Dla mnie to nadal skrzydlowy.Mentor pisze:Chyba tylko Tobie ciężko to przychodzi. Służę pomocą w takim razie. Czy tego chcesz czy nie (czy w to wierzysz czy nie) to odpowiedź jest jasna. Ronaldinho i Messi to napastnicy i w Barcelonie grają jako napastnicy.
Na wikipedi czy to Polskiej czy Hiszpanskiej pisze ze to pomocnik\napastnik. Na oficjalnej jego stronie pisze forward, ale pisze takze inteligentny rozgrywajacy i dobry obronca, nie goleador.Mentor pisze:Asteniu pisze:awsze mowino ze Ronaldinho to pomocnik![]()
Mowie o tym sezonie, a w tym sezonie na jakies 540 minut ktore Atletico zagralo w lidze, przez 520 minut grali bez defensywnego pomocnika.Asteniu pisze:Rozumiem wobec tego, że tacy piłkarze jak Motta, Costinha czy nawet Luccin (nie musisz mi przypominać, że dwóch ostatnich już u Was nie gra) to napastnicy czy tam skrzydłowi?
Nie, bo wtedy bylbym zachwyconyAsteniu pisze:Da się to naprawić. Dopisz coś od siebie po prostu.
Dzieki za zyczenia. Co do alkoholu to jeszcze nie zaczol. Tak czy innaczej jutro od 19 zacznieAsteniu pisze:Już chyba rozumiem dlaczego tekst Ci się śmieszny wydawał. To pewnie urodzinowy alkohol jeszcze w głowie szumi. Może jutro będziesz w lepszej formie wobec tego. Wszystkiego najlepszego oczywiście![]()
Asteniu pisze:PS: Szkoda, że Atletico wciąż nie potrafi się dogadać w kwestii praw telewizyjnych i dzięki temu szlagier kolejki będziemy oglądać w internecie [']
Tu nie chodzi o Atletico, bo gdyby mecz byl na VC to owszem, a tak jest na Camp Nou i to Barcelona dysponuje prawami. Przypominasz sobie sytuacje Sevilli z tamtego sezonu ? Mecze na ich boisku nie byly transmitowane, ale te wyjazdowe tak.
Jednak mam dla Ciebie i Siebie i Innych duzo gorsza nowine. Jezeli nic sie do dnia jutrzejszego nie zmieni to meczu nie obejrzymy takze na internecie, poniewaz na dzien dzisiejszy sygnal nie wyjdzie po za Hiszpanie co oznacza brak transmsji przez internet, bo zawsze stream jest z zagranicznych stacji
Mam nadzieje ze sie do jutra cos zmieni.