Ostrzeżenia - komentarze - Strona 29

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 21 sty 2005, 13:01

Axel Hammond pisze:Proszę o przyznanie mi 10-tego ostrzeżenia a tym samym bana. Muszę trochę odpocząć od tego forum, czuję się wypalony, a cały czas korci żeby tu wchodzić. Ban załatwi sprawę. Proszę o to polubownie, nie chce w tym celu nikogo obrażać i was zmuszać. Dziękuję i do zobaczenia za 3 tygodnie.

tez masz problem pusc jakas wybitnie saczysta wiazanke, wyzwij mnie czy kogolwiek od czego tylko sie da, zapodaj jakies niecenzuralne foto i masz bana :D zaden problem :D

Awatar użytkownika
Axel Hammond
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Axel Hammond » 21 sty 2005, 16:56

Widzę, że moja prośba pozostała niezauważona. Ponawiam więc ją. Chcę dziś zostać zbanowany na własną odpowiedzialność. Dziękuję.

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 21 sty 2005, 16:57

Axel Hammond pisze:Widzę, że moja prośba pozostała niezauważona. Ponawiam więc ją. Chcę dziś zostać zbanowany na własną odpowiedzialność. Dziękuję.
Dobra masz i nie zawracaj mi więcej głowy, ok? :wink:

Awatar użytkownika
Axel Hammond
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Axel Hammond » 21 sty 2005, 17:58

Ciągle mam 9. Widzę, że nie chcecie mi pójść na rękę. Nie to nie.
[k****], Manchester United to [ch**]. Teraz pasuje?`

kostek
szara strefa pilka.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 21 sty 2005, 18:09

Axel Hammond pisze:Ciągle mam 9. Widzę, że nie chcecie mi pójść na rękę. Nie to nie.
k****, Manchester United to ch**. Teraz pasuje?
Rozumiem, że chciałeś powiedzieć "kurde, Manchester United to chlw (Champions League Winner)" ?

PS. Jak chcesz odpocząć do odpoczywaj a nie próbuj w żałosny sposób złapać bana.

Awatar użytkownika
sirtomaszo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sirtomaszo » 21 sty 2005, 18:15

kostek pisze:
Axel Hammond pisze:Ciągle mam 9. Widzę, że nie chcecie mi pójść na rękę. Nie to nie.
k****, Manchester United to ch**. Teraz pasuje?
Rozumiem, że chciałeś powiedzieć "kurde, Manchester United to chlw (Champions League Winner)" ?

PS. Jak chcesz odpocząć do odpoczywaj a nie próbuj w żałosny sposób złapać bana.
Ten Axel jest trochę dziwny. Zamist poczekać kilka dni zanim ostrzeżenia miną, to ten chce tak na gwałt ten ban. Przecież są niektórzy userzy którzy nie mogą wytrzymać bez tego forum(np. moja skromna osoba).
Axel jesteś dziwny żeby nie powiedzieć inaczej.
Pozdro all

Awatar użytkownika
Liverpool
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Liverpool » 21 sty 2005, 18:17

k****, Manchester United to ch**. Teraz pasuje?`
Jeżeli chcesz dostać bna to napisz blużnierstwo normalnie a nie z kropkami

Betico
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Betico » 21 sty 2005, 18:58

Pewnie, to właśnie Ty jesteś tym Axelem, do którego zostałem porównany...miło mi, jestem Betico.

Jeżeli tak chcesz tego bana, to nie wiem, czemu moderatorzy Ci go nie dają - halo, wy co decydujecie o ostrzeżeniach i banach! Dlaczego nie chcecie pomóc człowiekowi? Zachowujecie się, jak posłowie LPR, mówiący, że eutanazja jest zła.

Żałosne.

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 21 sty 2005, 19:00

Betico pisze:
Pewnie, to właśnie Ty jesteś tym Axelem, do którego zostałem porównany...miło mi, jestem Betico.

Jeżeli tak chcesz tego bana, to nie wiem, czemu moderatorzy Ci go nie dają - halo, wy co decydujecie o ostrzeżeniach i banach! Dlaczego nie chcecie pomóc człowiekowi? Zachowujecie się, jak posłowie LPR, mówiący, że eutanazja jest zła.

Żałosne.
Słuchaj kolego. Jesteś tu dokładnie drugi dzień a już nas krytykujesz. Jeszcze tak dalej a szybciej stąd wylecisz niż zdążysz się zadomowić :twisted:

A bana mu nie dajemy bo nic złego przecież nie zrobił nie? :roll:

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 21 sty 2005, 19:02

Betico pisze:

Żałosne.
Czemu żałosne? to tak jakbyś dał kolesiowi dożywocie za niewinność. Axel nie zrobił nic poważnego dlatego nie dostanie bana. Na zakropkowane przekleństwa Kostek spojrzał z przymrużeniem oka i Axel nadal ma 9 ostrzeżeń. A może chcesz wyeliminować konkurencję bądź współzawodnika do którego Cie porównywali co?

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 21 sty 2005, 19:10

Ja mam takie pytanie. Jeśli sie dostanie bana to przez jaki czas nie można korzystać z portalu :?: :)

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 21 sty 2005, 19:12

Figo11 pisze:Ja mam takie pytanie. Jeśli sie dostanie bana to przez jaki czas nie można korzystać z portalu :?: :)
Już chyba ze sto razy odpowiadałem na to pytanie. 21 dni Cie nie bedzie śród nas ;)

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 21 sty 2005, 19:14

Tomusmc pisze:
Figo11 pisze:Ja mam takie pytanie. Jeśli sie dostanie bana to przez jaki czas nie można korzystać z portalu :?: :)
Już chyba ze sto razy odpowiadałem na to pytanie. 21 dni Cie nie bedzie śród nas ;)
Chyba że będziesz stosował triki takie jak Mikusinski to wtedy pewnie już nigdy nie będziesz mógł korzystać z portalu :twisted:

Awatar użytkownika
sirtomaszo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sirtomaszo » 21 sty 2005, 19:17

Tak, BETICO to jest ten Axel do którego cię porównywałem. I jednak miałem 100% rację. No, to super mamy dwóch AXELÓW.
A co do wypowiedzi moderatorów sądze że mają świętą rację. Ja też tak zaczynałem :twisted: .
kotek pisze: Jeszcze tak dalej a szybciej stąd wylecisz niż zdążysz się zadomowić

Ja bym ci radził nie podskakiwać modom. Nawet mi tak nie mówili a to znaczy że cię chyba nie lubią.

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 21 sty 2005, 19:23

Kotek pisze:
Tomusmc pisze:
Chyba że będziesz stosował triki takie jak Mikusinski to wtedy pewnie już nigdy nie będziesz mógł korzystać z portalu :twisted:
a co jezeli ktos ma IP dynamiczne???

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”