Tak naprawde to mial przy nich duzo szczescia, moze nawet tyle samo ile musi jeszcze wlozyc pracy i czasu uplynac aby dostac szanse w kadrze :!:

Czym zahorki sie wykazal :think: Gdzie Wichniar :!: :angry2:

Awatar użytkownika
Bobohawk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 02 paź 2007, 20:54

czeher pisze:Czym zahorki sie wykazal Think
Może Leo się pomylił i chciał powołać Jarkę, a wziął Zahorskiego :P

A tak na poważnie, to wydaje mi się, że Beenhakker takimi powołaniami chce pokazać piłkarzom, że każdy ma szansę znaleźć się w kadrze. Tego typu zagrywki może stosować w aspekcie psychologicznym. Niemniej wątpię aby Zahorski czy Bartczak znaleźli się w 18 meczowej na Kazachstan. Ci piłkarze są powołani w kontekście na mecz z Węgrami. Szkoda właśnie, że szansy nie otrzymał Wichniarek który przecież w Niemczech się wyróżnia. No i według mnie w kadrze brakuje Hajty, bo kto po meczu skrytykuje sędziów? :lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”