Post Wyświetl pojedynczy post autor: African » 06 paź 2007, 19:23
African

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 06 paź 2007, 20:39
Najszersza w PL. Około 45 graczy zgłoszonych , około 10 wiecej niz Arsenal czy ChelseaJohn Travolta pisze: Az jestem zaskoczony ze mamy taką szeroką kadre Shocked
John Travolta pisze:Gramy swietnie mimo ze mamy skontuzjowanych 12 graczy:
VdS, Foster, Gary, Brown, Silvestre, Vidic, O'Shea, OH, Carrick, Fletcher, Park i Saha. Az jestem zaskoczony ze mamy taką szeroką kadre Shocked
boskigonzo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: African » 06 paź 2007, 20:57
boskigonzo pisze:po wygranych wrzesniowo-pazdziernikowych bardzo mi przykro z powodu tego kiszkowego startu :-/
African

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 08 paź 2007, 17:20
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: African » 08 paź 2007, 19:02
No tak, nie straciliście, ale warto zauważyć, że dwaj najlepsi napastnicy Wigan, czyli Siberski i Heskey nie wzięli udziału w tym spotkaniu. Te braki na pewno ułatwiły w pewnym stopniu pracę defensywy Manchesteru.Cris7 pisze:Ale w spotkaniu z Wigan była mocno przemeblowana, a mimo to nie straciliśmy bramki.
Cris7 pisze:Zdobywamy 3 punkty w momencie, gdy Liverpool inkasuje(w dodatku z wielkim trudem) 1 oczko.
Tak gra Hiszpana mogła się podoba. Gerard Pique szczególnie dobrze zaczął grać, gdy przeszedł na swoją nominalną pozycję lewą obronę. Początek spotkania taki niemrawy w jego wykonaniu.Cris7 pisze:Świetna postawa dublerów. W obronie bardzo pewnie Pique i O'Shea. A samego siebie przechodził Simpson. Nie znałem z tej strony tego chłopaka.
African

Post Wyświetl pojedynczy post autor: internista1908 » 08 paź 2007, 20:16
Pique grał na środku natomiast Evra na lewej. Czasem jak sie słucha kolesi z C+ to trzeba zweryfikować co mówią bo mogą się mylić/African pisze:Gerard Pique szczególnie dobrze zaczął grać, gdy przeszedł na swoją nominalną pozycję lewą obronę.
internista1908
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 09 paź 2007, 10:30
ktoś tu chyba jednak był bliżej remisu z beniaminkiemZ Wigan powinniscie wygrać, choć oni ostatnio w przeciwieństwie do was, nie wygrywali, ale grali calkeim przyzwoicie ... moze jakiś remis Laughing
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 17 paź 2007, 20:09
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Danielinho90 » 17 paź 2007, 20:13
Tak to prawda ze hiszpan jest srodkowym obronca.Na srodku gral takze w saragossie i spisywal sie bardzo dobrze.Jest to zawodnik z duzym potencjalem ktory bedzie przyszloscia Manu i repry Hiszpanii.internista1908 pisze:Pique grał na środku natomiast Evra na lewej. Czasem jak sie słucha kolesi z C+ to trzeba zweryfikować co mówią bo mogą się mylić
Danielinho90
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 19 paź 2007, 21:31
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 20 paź 2007, 12:52
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 21 paź 2007, 18:06
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Giggsy King » 21 paź 2007, 20:49
Cris7 pisze:trafiliśmy na tę ścieżkę, która w przyszłym sezonie zaprowadziła nas do triumfu.
A teraz się spodziewasz?Cris7 pisze:Ale nie spodziewałem się, że mogę być prorokiem.
Giggsy King
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 21 paź 2007, 20:52
Jak oni mogli zapisać tę bramkę Rio? Przecież to był samobój Gardnera. Piłka po strzale Rio nie przekroczyła linii bramkowej.Cris7 pisze:A już w doliczonym czasie gry z rzutu rożnego dośrodkowywał bodajże Nani, ładnie na piłkę nabiegł Pique, a po interwencji Carsona dobił Rio.
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 21 paź 2007, 22:55
Cris7
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio