pierwszy link masz w jednej czesciProsiłbym oba jako jednoczęściówki (bez partów) na jakiś dogodny serwer. Dzięki składam już teraz.
ja mam napisy jakby ktoś chciał
odcinek 6:
6
odcinak 7:
7

spyrczak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: PiDi » 06 lis 2007, 20:00
PiDi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaczormistrz » 07 lis 2007, 10:34
Kaczormistrz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 09 lis 2007, 15:27
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: baziu » 09 lis 2007, 15:47
PiDi pisze:A ja sam siebie wkopałem. Ściągnąłem oba odcinki (03x06, 03x07) w wersji RMVB i... nie mogę znaleźć do nich dobrych napisów. Kto pomoże?
baziu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 09 lis 2007, 15:50
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaczormistrz » 09 lis 2007, 17:00
Kaczormistrz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Remik » 09 lis 2007, 20:33
I znowu zmianyRemik pisze:17 Grudnia zostanie wyemitowany dwunasty odcinek PB. Później nastąpi przerwa, która będzie trwała aż do 14 kwietnia
Remik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 10 lis 2007, 16:16
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 10 lis 2007, 16:25
Podzielam twoje zdanie Zico. Scenarzyści od trzech seri stosują ciągle ten sam schemat "budowania napięcia" i "wzlotów i upadków". Pojawiają sie pytania potem odpowiedzi potem znowu pytania i tak cały czas. No i ten element ciagłej ucieczki ['] Serial stał sie dojną krową dla telewizji, która go produkuje po prostu opłaca się tworzyć nowe choćby najbardziej kuriozalne wątki bo serial ma okresloną renome i ludzie i tak będa go oglądać. Coż czekam na 4 (potem 5 i 6 i tak dalej) serię kolejne ucieczki z coraz to nowych miejsc odosobnienia i wątek walki z amerykańskim układem(ten watek tez tak mocno nie realny że aż groteskowy).Zico_FCI pisze:Telenowela się z tego normalnie robi
franz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 11 lis 2007, 0:04
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 11 lis 2007, 0:24
Czegoś innego niż to co już oglądaliśmy. Podmiana postaci to chyba jednak zbyt mało.Łukasz_ pisze:Mianowicie czego się spodziewacie przy 3 serii żeby nie stracić głównej fabuły i natury filmu ?
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 11 lis 2007, 2:00
Łukasz_
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio