RealFan pisze:Nie zmienia to jednak faktu, że w "normalnych" okolicznościach niewiele mówi się o transferach najlepszych bramkarzy z czołowych klubów.
Dokładnie. Wytłumacz to jednak temu komuś...
Post Wyświetl pojedynczy post autor: African » 16 paź 2007, 22:46
RealFan pisze:Nie zmienia to jednak faktu, że w "normalnych" okolicznościach niewiele mówi się o transferach najlepszych bramkarzy z czołowych klubów.
African

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Danielinho90 » 17 paź 2007, 19:05
Danielinho90
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 17 paź 2007, 19:23
Danielinho90 pisze:Ja Barcelony nie lubie i chciałbym żeby spadła albo przynajmniej nie grala w ełropejskich puchrach.Trzeba jednak przyznac ze Messi to dobry zawodnik ktory ma talent podobnie jak Ronaldinho ktory jest moim idolem.Mimo ze gra w Barcy to dobry zawodnik ktory jest doskonale wyszkolony technicznie.
mistyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Danielinho90 » 17 paź 2007, 19:31
mistyk pisze:Dziekujemy ci za wyrazenie opinii Danielinho.
Laughing Laughing Laughing
Danielinho90
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Faucon » 17 paź 2007, 20:01
Faucon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 17 paź 2007, 20:21
Janio

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Danielinho90 » 17 paź 2007, 20:33
To o mnie??Nigdzie nie nazywaja mnie cyrklem a odnosze takie wrazenie ze to o mnie bo ostatnio jestem trendy i kazdy chce sie wylansowac zwracajac mi uwage.Faucon pisze:a co do Cyrkla to nie radze z nim prowadzić dyskusji, już miałem okazje poznać jego "twórczość" na innej stronie i gość ma chyba jakieś problemy ze swoją osobą, takie przynajmniej mi sie wydaje.
Niestety ale nioe mam zadnych czerwonych kreseczek pod wyrazami wiec nie zawsze wiem jak sie piszeJanio pisze:jeśli tylko Twój wzrok jest w stanie wychwycić czerwoną kreseczkę pod pisanym wyrazem możesz być pewny, że należy tak pokombinować żeby się jej pozbyć, (wbrew pozorom wariantów nie ma aż tak dużo) Hardkor
Danielinho90

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 17 paź 2007, 22:54
Nie, to o ziomku, który napisał długi post na poprzedniej stronieDanielinho90 pisze:To o mnie??
Word nie gryzie.Danielinho90 pisze:Niestety ale nioe mam zadnych czerwonych kreseczek pod wyrazami wiec nie zawsze wiem jak sie pisze
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 17 paź 2007, 23:04
jak czerstwy chelbRealFan pisze:Jak smakowałoby zwycięstwo Realu w lidze, gdyby nie było w niej Barcelony?
Akarin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: iceald » 18 paź 2007, 7:17
Nowe Firefoxy automatycznie mają funkcję sprawdzania błędów. No chyba że IE używaszDanielinho90 pisze:Niestety ale nioe mam zadnych czerwonych kreseczek pod wyrazami wiec nie zawsze wiem jak sie pisze
iceald

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 18 paź 2007, 8:50
Ma. Murziny z Afryki moga pracowac w UE jako obywatele UE.iceald pisze:Yaya nie ma jeszcze żadnego papierka z krajów Europy
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 18 paź 2007, 11:03
mistyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Danielinho90 » 18 paź 2007, 14:07
uzywam internet explorer i jestem zadowolony.przyzwyczailem sie.iceald pisze:Danielinho90 napisał:
Niestety ale nioe mam zadnych czerwonych kreseczek pod wyrazami wiec nie zawsze wiem jak sie pisze
Nowe Firefoxy automatycznie mają funkcję sprawdzania błędów. No chyba że IE używasz Hardkor
nie przepadam za nimi po za tym ty patrzysz na to z perspektywy kibica Realu i chcesz zeby byli mocni wtedy bardziej cieszy zwyciestwo.jednak ja nie patrze jako kibic realu i zwyczajnie nie lubie barcy i zycze im jak najgorzej.RealFan pisze:A tak się zapytam. Dlaczego nie chcesz Barcelony w europejskich pucharach, a nawet pierwszej lidze? Bo ich nie lubisz? Ja też nie lubię, a jednak chcę żeby byli silni. Bo czym byłaby La Liga bez Barcelony? A jeszcze inaczej. Jak smakowałoby zwycięstwo Realu w lidze, gdyby nie było w niej Barcelony?
Danielinho90
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 18 paź 2007, 15:53
istnieje tez Operaiceald pisze:Nowe Firefoxy automatycznie mają funkcję sprawdzania błędów. No chyba że IE używasz
pamietny meczmistyk pisze:Powoli zbliza sie ligowa potyczka na wyjezdzie z Villareal. Warto przypomniec, ze w zeszlym sezonie przegralismy tam 0:2
Danielinho90 pisze:uzywam internet explorer i jestem zadowolony
kon2r
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 18 paź 2007, 21:15
mistyk
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio