FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 509

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
7%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
7%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
15
50%
Awatar użytkownika
African
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: African » 16 paź 2007, 22:46

RealFan pisze:Nie zmienia to jednak faktu, że w "normalnych" okolicznościach niewiele mówi się o transferach najlepszych bramkarzy z czołowych klubów.

Dokładnie. Wytłumacz to jednak temu komuś... :roll:

Awatar użytkownika
Danielinho90
Rezerwowy
Rezerwowy

Barca

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Danielinho90 » 17 paź 2007, 19:05

Ja Barcelony nie lubie i chciałbym żeby spadła albo przynajmniej nie grala w ełropejskich puchrach.Trzeba jednak przyznac ze Messi to dobry zawodnik ktory ma talent podobnie jak Ronaldinho ktory jest moim idolem.Mimo ze gra w Barcy to dobry zawodnik ktory jest doskonale wyszkolony technicznie.

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Re: Barca

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 17 paź 2007, 19:23

Danielinho90 pisze:Ja Barcelony nie lubie i chciałbym żeby spadła albo przynajmniej nie grala w ełropejskich puchrach.Trzeba jednak przyznac ze Messi to dobry zawodnik ktory ma talent podobnie jak Ronaldinho ktory jest moim idolem.Mimo ze gra w Barcy to dobry zawodnik ktory jest doskonale wyszkolony technicznie.

Dziekujemy ci za wyrazenie opinii Danielinho.

:lol: :lol: :lol:

Do tych ktorzy nie wdizieli wczorajszej bramki Messiegiego z meczu z Venezuela - polecam. Leo naprawde obecnie jest najlepszy :shock:

Awatar użytkownika
Danielinho90
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Danielinho90 » 17 paź 2007, 19:31

mistyk pisze:Dziekujemy ci za wyrazenie opinii Danielinho.

Laughing Laughing Laughing

Nie ma za co w końcu od tego jest forum.A co do tego bledu to wybaczcie ale jestem dyslektykiem i staram sie nie popelniac bledow.Pozdrawiam

Modzi wybaczcie za ten OT ale musialem koledzie mistykowi odpisac :) Pozdrawiam.

Faucon
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Faucon » 17 paź 2007, 20:01

to że jesteś dyslektykiem, dysgrafikiem czy dysmózgiem nie zwalnia cie od poprawnego używania Polskiej ortografii. Najlepiej powiedzieć, że sie ma dys coś tam i w dupie mieć pisownie. Obecnie okazuje sie, że 3/4 osób ma dysleksje, jakos dawniej sie o tym nie mówiło i ludzie zyli i uczyli sie pisac poprawnie. (to nie jest skierowane bezposrednio do ciebie ale to taka ogólna uwaga, dygresja)

a co do Cyrkla to nie radze z nim prowadzić dyskusji, już miałem okazje poznać jego "twórczość" na innej stronie i gość ma chyba jakieś problemy ze swoją osobą, takie przynajmniej mi sie wydaje.

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 17 paź 2007, 20:21

Danielinho90
po pierwsze - Barcelona nie spadła ponad sto lat to i teraz nie spadnie;
po drugie - w europejskich pucharach graliśmy zawsze gdy były rozgrywane i raczej to też szybko się nie zmieni;
po trzecie wreszcie - miłościwie nam panujący poszli na rękę wszystkim dys-...... i jeśli tylko Twój wzrok jest w stanie wychwycić czerwoną kreseczkę pod pisanym wyrazem możesz być pewny, że należy tak pokombinować żeby się jej pozbyć, (wbrew pozorom wariantów nie ma aż tak dużo) :hardkor:

Pozdrawiam!

Byłbym zapomniał... Hala sekta! :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk:

Awatar użytkownika
Danielinho90
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Danielinho90 » 17 paź 2007, 20:33

Faucon pisze:a co do Cyrkla to nie radze z nim prowadzić dyskusji, już miałem okazje poznać jego "twórczość" na innej stronie i gość ma chyba jakieś problemy ze swoją osobą, takie przynajmniej mi sie wydaje.
Janio pisze:jeśli tylko Twój wzrok jest w stanie wychwycić czerwoną kreseczkę pod pisanym wyrazem możesz być pewny, że należy tak pokombinować żeby się jej pozbyć, (wbrew pozorom wariantów nie ma aż tak dużo) Hardkor
Niestety ale nioe mam zadnych czerwonych kreseczek pod wyrazami wiec nie zawsze wiem jak sie pisze :P Pozdro.

A zeby nie bylo OT bo jakies polowanko chyba jest na mnie to dobrze wiem ze Barca nie spadnie i zapewne bedzie grała w europejskich( :wink:)pucharach tylko sa to moje pobozne zyczenia.Ponadto messi obok Ronaldinho to kolejny zawodnik ktory mimo ze gra w Barcelonie zasluguje na moj szacunek.Chcialym aby grali w Liverpoolu ale niestety wiem ze to nierealne.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2415
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 17 paź 2007, 22:54

Danielinho90 pisze:To o mnie??
Nie, to o ziomku, który napisał długi post na poprzedniej stronie :P
Danielinho90 pisze:Niestety ale nioe mam zadnych czerwonych kreseczek pod wyrazami wiec nie zawsze wiem jak sie pisze
Word nie gryzie.

A tak się zapytam. Dlaczego nie chcesz Barcelony w europejskich pucharach, a nawet pierwszej lidze? Bo ich nie lubisz? Ja też nie lubię, a jednak chcę żeby byli silni. Bo czym byłaby La Liga bez Barcelony? A jeszcze inaczej. Jak smakowałoby zwycięstwo Realu w lidze, gdyby nie było w niej Barcelony?

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 17 paź 2007, 23:04

RealFan pisze:Jak smakowałoby zwycięstwo Realu w lidze, gdyby nie było w niej Barcelony?
jak czerstwy chelb :wink: czyli ok weźmiemy, ale tego nie da się jeść

Messi strzelił ładną bramkę, ale zaraz nie róbmy z niego Boga. Uderzył ładnie, mocno i przede wszystkim precyzyjnie. Wiem, że on gra w ostatnim czasie na kodach :P ale nie trzeba się nim zachwycać aż za bardzo :wink: Zaznaczam, że oglądałem prawie wszystkie mecze Barcy w tym sezonie i muszę przyznać, że Messi ma genialna formę. A wszystko zaczęło się od bramki przeciwko Bayernowi...

Awatar użytkownika
iceald
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: iceald » 18 paź 2007, 7:17

Hmm, dyskusja o VV rozgorzała na nowo, na listę (... jest lepszy od VV) proponuję wpisać też bramkarza Karmazynu Warszawa, Wściekłych Preczów i Cyklonu Rogoźnik. W życiu ich co prawda nie widziałem, ale na pewno są lepsi. No bo kto nie jest :?: Ogólnie niektórym można pogratulować poziomu wiedzy i klapek na oczach, ale co tam - przynajmniej jest wesoło :twisted: Sekta rulez :>

Ale nie o tym chciałem - Eto'o w końcu otrzymał hiszpańskie obywatelstwo, wczoraj przysiągł na hiszpańską konstytucję i dzięki temu w ten sposób zwolniło się nam miejsce non-EU w kadrze. W tej chwili tylko Yaya nie ma jeszcze żadnego papierka z krajów Europy, ale to pewnie też kwestia czasu. Słodko 8)
Danielinho90 pisze:Niestety ale nioe mam zadnych czerwonych kreseczek pod wyrazami wiec nie zawsze wiem jak sie pisze
Nowe Firefoxy automatycznie mają funkcję sprawdzania błędów. No chyba że IE używasz :hardkor:

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 18 paź 2007, 8:50

iceald pisze:Yaya nie ma jeszcze żadnego papierka z krajów Europy
Ma. Murziny z Afryki moga pracowac w UE jako obywatele UE.

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 18 paź 2007, 11:03

Powoli zbliza sie ligowa potyczka na wyjezdzie z Villareal. Warto przypomniec, ze w zeszlym sezonie przegralismy tam 0:2. W zespole gspodarzy z powodu kontuzji nie zagra ich najlepszy strzelec w tym sezonie - Rossi. Chociaz nawet gdyby byl zdrowy to by nie zagral, bo ma juz na koncie 5 zółtych kartek. Sporo jak na napastnika. W prasie pojawily sie tez pogloski, ze Frank chce dac odpoczac Ronaldinho, aby ten byl w pelni gotowy do srodowego meczu z Glasgow. O ile rok temu uwazalbym takiego posuniecie za zly pomysl, o tyle dzisiaj nie mam nic przeciwko. Ronaldinho kilka godzin temu rozegral mecz w Rio, wiec bedzie mial bardzo malo czasu na odpoczynek biorac pod uwage jeszcze dlugi lot do Barcelony. Szkoda tylko, ze nie mamy do dyspozycji zadnego DM`a, wiec na srodku znowu bedzie musial wystapic Iniesta, ktory na pewno swietnie by zastapil Ronaldinho na lewej stronie. W takiej sytuacji mozna by wystawic Gio w meczu z Villareal. Mam tez nadzieje, ze na srodowy mecz wroci Yaya, bo troche sily fizycznej przyda nam sie w tym meczu.

Sklad latwo jest przewidziec, jako ze w tym sezonie Frank odszedl od systemu rotacji.

Valdes- Olequer, Puyol, Milito, Abidal- Iniesta, Xavi, Deco- Ronaldinho(Gio), Henry, Messi

Gratulacje tez dla Henry`ego, ktorego bramki zapewnily Francji zwyciestwo nad Litwa, a do tego zapewnily mu samemu tytul najlepszego strzelca w historii reprezentacji Francji.

edit: wlasnie patrze na statystyki na skysports i widze, ze wedlug nich Deco ma 5 zoltych kartek na koncie. To teraz sam juz nie wiem jak to jest. Trzeba jednak chyba powolywac sie na lfp i uznac, ze Deco ma tylko 4 kartki na koncie.

Awatar użytkownika
Danielinho90
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Danielinho90 » 18 paź 2007, 14:07

iceald pisze:Danielinho90 napisał:
Niestety ale nioe mam zadnych czerwonych kreseczek pod wyrazami wiec nie zawsze wiem jak sie pisze

Nowe Firefoxy automatycznie mają funkcję sprawdzania błędów. No chyba że IE używasz Hardkor
uzywam internet explorer i jestem zadowolony.przyzwyczailem sie.
RealFan pisze:A tak się zapytam. Dlaczego nie chcesz Barcelony w europejskich pucharach, a nawet pierwszej lidze? Bo ich nie lubisz? Ja też nie lubię, a jednak chcę żeby byli silni. Bo czym byłaby La Liga bez Barcelony? A jeszcze inaczej. Jak smakowałoby zwycięstwo Realu w lidze, gdyby nie było w niej Barcelony?
nie przepadam za nimi po za tym ty patrzysz na to z perspektywy kibica Realu i chcesz zeby byli mocni wtedy bardziej cieszy zwyciestwo.jednak ja nie patrze jako kibic realu i zwyczajnie nie lubie barcy i zycze im jak najgorzej.

Awatar użytkownika
kon2r
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 18 paź 2007, 15:53

iceald pisze:Nowe Firefoxy automatycznie mają funkcję sprawdzania błędów. No chyba że IE używasz
istnieje tez Opera :> którą gorąco polecam :*
mistyk pisze:Powoli zbliza sie ligowa potyczka na wyjezdzie z Villareal. Warto przypomniec, ze w zeszlym sezonie przegralismy tam 0:2
pamietny mecz :) ale to w jakiej formie bylismy w tamtym okresie a w jakiej jestemy teraz mozna bardzo latwo zauwazyc warto tez wspomniec o wysokiej formie ŻŁP którzy sa tuz za nami w ligowej tabeli tak więc mecz jest bardzo wazny, gdybysmy ten mecz wygrali a nasi sasiedzi z Barcelony urwali punkty Realowi wskoczylisbysmy na 1 lokate :wink:

:*
Danielinho90 pisze:uzywam internet explorer i jestem zadowolony

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 18 paź 2007, 21:15

Ponoc nasz sobotni mecz nie bedzie transmitowany poza granice Hiszpanii. Naprawde zaczyna mnie to juz w........

Jak mozna wogole dopuscic do sytuacji, ze mamy 8 kolejke PD, a w Hiszpanii ciagle sie nie moga dogadac. W zeszlym sezonie byl na poczatku problem z okazywaniem meczow Sevilli, przez co niestety nie dane mi bylo obejrzec tego meczu. W tym sezonie przegapilem juz 3 mecz na zywo i wyglada na to, ze przegapie nastepne. Naprawde dla mnie to nie miesci sie w glowie.

Jesli moje slowa sie sprawdza to - ['].
Zostanie jedynie mecz Realu w zastepstwie(mam nadzieje, ze przegrany).

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”