Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 689

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
4
31%
Oddanie Sneijdera
1
8%
Zatrudnienie Beniteza
0
Brak głosów
Zwolnienie Xabiego
6
46%
Zatrudnienie Mourinho
2
15%
Awatar użytkownika
Klatus
Skład C
Skład C
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Klatus » 20 paź 2007, 13:42

RealFan pisze:Z tym ustawieniem potrafili namotać. Ale kontuzjowani? Nie pamiętam tego.
Mogłem pomylić z ASem ;) Tamci wystawiali Cicinho jak był kontuzjowany, co nie grał pół roku :]

Awatar użytkownika
Remik
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Remik » 20 paź 2007, 21:33

Wyjściowa jedenastka Realu na mecz z Espanyolem jest już znana. Jedyną zmianą jest postawienie na Marcelo zamiast Drenthego na lewej obronie.

Jedenastka:
Real Madryt: Casillas - Sergio Ramos, Cannavaro, Metzelder, Marcelo - Higuaín, Diarra, Guti, Sneijder - Raúl, van Nistelrooy

Ciekaw jestem jak zaprezentuje się Guti.

Awatar użytkownika
wianuch
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 38

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 20 paź 2007, 22:52

Ech, po 1 połowie przegrywamy 1-0. Już w 2 minucie zaskoczył nas Riera po dośrodkowaniu z rzutu rożnego. Nasza lewa strona wogóle nie istnieje, nie licząc dwóch marnych rajdów Marcelo. Wszystko rozgrywane prawą, schematycznie, ale to nam jakoś wychodzi. Głeboki pressing z obydwu stron, ale Espanyolowi lepiej to wychodzi. Sędzia chyba ślepy, nie zauważył faulu na RvN i dał mu żółtą kartkę. A nawet, gdyby tego nie widział, to mógłby ruszyc głową: RvN z piłka 2 metry od bramki, przewrócił się. Tak, z pewnością zrobił to specjalnie :roll:
Sergio zawalił gola, ale w ofensywie jest najlepszy z naszych :lol:
Nie mamy zbyt wielu alternatyw na ławce, więc nie wiem jak Beni planuje poprawic naszą grę. Może Soldado wejdzie :idea: :!:

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 20 paź 2007, 22:57

Vianuch pisze:Sędzia chyba ślepy, nie zauważył faulu na RvN i dał mu żółtą kartkę
:o powiedz, że żartujesz, tam żadnego faulu nie było. RvN nie trafił w piłkę i upadł jakby go wycieli i zaczął rozkładać ręce, że chce karnego. Poza tym to jak on udaje w tym meczu to jak dla mnie lekkie przegięcie.

Awatar użytkownika
wianuch
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 38

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 20 paź 2007, 23:02

Koleś z Espanyolu zastawił go nogą.Imo to jest faul. I powiedz mi w których momentach on udawał.

'nie trafił w piłkę' :angry2:

EDIT

pozamiatane :? Kuwa

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 20 paź 2007, 23:08

Może i minuty z sekundami mam podawać :roll: często się kładł nawet po lekkim styku z graczem Espanyolu.
Vianuch pisze:Koleś z Espanyolu zastawił go nogą.Imo to jest faul
obejrzyj jeszcze raz sytuację i będziesz wiedział, że faulu nie było, bo 'koleś' zrobił to dobrze i zastawił piłkę niewytrącając Ruuda z równowagi. Popatrz, że nie trafił w piłkę i poleciał pięknie na ziemię, rozłożył ręce, bo on chce karnego. Bez przesady.
Tamudo pięknym lobem z 16 metrów na 2:0 :)
"Tamudo to jedyny prawdziwy Raul" :lol"

Awatar użytkownika
Asteniu
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 20 paź 2007, 23:10

There is only one Raul. Raul TAMUDO

Tamudo autentico RAUL

Piekna bramka. Wielkie brawa dla Tamudo.
Vianuch pisze:Koleś z Espanyolu zastawił go nogą.Imo to jest faul. I powiedz mi w których momentach on udawał.
Najwiekszy sciemniac to GUTI !!!

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 20 paź 2007, 23:54

Taaa, karnego nie bylo. Jasne. To, ze typ z Espanyolu zamiast pilke zablokowal noge RvN o niczym nie swiadczy. Wobec tego pytanie do znawcow - kiedy jest faul? Jak napastnik wychodzi sam na sam z bramkarzem i dostaje wslizg po nogach to jest faul czy nie ma?

Co nie zmienia faktu, ze zasluzone zwyciestwo Espanyolu. Gratulacje.

Awatar użytkownika
Nurni Flowenol
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nurni Flowenol » 21 paź 2007, 0:07

Ciekawe czy winno byc czerwo w pierwszej polowie dla Diarry. Jak sadzisz, szefie wszystkich szefow?

O meczu wypowiem sie jutro.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2405
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 21 paź 2007, 0:13

Ja myślę, że powinno być czewo dla wszystkich z Realu.

Zagrali do dupy - kara musi być :P

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 21 paź 2007, 0:13

Chyba Ci sie tematy pomylily.

I co sytuacja z Diarra ma wspolnego z Milito?

E:
To bylo do tego poprzedniego.

Awatar użytkownika
Nurni Flowenol
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nurni Flowenol » 21 paź 2007, 0:26

Dlaczego mialyby mi sie pomylic tematy? Przeciez pisze o meczu Realu, nie pisalem nic o Milito :o Wiekszosc kibicow Merengues wypomina bowiem po tym spotkaniu sedziemu to, ze nie podyktowal domniemanego karnego, wiec dopytalem sie takze o delikatnie mowiac kontrowersyjna sytuacje z Diarra. Tak dla scislosci. Szczegolnie ze to moim zdaniem bylo ewidentne czerwo. Ale rozumiem ze w zwiazku z tym, iz byla to decyzja na niekorzysc gospodarzy, a nie gosci nie nalezy o tym nawet wspominac. Mea culpa.

Ide spac.

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 21 paź 2007, 0:31

Podoba mi sie dyskusja z Toba, bo nie trzeba nawet dyskutowac. Ty w jednym zdaniu stawiasz pytanie a w nastepnym sam na nie odpowiadasz. Ktos Cie tego uczyl czy nie masz z kim pogadac i do tego prowadzi rozmowa z samym soba? :>

Diarra powinien dostac kartke, ale nie jestem pewny czy czerwona. Ale nawet gdyby dostal osiem czerwonych to i tak nie zmienia to faktu, ze karny a czerwona kartka to raczej nie jest to samo. No ale co tam, sie nie znam.

Idz spac.

Awatar użytkownika
arek_ahig
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 249

Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 21 paź 2007, 0:51

hehe, czasami te niekończące się spory są niesamowite. Niektóre obrastają w miano legend niemalże. Ale taki rodzaj retoryki jaki mam szczęście obserwowac niekiedy tutaj jest awesome dudes. :) Licytacja, który zespól przegrał bardziej niesprawiedliwie. No, no, no...

Awatar użytkownika
Asteniu
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 21 paź 2007, 1:36

Jedno jest pewne zolta sie nalezala na bank, czy czerwona tego jakos nie potrafie ocenic, mysle ze jakby pokazla zolta to Espanyol nie moglby sie na sedziego pogniewac, a jak pokazalby czerona to Diarra nie powinnien miec o to pretensji, jednak KARTKA sie nalezala, a sedzia nic. Tak samo sie nalezala Snijderowi za faul taktyczny i o dziwo takze nie dostal.

Wracjac do sytuacji Rudda to na pewno nie powinnie odstac zoltej bo faulu nie chcial wymusic, co do karnego to wlasnie mnie to zaskoczylo bo nie wiem czy w takiej sytuacji powinnen byc karny, bo przeciez noga obroncy w tym miejscu byla pierwsza i to Rudd go kopnol z drugiej strony ta noga nieumozliwila Ruddowi oddanie strzalu na bramke.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”