Wasze prywatne typy - Strona 570

Sprawy związane z bukmacherką, typowaniem wyników oraz stawkami.

Ile standardowo zdarzeń grasz na jednym kuponie?

Tylko single
36
9%
Dwa do czterech zdarzeń
170
42%
Pięć do ośmiu
153
38%
Puszczam wyłącznie pociągi
21
5%
Brzydzę się bukmacherką
21
5%
Awatar użytkownika
madriano
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: madriano » 16 paź 2007, 14:33

co do meczu albania-bulgaria. Albanczycy ostatnio niezle graja, nawet holendrzy sie tam meczyli wygrywajac w dramatycznych okolicznosciach. Albania z dopingiem swoich fanatycznych kibicow u siebie zawsze jest grozna i nie oddaje latwo punktow. A w 1 meczu pomiedzy tymi druzynami padl bezbramkowy remis. Na wyjedzie bedzie o wiele trudniej bulgarom... Jest to dosyc ryzykowny typ ale warty zagrania (1,7), Bulgaria ma jeszcze przed soba 3 trudne mecze: wyjazd do tirany, u siebie z rumunami( i ten mecz bedzie kluczowy dla awansu) i ponownie wyjazd ze slovenia. Patrzac na ten terminarz, chcac awansowac musza gdzies zdobywac te punkty wiec gdzie jak nie w albanii, ale podkreslam ze bedzie to raczej ciezko wywalczone zwyciestwo. Z takimi rywalami jak albania bardzo wazny jest poczatek meczu, jak sie niestrzeli szybko bramki potem jest ciezko...:D to tyle Pozdro!

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 16 paź 2007, 18:24

Gruzja - Szkocja 2
Niby ciezki teren ale Szkocja to spotkanie powinna wygrac bo inaczej ich trudy moga zostac zaprzepaszczone :!:
Poza tym spotkaniem graja jeszcze z Wlochami u siebie i w tym spotkanaich beda remisowac to najpewniej nie awansuja do ME

Azerbejdzan - Serbia 2
Azerowie znacznie slabsi od Armenii a Serbia z nozem na gardle, ostateczna szansa dla Serbow

poza tym pewniaki
Brazylia, Francja, Holandia

edit
rezygnuje z szkocji za duzo absencji

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 16 paź 2007, 18:31

Ja bym się na twoim miejscu powaznie zastanowił nad Serbią !!

Realną szanse to oni jeszcze mieli tydzień temu - i mimo to nie wygrali z dużo słabszym rywalem. Teraz ich szanse są czysto matematyczne i chyba nawet sam trener sie wypowiadał, że juz nie mają szans na awans.
Azerbejdzan to oczywiscie kelnerzy i tylko dlatego bym to polecił - na pewno nie ze względu na jakaś szczególną mobilizację ze strony Serbów.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 16 paź 2007, 18:50

Jakos nie wierze ze Srbowie, bardzo waleczny narod nie wierzy do konca w awans, zreszta jakos nie ejstem po przemysleniach pewien ze Polska za niedlugo ogra latwo Belgow z taka forma jaka prezentuja od dosc dawna - tak wiec jezeli nie wygramy to Serbia po wygranej z Azerami wychodzi na prosta - Remis Polski z Belgia dosc prawdopodobny

Zagram zamaist Szkocji jednak owa Bulgarie - dla nich tez ostatnia szansa

Awatar użytkownika
Lisek
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 6

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 16 paź 2007, 19:30

A ja zastanawiam się nad środowym meczem Zgorzelec - W-wa. W pierwszych meczach, Turów poległ niespodziewanie z beniaminkiem, a Polonia była blisko pokonania Mistrza Polski. Chociaż to bardzo ryzykowny typ, ale singla może puszczę ;) Oprócz tego opłacalny singiel, Irlandia - Cypr X

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 17 paź 2007, 1:42

lisek_chz pisze:A ja zastanawiam się nad środowym meczem Zgorzelec - W-wa. W pierwszych meczach, Turów poległ niespodziewanie z beniaminkiem, a Polonia była blisko pokonania Mistrza Polski. Chociaż to bardzo ryzykowny typ, ale singla może puszczę Wink
Oczywiście możesz zagrać, kto nie ryzykuje ten nie wygrywa, jest ryzyko jest zabawa itp ble ble ble. Jednak przynajmniej dla mnie tu inny wynik jak zwycięstwo Turowa nie padnie. Aż tak bardzo nie sugerowałbym się wynikiem meczu Polonia - Prokom bo Sopocianie także rok temu na początku w lidze wygrywali minimalnie lub nawet przegrywali ze słabszymi rywalami. Jednak zupełnie inne zaangażowanie było w Eurolidze gdzie po słabych meczach w DBE, w Europie powinni byli na dzień dobry wygrać w Turcji. A ten skład Prokomu na papierze wygląda jeszcze lepiej i grają tam zawodnicy którzy walczyli o mistrzostwo NBA lub też bardzo dobrze sobie tam radzili albo tryumfowali w silniejszych ligach niż nasza, Eurolidze bądź na IO i polska liga przy tym wygląda jak orzeszek przy arbuzie. No i Prokom miał pewne kłopoty w okresie przygotowawczym gdyż nie grali w pełnym składzie (także z Polonią) z powodu kontuzji, co nie zmienia faktu że nawet druga piątka Sopocian powinna przejechać się po Warszawiakach którzy byli na pewno bardziej zmobilizowani w pierwszym spotkaniu. Także w poprzednim sezonie Polonia jako jedyna drużyna w lidze pokonała Prokom w ich hali a w W-wie mistrzom Polski także nie było łatwo. W poprzednich latach to Polonia zawsze jakoś miała patent na graczy z Trójmiasta jacy by oni nie byli.
A Turów z tego co pamiętam dobrze prezentował się w sparingach, wzmocnił się w porównaniu do poprzedniego sezonu, dysponuje większą siła ofensywną i szerszym składem no i będzie chciał się zrehabilitować za wpadkę w pierwszym meczu bo druga porażka może już budzić pewien niepokój. Turów w tym sezonie walczy o medal i może nie prezentuje jeszcze najwyższej formy tak jak Prokom co pokazały pierwsze mecze ale myślę że wygra z Polonią. Inny wynik będzie sensacją.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 17 paź 2007, 10:35

kosz :heft:

ja dziś zauważyłem, że na porazke Polaków duży kurs - 2,35 :o
i się zastanawiam - podpowiecie coś ?

1. mecz towarzyski, wiec może być wszystko
2. Wegry na wyjazdach graja padake
3. Polacy w okrojonym składzie - czy tez nawet eksperymentalnym. Fabiański nie jest ograny :lol: Jakiś Zahorski, etc - kto wie jak zagrają.
4. Po wygranej z Kazachami sielanka w kadrze, pewnie pressingiem nie zagramy :P choć z drugiej strony ci młodzi mają okazje się pokazać Leo z dobrej strony. A przez to - chyba ostatnia szansa dla nich, aby dać się zapamiętac przed ME [zakładajac, ze awansujemy]

Mam mętlik, a kurs kusi. Choć przeciw Polsce nie lubie grac, bo źle się ogląda potem :]

Kurs na PO [vs PiS] spadł do 1,55 :lol: na LiD [vs PSL] - 1,10

:idzze: // :bicz: wrrr

Koczarek
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Koczarek » 17 paź 2007, 12:01

Na dzisiaj proponuje cosik takiego:

Dania łotwa 1
Rosja-Anglia -2.5
Szwecja-Irlandia pln +2.5
Ukraina-Wyspy Owcze +2.5
Albania-Bulgaria -2.5
San Marino-Walia +2.5

Co sadzicie o tym?

Awatar użytkownika
moja_stopa
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: moja_stopa » 17 paź 2007, 12:36

Koczarek pisze:Na dzisiaj proponuje cosik takiego:

Dania łotwa 1
Rosja-Anglia -2.5
Szwecja-Irlandia pln +2.5
Ukraina-Wyspy Owcze +2.5
Albania-Bulgaria -2.5
San Marino-Walia +2.5

Co sadzicie o tym?
Dania na plus, Ukraina i Bułgaria również. co do Szwecji to nie wiem czy padnie więcej jak dwie bramki w tym meczu... Irlandczycy ogórami nie są, strzelić co prawda mogą, ale bardziej bym obstawiał wynik 2:0 dla Skandynawów. swoją drogą kurs na HC na to spotkanie dla Szwedów dość wysoki. Walia? wszystko zależy od podejścia zawodników. wygrać wygrają, ale czy strzelą trzy siaty... Rosja - Anglia, to temat na osobny post, ale myślę, że się bramki posypią.

Premo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Premo » 17 paź 2007, 13:58

Kazachstan - Portugalia 2
Rosja - Anglia 2
Gruzja - Szkocja 2 :pray:
Szwecja - Irl. Pln 1
Holandia - Słowenia
Niemcy - Czechy x2
Irlandia - Cypr 1
Dania - Łotwa 1
San M - Walia 2
Ukraina - WO 1

Stawka: 3 zł
EWK: 55, 55 zł

Niektóre kursy śmieszne, ale dałem tak do podwyższenia całkowitego kursu. I tak nie wejdzie coś, ale co tam :P

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 17 paź 2007, 17:52

A jednak puscilem Szkocje zamaist Bulgarii :P W gruzji tez duze absencje :!: i 17letni bramkarz :!:

Awatar użytkownika
madriano
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: madriano » 17 paź 2007, 22:29

qurwaa ja nie wytrzymam i znowu jeden mecz!!! Podziekuje Szwedom za piekna gre i styl w jakim zremisowali z Irlandia Północna... Zal dupe sciska jak patrze na te wyniki... naprawde panowie chyba to rzucam, ciazy na mnie jakies jeba** fatum od 3 miesiecy nie niemoge konkretnego wygrac.

wp // fieldy

Awatar użytkownika
BERGKAMP
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BERGKAMP » 18 paź 2007, 13:26

Valenciennes-Paris SG -2
Paryżanie jak do tej pory bez porażki na wyjeździe, gdzie spisują się dużo lepiej niż w meczach w których są gospodarzami. W 4 rozegranych spotkaniach po dwa razy wygrywali i remisowali.
W ostatnich dwóch wyjzadowych grach zainkasowali 6 pkt.
Jest tylko jedno ale - PSG nie wygrało na tym boisku od 30 lat...
Ale i tak zaryzykuje :D

Awatar użytkownika
El Muerto
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: El Muerto » 19 paź 2007, 18:50

a o tym co myslicie?
Obrazek

Awatar użytkownika
krako
Kluczowy Zawodnik