EDIT:
arek
Dlaczego odwaracasz wąsacza pupą w moją stronę? Poprosiłem Cię o napisanie konkretnych różnic pomiędzy jak uważasz skrzydłowym i bocznym pomocnikiem. Kogo nazwać tak, kogo tak i dlaczego. Tak, jak ja zrobiłem ze skrzydłowym i napastnikiem.Istnieją w terminologii piłkarskiej takie pojęcia jak winger i side midfielder. I są to dwa odmienne terminy.
Wszystko zależy od sposobu jego gry. Popatrz właśnie na Chelsea sprzed dwóch, trzech lat i będziesz widział jak wygląda takie coś, kiedy skrzydłowy pełni rolę jak dodatkowy napastnik w momencie, kiedy zespół jest w trakcie ataku. W temacie o taktyce też coś o tym było. A jeśli dalej pijesz do Ronaldinho i Messiego to oni grają kompletnie inaczej niż skrzydłowi i pojmij to w końcu, bo wszystko zostało już wyjaśnione.Skrzydłowy to nie napastnik? Czekam na refleksje osób, które twiedziły, że w istocie to nie mogą być skrzydłowi, bo przeciez są napastnikami.
kaczy - Nie pamiętam tego postu z mojej strony. Jeśli coś takiego było, to na pewno nie jest to charakter próby wmawiania czegoś, jak zasugerowałeś, bo tamta dyskusja tyczyła się czegoś zupełnie innego. Zupełnie. To nie Beckham był na tapecie. Pozwól, że resztę Twojego postu pominę milczeniem... Nie ma czego komentować. A nie! Jest! Tylko nie ma sensu. Tego co jest żałosne się nie komentuje.