Młode talenty polskiej piłki - Strona 3

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
Awatar użytkownika
krowka_smieszka
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krowka_smieszka » 15 paź 2007, 1:14

ja mam pytanie odnosnie Rep. Polski do lat 21.- co tam k*** robi Grosicki?? koles ktory niedawno odmawia wyjazdu z rep. na mistrzostwa powinnien miec kadre z glowy. nawet sam trener sie odszczekiwal ze repra to dla Groszka temat zamkniety a tu prosze ;/

wp // fieldy

Awatar użytkownika
spyker88
Junior
Junior
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyker88 » 03 lis 2007, 18:35

a gornik tez ma talenty danch mazdan jarka tez talenty

Awatar użytkownika
gringo7
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gringo7 » 03 lis 2007, 18:51

spyker88 pisze:a gornik tez ma talenty danch mazdan jarka tez talenty
powaga????? tez czy tez nie ma????

Hamek84
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hamek84 » 03 lis 2007, 19:33

W każdym klubie jest kilku utalentowanych młodych piłkarzy, o to oni(moim zdaniem):
Legia: Augustyn, Rzeźniczak, Grosicki, Korzym
Wisła K.: Kokoszka, Boguski, Małecki
Bełchatów: Kowalczyk, Marciniak, Cetnarski, Feter, Nowak
Zagłębie L.: Bartczak, Plizga, Pawłowski
Lech: Szałek, Wilk, Florian
Groclin: Majewski, Kłodawski
Korona: Wilk, Robak
Ruch Ch.: Janoszka
Górnik Z.: Pawelec, Orłowicz, Danch, Jarka, Zahorski
Cracovia: Witkowski, Dudzic, Kostrubała
Widzew: Ł.Broź, Lisowski, Kuklis, Napoleoni
Jagiellonia: Kanik, Wasiluk
Zagłębie S.: Marek
Odra W.: Cichy, Kokoszka

Tych ciekawych zawodników kilku jest - szkoda tylko że w większosci nie potrfia wywalczyć sobie miejsca w składzie. Marciniak, Cetnarski, feter, Danch, Wilk...ja bym stawiał na tych chłopaków bo w nichjest przyszłość!

Awatar użytkownika
Kuba Fan
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuba Fan » 16 sty 2008, 22:02

Szkoda że Marciniak niema pewnego miejsca w Lechu ... Szkoda zmarnować taki talent a pokazał że ma mozliwości na ostatnich ME 20

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 16 sty 2008, 23:57

mi gra Marciniaka na MS u20 specjalnie nie imponowała, był troche ślamazarny, mało zdecydowany, no i widać trochę było że prawa pomoc to nie jest jego najnaturalnieszą pozycją i chyba lepszy z niego prawy obrońca..

Awatar użytkownika
DRAWEK
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DRAWEK » 15 mar 2008, 20:48

Grosicki, Korzym,Danch, Jarka, Zahorski i oczywiście znakomity Kokoszka z Wisły Kraków to chyba nawiększy talent wg. mnie pokazał w seniorskiej rep. polski na co go stać.... pewnie pojedzie na Euro :D

Bak15
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bak15 » 16 kwie 2008, 18:17

ja powiem jak Leo że w Polsce jest tak dużo talentów jak w innych krajach na świecie. Ale większość z nich wiadomo jak kończy...

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 16 kwie 2008, 18:31

Bak15 pisze:Ale większość z nich wiadomo jak kończy...
W Legii :) Smolinski, Zjawinski, Burkhardt... Ile jeszcze tam zgnije - pytajcie Boga.

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 16 kwie 2008, 19:01

A ten ciągle uprawia daremną napinkę. :lol:

Bury faktycznie się zmarnował przychodząc z rezerw Amici. Co tam , że to głownie dzięki niemu Legia zdobyła mistrzostwo. Zjawiński, a kto to?

Janczyk, Boruc, Fabiański, Grosicki, Rybus, Borysiuk, Majkowski, Wysocki itd. Nie będę pytał ilu wychowanków ma w składzie Wisła.

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 16 kwie 2008, 19:09

A ten ciągle uprawia daremną napinkę. Laughing

Bury faktycznie się zmarnował przychodząc z rezerw Amici. Co tam , że to głownie dzięki niemu Legia zdobyła mistrzostwo. Zjawiński, a kto to?

Janczyk, Boruc, Fabiański, Grosicki, Rybus, Borysiuk, Majkowski, Wysocki itd. Nie będę pytał ilu wychowanków ma w składzie Wisła.
Odchodząc od głupiej napinki Martinho chciałbym tylko przypomnieć, że nie każdy piłkarz grający w Legii w wieku 19 lat jest jej wychowankiem.
Jak policzysz piłkarzy, których Wisła "stworzyła", tak jak Legia Boruca, to dla Legii trochę gorzej wychodzi rachunek. Co do wychowanków - poczekajmy, aż ten Rybus, Borysiuk, Majkowski czy Wysocki zaczną grać cokolwiek konkretnego, bo póki co to tylko obietnica dobrego poziomu na przyszłość, nic więcej.

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 16 kwie 2008, 19:18

Wilmore pisze:Rybus, Borysiuk, Majkowski czy Wysocki zaczną grać cokolwiek konkretnego, bo póki co to tylko obietnica dobrego poziomu na przyszłość, nic więcej.
Póki co ograli mistrza na jego boisku. Poza tym Bury czy Zjawiński też nie są wychowankami Legii.

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 16 kwie 2008, 19:22

Zico_FCI pisze:Póki co ograli mistrza na jego boisku. Poza tym Bury czy Zjawiński też nie są wychowankami Legii.
Ograli Zagłębie? Nie wiedziałem, że to oni. :wink:
Wiem, że nie są, toteż mówię, że to głupia napinka.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 16 kwie 2008, 19:30

Wilmore pisze: Jak policzysz piłkarzy, których Wisła "stworzyła", tak jak Legia Boruca, to dla Legii trochę gorzej wychodzi rachunek. .
A odwrotnie? wiesz jak duzo Wisla zniszczyla talentow? Bo ja znam tylko maly procent a jest on i tak wiekszy od tego udanego stworzonego przez Wisle pilkarza. Jak Cupial zaczal inwestowac w futbol sciagnal prawie wszystkich kadrowiczow roznych grup wiekowych. Teraz pole do popisu dla Wilmore ilu sie przebilo? Czekam na oszalamiajace liczby i nazwiska

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 16 kwie 2008, 19:34

Bienias pisze:wiesz jak duzo Wisla zniszczyla talentow? Bo ja znam tylko maly procent a jest on i tak wiekszy od tego udanego stworzonego przez Wisle pilkarza.
A ilu piłkarzy Wisła zniszczyła, choć mieli talent, a ilu tylko opowiadało Ci przy piwku, jak to się wielce zapowiadało?
Perspektywa juniorka, a perspektywa trenera, który obserwuje piłkarzy to dwie różne rzeczy. Dla mnie zmarnowanym talentem jest taki Zjawiński, który się naprawdę świetnie zapowiadał, ale źle wybrał drogę rozwoju i spieprzył sobie karierę. 16 latek, który strzelił hat-tricka i pomyślał, że jest wielki, ale poczuł się skrzywdzony przez Wisłę, bo po super występie w juniorach nie wyszedł w pierwszym składzie podstawy Wisły to żaden talent.
A wydaje mi się, że głównie takich znasz.
Bienias pisze:Jak Cupial zaczal inwestowac w futbol sciagnal prawie wszystkich kadrowiczow roznych grup wiekowych. Teraz pole do popisu dla Wilmore ilu sie przebilo? Czekam na oszalamiajace liczby i nazwiska
Przede wszystkim czekam na nazwiska, kogo to nie ściągnął ze wszystkich grup wiekowych, bo sprawiasz wrażenie, jakbyś żył w przekonaniu, że Wisła wykupiła wszystkich kadrowiczów od U-21 w dół i to przez nią się nikt nie przebił. :lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”