Post Wyświetl pojedynczy post autor: madriano » 16 paź 2007, 14:33
madriano

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 16 paź 2007, 18:24
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 16 paź 2007, 18:31
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 16 paź 2007, 18:50
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 16 paź 2007, 19:30
Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 17 paź 2007, 1:42
Oczywiście możesz zagrać, kto nie ryzykuje ten nie wygrywa, jest ryzyko jest zabawa itp ble ble ble. Jednak przynajmniej dla mnie tu inny wynik jak zwycięstwo Turowa nie padnie. Aż tak bardzo nie sugerowałbym się wynikiem meczu Polonia - Prokom bo Sopocianie także rok temu na początku w lidze wygrywali minimalnie lub nawet przegrywali ze słabszymi rywalami. Jednak zupełnie inne zaangażowanie było w Eurolidze gdzie po słabych meczach w DBE, w Europie powinni byli na dzień dobry wygrać w Turcji. A ten skład Prokomu na papierze wygląda jeszcze lepiej i grają tam zawodnicy którzy walczyli o mistrzostwo NBA lub też bardzo dobrze sobie tam radzili albo tryumfowali w silniejszych ligach niż nasza, Eurolidze bądź na IO i polska liga przy tym wygląda jak orzeszek przy arbuzie. No i Prokom miał pewne kłopoty w okresie przygotowawczym gdyż nie grali w pełnym składzie (także z Polonią) z powodu kontuzji, co nie zmienia faktu że nawet druga piątka Sopocian powinna przejechać się po Warszawiakach którzy byli na pewno bardziej zmobilizowani w pierwszym spotkaniu. Także w poprzednim sezonie Polonia jako jedyna drużyna w lidze pokonała Prokom w ich hali a w W-wie mistrzom Polski także nie było łatwo. W poprzednich latach to Polonia zawsze jakoś miała patent na graczy z Trójmiasta jacy by oni nie byli.lisek_chz pisze:A ja zastanawiam się nad środowym meczem Zgorzelec - W-wa. W pierwszych meczach, Turów poległ niespodziewanie z beniaminkiem, a Polonia była blisko pokonania Mistrza Polski. Chociaż to bardzo ryzykowny typ, ale singla może puszczę Wink
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 17 paź 2007, 10:35
// fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Koczarek » 17 paź 2007, 12:01
Koczarek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: moja_stopa » 17 paź 2007, 12:36
Dania na plus, Ukraina i Bułgaria również. co do Szwecji to nie wiem czy padnie więcej jak dwie bramki w tym meczu... Irlandczycy ogórami nie są, strzelić co prawda mogą, ale bardziej bym obstawiał wynik 2:0 dla Skandynawów. swoją drogą kurs na HC na to spotkanie dla Szwedów dość wysoki. Walia? wszystko zależy od podejścia zawodników. wygrać wygrają, ale czy strzelą trzy siaty... Rosja - Anglia, to temat na osobny post, ale myślę, że się bramki posypią.Koczarek pisze:Na dzisiaj proponuje cosik takiego:
Dania łotwa 1
Rosja-Anglia -2.5
Szwecja-Irlandia pln +2.5
Ukraina-Wyspy Owcze +2.5
Albania-Bulgaria -2.5
San Marino-Walia +2.5
Co sadzicie o tym?
moja_stopa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Premo » 17 paź 2007, 13:58
Premo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 17 paź 2007, 17:52
czeher