Bramkarze: Artur Boruc (Celtic Gllasgow), Tomasz Kuszczak (Manchester United), Łukasz Fabiański (Arsenal Londyn)
Obrońcy: Marcin Wasilewski (Anderlecht Bruksela), Paweł Golański (Steaua Bukareszt), Grzegorz Bartczak (Zagłębie Lubin), Mariusz Jop (FK Moskwa), Arkadiusz Głowacki (Wisła Kraków), Jacek Bąk (Austria Wiedeń), Michał Żewłakow (Olympiakos Pireus), Grzegorz Bronowicki (Crvena Zvezda Belgrad), Jakub Wawrzyniak (Legia Warszawa)
Pomocnicy: Radosław Sobolewski (Wisła Kraków), Mariusz Lewandowski (Szachtar Donieck), Dariusz Dudka (Wisła Kraków), Rafał Murawski (Lech Poznań), Przemysław Kaźmierczak (FC Porto), Jakub Błaszczykowski (Borussia Dortmund), Wojciech Łobodziński (Zagłębie Lubin), Konrad Gołoś (Górnik Zabrze), Łukasz Garguła (GKS Bełchatów), Jacek Krzynówek (VfL Wolfsburg), Euzebiusz Smolarek (Racing Santander)
Napastnicy: Maciej Żurawski (Celtic Glasgow), Grzegorz Rasiak (Southampton FC), Marek Saganowski (Southampton FC), Radosław Matusiak (SC Heerenveen), Tomasz Zahorski (Górnik Zabrze).
Niezłe jaja... Zahorski hm... 10 lepszych, 50 lepszych, 60 w lepszej formie od niego. Kto to ku... jest, czy to jest ten sam zawodnik o ktorym myśle. Dobrze, ze jeszcze nie zabrano kogos z Zagłebia Sosnowiec czy klubu clonera. Gołos ostatnio prezentował sie nieźle, wiec jakas tam podstawa na towarzyskie spotkanie jest.
Nastepny Łobodziński, nie wiem kto oglada te spotkania w OE, ale na jakiej podstawie wyciagaja wnioski dajace podstawe do powołania.
O Żurawskim nie bede pisał, bo on musi być. Nie iwem ile grał czy wogole grał, ale co mi tam. Matusiak to jeszcze wiekszy zgrzyt.
Kogo brakuje, patrzac na forme i przeciwnikow zarowno Kazachstan jak i Wegry to kolejno Wichniarek, Paweł Brożek, Zieńczuk, Zając, Wilk, Grzelak, może bonin, Jarka. Nie iwem, ale wg. mnie sa to zaowdnicy w świetnej formie, wiec powinni dostać szanse.