Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 02 paź 2007, 15:37
Bask
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 paź 2007, 15:45
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 02 paź 2007, 17:22
No właśnie, będzie grał Carvalhofieldy pisze:CSKA z Fener o 18:30
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 paź 2007, 17:27
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 02 paź 2007, 17:32
Normalnie. Powinien grać od pierwszej minuty. Co prawda wraca do gry Hargreaves, ale w spotkaniu z Birmingham nie był nawet na ławce, więc tu powinien co najwyżej zaliczyć epizod. Carrick to pewniak.fieldy pisze:Jak z tym Carrickiem ?
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 paź 2007, 17:37
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 paź 2007, 23:26
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 02 paź 2007, 23:34
Powodzeniafieldy pisze:ide posłuchać co tam mądrego powie dziś Stec.
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 02 paź 2007, 23:39
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 paź 2007, 0:40
uprzedzałem, że to spacerek z gradem bramke nie bedzie.Yukasz pisze:Fabregas - 4

fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 03 paź 2007, 0:49
Eee tam i tak nie było sensu go zmieniać jak i innych bo po co niepotrzenie tracić punkty jak ostatnio nieźle moja drużyna sie zaprezentowała. A Fabregas w Premiership miał serię chyba 3 meczów w których zdobywał powyżej 10 pkt więc mógłby nawiązać do tamtego a nie tak że ja go ostatnio kupiłem do Anglii, tu mam go od początku a on mi 4 pkt walifieldy pisze:uprzedzałem, że to spacerek z gradem bramke nie bedzie.
Właśnie widzęfieldy pisze:Najlepszy i tak jest Czehu, który dał opaske Alvesowi Laughing
Jeszcze 5 grajków ci zostałoguru pisze:Mnie poszło słabo
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 paź 2007, 0:54
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 03 paź 2007, 1:11
Zostało mi 4 grajków.Yukasz pisze:Jeszcze 5 grajków ci zostało Łypiący
Yukasz pisze:A kogo wywaliłeś po pierwszej kolejce panie były liderze i w sumie po co bo chyba mało zmian nie miałeś Question Okularki
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 03 paź 2007, 1:17
Ten którego ustawiłeś jako pierwszego i on też powinien być najbliżej rezerwowego bramkarza, tak przynajmniej u mnie jest - tak na 99%fieldy pisze:a jak sprawdzić, który u mnie na ławce pierwszy wejdzie ?
Jakbyś był fanem Romy to byś prowadził bo tam lider ma 118 pkt i dziś 55 czyli podobnie jedziecie. Ale niee tobie zachciało się kibicowania Arsenalowi no to pewnie pierwszy już nie jesteśfieldy pisze:w ogóle to jestem najlepszy z Polaków Cool 24 miejsce
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 paź 2007, 9:13
gram również w lidze stronki Arsenalu - tam też prowadzeYukasz pisze:Jakbyś był fanem Romy to byś prowadził bo tam lider ma 118 pkt i dziś 55 czyli podobnie jedziecie. Ale niee tobie zachciało się kibicowania Arsenalowi no to pewnie pierwszy już nie jesteś
własnie, będe kibicował .... tym słabszym, cobyście za dużo pkt nie ugrali.Yukasz pisze:Aha jutro fieldy jest dokończenie drugiej kolejki LM
rozwiązałem ten problem, wziałem Albiola i wstawilem zamiast Renato po prostua jak sprawdzić, który u mnie na ławce pierwszy wejdzie ?
ten co jest koło bramkarza zaraz ?
fieldy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio