Bienias pisze:A pojdz do kosciala i zacznij spiewac piosenki o Legii jestem ciekaw czy wiekszosc sie przylaczy.
Nie zupełnie tak jest przecież. Rozumiem, że jakby ktoś chciał dopingować to głupio mu pójść na otwartą i to samego rozbić. Jednak na krytej jest nastrojowa orkiestra i osoby które dopingują (próbują), więc nic nie stoi na przeszkodzie aby to robić.
Jak to się mówi – nieobecni głosu nie mają.Bienias pisze:Ja np nie popieram i tym bardziej nie chodze na zylete a takich jak ja moze byc 10 razy wiecej niz tych protestujacych.
Prawda tyle, że gówno prawda. Jak nie było w klubie kasy na wodę i prąd to drużyna zdobywała mistrzostwo w rywalizacji z mocniejszą niż obecnie Wisła. Poza tym jakby nie Walter to znalazłby się inny, może normalniejszy, sponsor.Bienias pisze:a wracajac do meritum nie mam wiekszych do niego zastrzezen. uratowal klub swoimi pieniedzmy a ze otacza sie malo inteligentnymi osobami to juz inna sprawa.
ps. Jeśli już Franz wspomniał o Stecu to pozwolicie, że udam się teraz aby fetować kake. \o/