Post Wyświetl pojedynczy post autor: zygy » 19 paź 2007, 18:46
zygy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 19 paź 2007, 18:56
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zygy » 19 paź 2007, 19:27
Jest już najnowszy sondaż PGB, który umieściłem w swoim powyższym poście.Tak naprawde to nic nie wiadomo.
Jedne sondaże podają, że PO ma 47%, a PiS - 30% a inne, że PO ma tylko 0,2% przewagi.
Co ciekawe te drugie wyniki [dla Super Expressu] pochodza z PGB - a podobno oni są najblizej prawdy [przynajmniej przed 2 laty byli] dobrze mówie ?
Tymczasem te pierwsze wyniki przeprowadzono na grupie ok 2000 osób, czyli bardziej wiarygonde niż na 1000 [dobrze mówie ? ]
emocje z każdą chwilą sa coraz wyższe, bo postawiłem 120 zeta na PO
zygy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 19 paź 2007, 19:31
1,40 na POzygy pisze:Co do zakładów bukmacherskich to w Bwinie za PO płacą 1.30 zaś za PiS aż 3.20.
Tak więc według buków PO jest większym faworytem niż Lojze Peterle w odbywających się tego samego dnia wyborach prezydenckich w Słowenii a tam uchodzi on za niemal murowanego faworyta.
PiS-
nie mam nic przeciwko, żeby tak byłozygy pisze:PO-40%,
PiS-30%.
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zygy » 19 paź 2007, 19:38
Ja widziałem bodajże w Professionalu jeszcze przed debatą Tusk-Kaczyński taki kurs:A najwyższe na PO jakie widziałem, to 1,75 - ale to 2 dni temu.
zygy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 19 paź 2007, 19:46
'Trochę' przesadzasz? CiekaweWedług Kaczyńskiego racją ma tylko on, jego brat i jego partia zaś wszyscy inni to kłamcy i oszuści.
Bardzo przypomina mi to poczatek lat 30tych zeszłego stulecia w Niemczech kiedy to też jeden człowiek i jedna partia dążyła do dyktatorskich rządów, zniszczenia swoich przeciwników itp.Tą osobą był Adolf Hitler i NSDAP i może trochę przesadzam ale właśnie z nim kojarzy mi się najbardziej sposób rządów Jarosława Kaczyńskiego i jego Pis-u.

Corinthians

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zygy » 19 paź 2007, 20:00
Właśnie że wcale nie przesadzam.'Trochę' przesadzasz? Ciekawe Porównywanie PiS-u do NSDAP nie najlepiej świadczy o Twoim rozeznaniu.
zygy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 19 paź 2007, 20:03
zygy pisze:Tym wszystkim oszołomom trzeba powiedzieć wyrażne i zdecydowane nie.
fieldy pisze:postawiłem 120 zeta na PO
franz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zygy » 19 paź 2007, 20:16
Ja także nie mam zamiaru z tobą dyskutować.Wybacz ale nie podejme się z toba dyskusji(i tak była by bezcelowa), to POnad moje siły jak skończysz gimnazjum to pogadamy
zygy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 19 paź 2007, 20:34
Rozgryzłeś mnie, tak jestem najbardziej tepym uzytkownikiem tego forum wreszcie to się wyjaśniło. Wszystkko co ten lewak Kaczyński mówi jest dla mnie świętoscią i prawdą objawioną. Mam zdjęcie premiera w topless nad łożkiem i modle się do niego codziennie rano i wieczorem. Zaś na przedramieniu obok imienia mojej ukochanej wytatułowałem sobie hasło: "Jarek mój idolu prowadz!" Jedna partia (PiS)! Jeden wódz (Jarek Kaczyński)!zygy pisze:Jeśli jesteś taki tępy żeby wierzyć Kaczyńskiemu i jego ziomkom to twoja sprawa.
franz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zygy » 19 paź 2007, 21:46
Jeśli jesteś aż tak zafascynowany gimnazjalnymi podręcznikami do historii to nikt nie broni ci ich czytać.Może po takiej lekturze trochę dowiesz się czegoś ciekawego na różne tematy i trochę zmądrzejesz a poza tym nie będziesz miał czasu na pisanie tych dyrdymał na tym forum.Ps1: Poczytaj swój gimnazjalny podręcznik do historii przyda ci się.
hahaha normalnie mnie tym powaliłeś.Ps:2 Nie wiem czy zdajesz sobie z tego sprawe ale ziomkowie Kaczyńskiego to też twoje ziomki paradoks nie? (No chyba, że nie jesteś Polakiem albo ziomkowie Kaczynskiego to nie Polacy, to wtedy nie)
zygy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 19 paź 2007, 21:49
Mam rozumieć, że jak PiS wygra wybory, to:zygy pisze:A i jeszcze Niemcy maja farta że Adolf Hitler nie miał brata bliżniaka bo wtedy to już chyba był już dawno koniec świata.
Corinthians

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaczormistrz » 19 paź 2007, 21:50
Kaczormistrz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 19 paź 2007, 22:03
zygy pisze: to zamilcz
Corinthians pisze:których sposobem sprawowania władzy ma być czekanie na cud
Serio? Jak tak to:Kaczormistrz pisze:kto cos jeszcze ma do napisanie niech pisze o 00:00 zamykamy temat, cisza wyborcza
franz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zygy » 19 paź 2007, 22:21
No nie żartuj.serio? Oj widzę że z ciebie jest naprawdę ciężki przypadek.Już milcze mistrzu retoryki i człowieku, który nie wie co znaczy "ziomek".
Nie ma to jak skromność...Ja w cuda nie wierze, a z dzisiejszej reklamy PO dowiedziałe sie od Tuska, że "ten kto nie wierzy w cud nie zna historii Polski" widocznie w OKE się pomyli i nie słusznie mam taki świetny wynki z matury z histy, to pewnie wina układu.
Żartujesz sobie prawda? Nie wiem jak wogóle można pomyśleć o głosowaniu na tych idiotów z panem Korwinem-Mikke na czele, który skompromitował się swoimi wywodami na temat niepełnosprawnych dzieci.Niech żyje UPR! Partia Wolność, Własności i Sprawiedliwości!
zygy
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio