Euroliga - Strona 4

Dewiza tego działu to: 'Nie samą piłką człowiek żyje". Dyskusje na temat wszystkich dyscyplin sportowych, od ping-ponga poczynając, na curlingu kończąć.
Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 30 cze 2007, 18:59

No i stało się dzięki uprzejmości oficjalnej strony Euroligi można było pasjonować sie losowaniem na żywo w TV :spoko: Nie to co z LM :maruda: Ale do rzeczy, początkowo rozstawienie w koszykach wyglądało jak poniżej a uwzględniało ono zaledwie jeden sezon :o Dzięki temu Prokom został rozstawiony najwyżej w historii i np przed Realem czy Montepaschi czyli mistrzami swoich krajów :o Prokom w pierwszym swoim sezonie w Eurolidze tj. 2004/05 został losowany z siódmego koszyka.

I koszyk
Panathinaikos, CSKA Moscow, Unicaja

II koszyk
Tau Ceramica, Winterthur FC Barcelona, Maccabi Elite Tel Aviv

III koszyk
Olympiacos, Partizan, Efes Pilsen

IV koszyk
Aris TT Bank, Lottomatica Roma, Prokom Trefl

V koszyk
Cibona, Fenerbahce Ulker, Union Olimpija

VI koszyk
Le Mans, Zalgiris Kaunas, Real Madrid

VII koszyk
Lietuvos Rytas, Montepaschi Siena, Brose Baskets

VIII koszyk
Chorale Roanne, Virtus Bologna, Armani Jeans Milano

Najsilniejsza wg mnie grupa dla Prokomu i chyba w ogóle to :arrow: CSKA, TAU, Olympiakos, Prokom, Fenerbahce/Cibona, Real, Montepaschi i Vitrus.

Początkowe grupy :arrow:

Grupa A
CSKA Moskwa
Tau Ceramica Vitoria
Partizan Belgrad
Prokom Trefl Sopot
Olimpija Ljubljana
Żalgiris Kowno
Lietuvos Rytas Wilno
Armani Jeans Mediolan

Grupa B
Unicaja Malaga
Maccabi Tel Awiw
Efes Pilsen Stambuł
Lottomatica Rzym
Fenerbache Stambuł
Le Mans
Brose Baskets Bamberg
Chorale Roanne

Grupa C
Panathinaikos Ateny
Winterthur Barcelona
Olympiakos Pireus
Aris Saloniki
Cibona Zagrzeb
Real Madryt
Montepaschi Siena
Virtus Bolonia

A po przetasowaniach spowodowanych zawiłościami regulaminowymi w których nawet prowafzący się zamotali i nie wiedzieli co sie stao sie Prokom trafił najgorzej jak mógł :lol: :evil: Skandal :!:

Grupa A
CSKA Moskwa
Tau Ceramica Vitoria
Olympiakos Pireus
Prokom Trefl Sopot
Olimpija Ljubljana
Żalgiris Kowno
Montepaschi Siena
Virtus Bolonia

Grupa B
Unicaja Malaga
Maccabi Tel Awiw
Efes Pilsen Stambuł
Aris Saloniki
Cibona Zagrzeb
Le Mans
Lietuvos Rytas Wilno
Armani Jeans Mediolan

Grupa C
Panathinaikos Ateny
Winterthur Barcelona
Partizan Belgrad
Lottomatica Rzym
Fenerbache Stambuł
Real Madryt
Brose Baskets Bamberg
Chorale Roanne

Wg mnie Grupa A jest na dzień dzisiejszy grupą śmierci i już ona zweryfikuje jak EuGeniusz poukładał swoje Puzzle :P Natomiast za najsłabszą uważam grupę B w której można by się bić o czołowe miejsca choć i one nie byłyby pewniakiem. Jako że z grupy wychodzi po pięć najlepszych zespołów i jedna ekipa z szóstego miejsca raczej nie ma co liczyć na awans z szóstego miejsca z najlepszym bilansem. A grupa jest mega trudna ale jak się chce zagrać w najlepszej ósemce Europy to trzeba od początku bić najlepszych i pokazać swoją siłę. W Europie transfery Prokomu są uważnie śledzone i nie ma co liczyć na coś takiego jak w poprzednich sezonach kiedy to europejska czołówka przyjeżdżała do Hali Olivia jak po swoje. Raczej faworytem grupy A wydaje się być CSKA joł joł :peace: Reszta też bardzo groźna: TAU podrażnione kolejnym rozczarowującym sezonem (na razie do San Antonio odszedł Tiago Splitter ale już kogoś na jego miejsce ściągnęli, pewnie będą i inne transfery) , dzielnie walczący w finale Grecji Olympiakos który uległ minimalnie najlepszemu w Europie PAO, zdecydowanie najlepsza drużyna minionego sezonu we Włoszech Montepaschi Siena która już ściągnęła Krzysztofa Lawrinowicz o którego starał się Prokom. Kolejny team to Virtus Bolonia - wicemistrz Włoch (raczej trochę szczęśliwy ale zawsze) i też nie powinno być łatwo bo wątpię aby powtórzyli wyczyn Climamio i sięgnęli dna. Ciekawi mnie co pokażą obie litewskie drużyny Lietuvos i Żalgiris :think: A Prokom trafił na teoretycznie trudniejszego bo mistrza Litwy. Kiedyś Litwini sprawiali największe niespodzianki w Eurolidze a w ostatnim sezonie Żalgirisowi poszło bardzo słabo. Teraz powinno być lepiej ale chcąc awansować dalej trzeba ich po prostu pokonać co łatwe raczej nie będzie. Już kiedyś Promom liczył po losowaniu na dwa zwycięstwa z Lietuvosem a ci okazali się być czarnym koniem sezonu i potrafili pokonać najlepszych na wyjeździe więc teraz też nie wolno ich lekceważyć. A na koniec teoretycznie najsłabsza Olimpija Lubliana z którą nie będzie można stracić punktów. Wydaje się że awans jest możliwy ale to raczej po ściągnięciu pierwszego rozgrywajka którego Prokom ciągle szuka :roll: No i w wyniku losowania liczę że Krauze zdecyduje się pozostawić w składzie Besoka bo czterech wysokich to trochę za mało. Myślę że jak EuGeniusz znajdzie się w pierwszej trójce ale to po ściągnięciu kogoś na miarę Greera to może namieszać później w Europie. Ale w takiej grupie... kuźwa jak rywale się powzmacniają albo utrzymają tegoroczną siłę to nawet piąte miejsce będzie dobre :zgon: Zawsze można liczyć że powtórzy się sytuacja z zeszłego sezonu i rywale okażą się Trefle bo grupa wydawała się silniejsza niż była 8) No i nie wolno pozwolić sobie na porażki z drużynami typu Koeln i wygrywać swoje nawet jeśli miałoby to być CSKA w Moskwie :o Tylko rozgrywajek musi przyjść klasy europejskiej jak na Prokom a nie jakiś rezerwowy Olympiakosu jak się mówi :roll: A pierwszy mecz z ziomami Krauzego czyli CKSA :twisted: :rotfl4:
Wg mnie awansują: CSKA, TAU, Montepaschi, Olymiakos, Prokom - kolejność nie musi być przypadkowa choć po cichu liczę na czwartą lokatę :P Tylko że wtedy już trzeba prezentować wysoki poziom Kurdę w sumie to z EuGeniuszem na stanowisku trenera to i brak awansu mnie nie zdziwi :lol: No zobaczymy jak EuGeniusz to wszystko poukłada bo przynajmniej dla mnie w ostatnim sezonie mógł zagrać zdecydowanie lepiej :!: Nie wiem co pokaże Olympiakos i Montepaschi w tym sezonie i jak się będzie spisywał Prokom w tym nie do końca jeszcze zbudowanym składzie :think: Raczej Lietivos i szczególnie Olympija bez szans na awans. Groźny może być jeszcze Virtus. Takie losowanie ma swoje minusy, ale żeby te minusy nie przesłoniły wam plusów :P Po wyjściu z grupy i takim przetarciu będzie łatwiej i można jeszcze będzie uzupełnić ewentualne luki w składzie i powalczyć o tą ósemkę 8)

Oczywiście EuGeniusz nie udzielił wywiadu jak inni bo jeszcze oprócz swojego, swojej żony i kochanki oraz polskiego trzeba znać obce języki jak np angielski :roll: No ale nie martw się Kijek i tak cała Polska cię kocha :haha:

"Bardzo cieszę się że na inaugurację rozgrywek zagramy u sibie z CSKA Moskwa. Szanse na pokonanie rosyjskiego zespołu są minimalne ale będzie to z pewnością niesamowicie atrakcyjny pojedynek dla kibiców. Moim zdaniem CSKA i Tau Ceramica są poza naszym zasięgiem, pozostali rywale są bardzo trudni" - powiedział tuż po zakończeniu losowania Kazimierz Wierzbicki prezes SSA Trefl.

I kolejka 24, 25.10.2007

GROUP A
Olympiacos vs. Tau Ceramica
Virtus Bologna vs. Zalgiris Kaunas
Prokom Trefl vs. CSKA Moscow
Montepaschi Siena vs. Union Olimpija

GROUP B
Aris TT Bank vs. Unicaja
Cibona Zagreb vs. Efes Pilsen
AJ Milano vs. Lietuvos Rytas
Maccabi Elite vs. Le Mans

GROUP C
Fenerbahce Ulker vs. Real Madrid
Lottomatica vs. Panathinaikos
Brose Baskets vs. Chorale Roanne
Partizan vs. Winterthur FCB

PS1 No i Seba może w tym roku zrobisz swój team coś jak te w LM :>
PS2 Prośba do moderatorka o gołębim sercu - ankieta pliss :P 'Które miejsce zajmie Prokom w swojej grupie?' Albo jak macie lepsze pomysły to jakieś inne. A teraz głosować to raczej jak wróżyć z fusów :P
PS3 Na stronie Euroligi jest/była zakładka do dotychczasowych transferów wszystkich drużyn Euroligi. Gdzie ona jest się pytam :glass: :bicz:
PS4 Słyszeliście jakim ziółkiem jest Gurović :?: Mam nadzieję że Kijek po sezonie będzie cały :lol:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 30 cze 2007, 19:48

Yukasz pisze:A po przetasowaniach spowodowanych zawiłościami regulaminowymi w których nawet prowafzący się zamotali i nie wiedzieli co sie stao sie Prokom trafił najgorzej jak mógł Laughing Evil or Very Mad Skandal Exclamation
Cos w tym jest :!: Skandal :!: spisek :!: Zaglebiu dokoptowano jednego z lepszych a teraz Prokom ma Olympaikosa :lol: chociaz moze to wyjdzie nam na dobre :P Prokom bedzie mial dobre przetarcie jak podresliles a Zaglebie roztawienien w 3rundzie :!: P
Yukasz pisze:PS1 No i Seba może w tym roku zrobisz swój team coś jak te w LM Łypiący
I tak przegrasz ze mna :>
przypomnij sie w pazdzierniku to wystaiwe :twisted: teraz to TdF :D

PS. Juz nie moge doczekac sie inauguracji Euroligi :!:

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 13 paź 2007, 3:28

czeher pisze:Juz nie moge doczekac sie inauguracji Euroligi Exclamation
Rozpoczęcie już 22.10 :!:

A póki co piszę jak obiecałem :arrow:

EUROLEAGUE BASKETBALL FANTASY CHALLENGE

Liga: pilka.pl, hasło: pilka.pl :P
http://fantasychallenge.euroleague.net/ ... ?grupo=420

Oficjalna strona
http://www.euroleague.net/

Składy
http://www.euroleague.net/main/teams

Transfery
http://www.euroleague.net/news/i/13488/180/item

Sparingi
http://www.euroleague.net/news/i/15250/180/item

Opis drużyn (do rozpoczęcia rozgrywek opiszą wszystkie teamy)
http://www.euroleague.net/news/i/15402/180/item

Inni prócz czehera (o ile się pojawi) też mile widziani :P

Awatar użytkownika
Lisek
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 6

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 13 paź 2007, 9:31

Ja także zrobiłem sobie drużynę, chociaż na zespołach europejskich nie za bardzo się znam ;) Ale jakoś to wyszło :P Do ligi też dołączyłem oczywiście.

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 13 paź 2007, 10:52

lisek_chz pisze:Ja także zrobiłem sobie drużynę, chociaż na zespołach europejskich nie za bardzo się znam ;) Ale jakoś to wyszło :P Do ligi też dołączyłem oczywiście.
ja też. A jak to jest z ustawieniem drużyny? Punktuje cała kadra? Bo nie wiem gdzie można ustawić pierwszą piątkę :P

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 13 paź 2007, 12:37

Diamen23 pisze:A jak to jest z ustawieniem drużyny? Punktuje cała kadra? Bo nie wiem gdzie można ustawić pierwszą piątkę
Zasady gry pisze:Rezultat drużyny Euroleague Basketball Fantasy Challenge jest sumą punktów wszystkich 10 graczy drużyny.

Ja swoją drużynę najprawdopodobniej zrobię jakoś za tydzień.

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 26 paź 2007, 14:45

EUROLEAGUE BASKETBALL FANTASY CHALLENGE

KS TĘCZA

Point Guards
Jacopo Giachetti Lottomatica
Pepe Sanchez Axa FCB

Shooting Guards and Small Forwards
Igor Rakocevic Tau Ceramica
Milan Gurovic Prokom Trefl
Derrick Sharp Maccabi Elite
Bootsy Thornton Montepaschi

Power Forwards and Centers
Tiago Splitter Tau Ceramica
Erazem Lorbek Lottomatica
Mirza Teletovic Tau Ceramica
Ben Eze Montepaschi

Na zbudowanie drużyny każdy miał 500.00 czegoś a teraz mój zespół jest wart 497.30 :lol: Zdobyłem 118.8 pkt :?

Kod: Zaznacz cały

RANK  TEAM NAME           USER      TOTAL

1st 	KS Tęcza 	       Yukasz 	 118.8
2nd    Pajacyki Diamena   diamen     110.5
3rd    Grajki Liska 	   lisekchz   80.6
4th 	FC Podlasie 	    arturo_    55.1
A wy jakie macie składy bo niestety nie można ich podejrzeć :roll:

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 09 lis 2007, 2:21

'geniusz Eugeniusz!' :lol2:

Miała być walka o czołową ósemkę a nawet coś więcej a jest tragedia i Prokomik będzie miał problemy żeby wyjść z grupy i zagrać w TOP 16 :lol2: Nie ukrywam że taka postawa Puzzli mnie cieszy a nawet chcę więcej i najlepiej jakby nie wygrali żadnego meczu bo jestem pewien czego zresztą nigdy nie ukrywałem że ta drużyna gra bez trenera. I tylko kompromitacja może spowoduje ze Krauze wreszcie przejrzy na oczy i z klubu w którym nikt prócz niego nie ma nic dopowiedzenia wywali swojego pupilka, zatrudni kogoś odpowiedniego i wtedy mogę już im kibicować :wink: Z drugiej strony Krauze w takim przypadku mógłby strzelić focha i zabrać swoje zabawki. Niestety ale w Polsce jeszcze nie urodził się trener który mógłby poprowadzić jakąś drużynę do sukcesów i najzwyczajniej w świecie trzeba sprowadzić dobrego europejskiego trenera który będzie miał wolną rękę w doborze zawodników i dzięki swojemu rozeznaniu zbuduje o wiele lepszy team. Ale nie, no to nie :P A 'geniusz Eugeniusz' musiałby mieć chyba Bryanta w składzie aby mecze same się wygrywały. No cóż ale tak to jest jak za budowę drużyny bierze się osoba która daje kasę i myśli że pozjadała wszystkie rozumy – czyli Krauze. Tego pewny nie jestem bo nie siedzę w drużynie ale ponoć miał on niemały wpływ na zawodników którzy w Sopocie się pojawili. A do tego dochodzi odwzajemniona miłość do EuGeniusza – człowieka bez honoru który myśli że pozjadał wszystkie rozumy, wszyscy są winni tylko nie on a on jest trenerskim geniuszem (skąd ja to znam :cry: ) :roll: Co prawda nazwiska w drużynie robią wrażenie jednak są to tylko nazwiska a zarówno EuGeniusz jak i Krauze o zawodnikach bladego pojęcia nie mają i nasprowadzali dziadków i zawodników o których było wiadomo że będą niewypałami a teraz śmieje się z nich cała Polska. Ale prawdopodobnie Prokom wywali teraz jak zapowiada geniusz kilku grajków, jednak i tak nie osiągną celu w Eurolidze, a w DBE znów zdobędą złoto i EuGeniusz znów jak to ma w zwyczaju będzie pierdzielił że bronią go wyniki ( :lol2: ) i niepotrzebnie wszyscy się go czepiają. A jak Krazue zostanie ze swoimi zielonymi to za rok będziemy mieli powtórkę z rozrywki. Tak jak mówię tej drużynie potrzebna jest kompromitacja i wywalenie tego człowieka :!: Krauze też prócz kasy nie powinien ingerować w działania klubu bo bez niego nie jest podejmowana żadna decyzja i to on trzyma EuGeniusza na stanowisku trenera.
W następnej kolejce Prokomowi przyjdzie się zmierzyć ze słabą Bologną na wyjeździe i jak z nimi nie wygrają to nieprędko im się to uda bo następnie czekają ich mecze z Olympiakosem (w) i ze Sieną u siebie :boruta: Przykładem dla Puzzli jest Olimpija Lubliana który w trzech meczach pokonał u siebie już dwie potęgi czyli Olympiakos i CSKA. W ostatnim meczu z Rosjanami Słoweńców do zwycięstwa z 23 pkt na koncie poprowadził… Jasmin Hukic którego EuGeniusz rok temu zrobił kozłem ofiarnym słabej gry i osobiście wywalił z drużyny bo wg niego był tak strasznie słaby. Jednak ten sam beznadziejny Hukic jak na razie jest najlepszym strzelcem dużo biedniejszej od Prokomu Olimpiji :boruta: I jak widać po Słoweńcach nie kasa a rozum przy dobieraniu składu i trener są kluczem do sukcesów o!

Yukasz pisze:A wy jakie macie składy bo niestety nie można ich podejrzeć Rolling Eyes
Się nie doczekam chyba :roll:

arturo_
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: arturo_ » 09 lis 2007, 16:34

Yukasz pisze:Yukasz napisał:
A wy jakie macie składy bo niestety nie można ich podejrzeć Rolling Eyes

Się nie doczekam chyba
Po beznadziejnym starcie w ostatniej kolejce dość dobrze mi poszło, więc w sumie mogę zaprezentować swoją obecną ekipę :P Aha i prosiłbym o nie wyśmiewanie się z mojego teamu :) .

Best, Bulleri - Stefannson, Hukic, Lukauskis, Mumbru - Kasun, V.d. Spiegel, Teletovic, Zukauskas.

Po tej kolejce definitywnie żegnam się z Travisem, sam nie wiem czemu tak długo go trzymam, miałem zamiar zrobić to samo z drugim graczem Puzzli, ale jak narazie obronił się swoim ostatnim wystepem z Tau :D .

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 08 lip 2008, 11:59

Zupełnie zapomniałem o konkursie :roll: Ktoś wie kto wygrał? :lol:

A dziś a właściwie to za kilka min losowanie grup Euroligi a o 15 Pucharu ULEB :arrow: http://www.euroleague.net/ :twisted:

Podział na koszyki:
Obrazek

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 08 lip 2008, 12:14

Pamietamy te pojedynki ze smaczkiem kiedy w Polsce gościliśmy Barcelonę, więc liczę że w tym sezonie drużyna z Sopotu która jest bodajże najbiedniejszym klubem w Eurolidze wylosuje niedawnego zwycięzce Pucharu ULEB- czyli Real Madryt :)

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 08 lip 2008, 13:14

No i jesteśmy po losowaniu :P Patrząc na pierwsze trzy drużyny ze wszystkich grup Prokom gorzej wylosować chyba nie mógł :lol: Jak zwykle zresztą szczęście ich omija szerokim łukiem :lol: Zobaczymy jak wszystko się jeszcze ułoży, jakimi kluby będą dysponowały składami ale każde zwycięstwo Prokomu będzie cenne, choć nie niemożliwe :wink: No ale grając z mistrzami Włoch, Grecji, Litwy i Francji oraz finalistą Hiszpanii łatwo być nie może :lol:
Obrazek

kaczy pisze:Pamietamy te pojedynki ze smaczkiem kiedy w Polsce gościliśmy Barcelonę, więc liczę że w tym sezonie drużyna z Sopotu która jest bodajże najbiedniejszym klubem w Eurolidze wylosuje niedawnego zwycięzce Pucharu ULEB- czyli Real Madryt Smile
Niedawnym zwycięzcom Pucharu ULEB jest Joventut a Real dawnym bo ostatnio grał w Eurolidze a ULEB wygrał w sezonie 2006/07. Fajnie kaczy że piszesz ale ważniejsze niż ilość jest jakość postów :glass: Ale zamiast Realu będzie Barcelona :lol:
Nie wiem czy Prokom ma najniższy budżet (gdzie to wyczytałeś?), pewnie jeden z najniższych ale to o niczym nie świadczy co z zeszłym roku pokazała Olimpija Lubliana prezentując się znacznie korzystniej od bogatego jeszcze wtedy Prokomu. A jak pozyskany niedawno z Turowa Logan będzie grał jak w Zgorzelcu, do tego jakby został Dylewicz (odszedł Roszyk który poszedł do Turowa skąd jego agent ponoć dostał większą kasę :lol: ) i zostaną przykładowo Slanina oraz skład zostanie rozsądnie wzmocniony a Pacesas okaże się trenerskim geniuszem jest szansa nawiązać walkę i powalczyć o nie zajęcie ostatniej lokaty.

Aha awansują po 4 drużyny :twisted:

http://www.sport.pl/koszykowka/1,65090, ... ekach.html

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 08 lip 2008, 13:28

Yukasz pisze:Nie wiem czy Prokom ma najniższy budżet (gdzie to wyczytałeś?), pewnie jeden z najniższych ale to o niczym nie świadczy

Nie powiem ci teraz gdzie bo już zapomniałem, ale na jakimś portalu pisało że jest kopciuszkiem pod względem finansów (w sumie nie wiem czy dobrze to zainterpretowałem :lol: )
Yukasz pisze:Niedawnym zwycięzcom Pucharu ULEB jest Joventut a Real dawnym bo ostatnio grał w Eurolidze a ULEB wygrał w sezonie 2006/07.

To akurat wiem, bo mimo iż nie jestem wielkim fanem to śledzę rozgrywki Pucharu ULEB, Euroligi, ACB ligi oraz PLK - na których meczach jestem co drugi tydzień :) oczywiście mam tu na myśli większość domowych spotkań Kotwicy w Dominet bank ekstralidze.

A ty chodzisz na jakieś mecze ?

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 08 lip 2008, 14:08

kaczy pisze:Nie powiem ci teraz gdzie bo już zapomniałem, ale na jakimś portalu pisało że jest kopciuszkiem pod względem finansów (w sumie nie wiem czy dobrze to zainterpretowałem Laughing )
Dobrze bo jeden z najniższych na pewno a czy najniższy to ciężko określić. Ale co z tego że w ostatnich sezonach Prokom miał coraz więcej kasy jak nie potrafił jej wydać tylko przysłowiowo wyrzucał w błoto bo z ostatnim budżetem i ludźmi znającymi się na europejskim rynku można było zbudować o wiele lepszy team. Teraz może się to zmieni :wink:
kaczy pisze:To akurat wiem, bo mimo iż nie jestem wielkim fanem to śledzę rozgrywki Pucharu ULEB, Euroligi, ACB ligi oraz PLK - na których meczach jestem co drugi tydzień Smile oczywiście mam tu na myśli większość domowych spotkań Kotwicy w Dominet bank ekstralidze.
No to się chwali że chodzisz na mecze :smile2: Zresztą kiedyś już o tym wspominałeś a ja chodzę na I ligę na BT Wózki Pruszków. Obawiam się ze za rok mogę być zmuszony chodzić na II ligę :zgon:

A gdyby Prokom grał z Realem to wybrałbyś się na mecz :?:

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 08 lip 2008, 14:23

Yukasz pisze:No to się chwali że chodzisz na mecze Smile2 Zresztą kiedyś już o tym wspominałeś a ja chodzę na I ligę na BT Wózki Pruszków. Obawiam się ze za rok mogę być zmuszony chodzić na II ligę Zemdlał

W Pruszkowie kiedyś chyba mistrza mieliście :>
Co tak słabiutko teraz ?

Yukasz pisze:A gdyby Prokom grał z Realem to wybrałbyś się na mecz Question

Na pewno bym to rozważył, gdyż mam rodzinkę na trójmieście i byłoby łatwiej. Aczkolwiek gdyby to piłkarski Real grał z Arką Gdynia nie musiałbym niczego rozważać :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 08 lip 2008, 14:31 przez kaczy, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Inne sporty”