Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
przembal
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post autor: przembal » 10 lis 2007, 17:46

kiedys porazka musiala przyjsc i wcale mnie nie dziwi ze nadeszla akurat w tym meczu. jest to nasz ostatni mecz z serii kilku granych co 3 dni wiec i zmeczenie bylo najwieksze.

Skrytykowac nalezy naszego trenera wlasnie za ten mecz, bo o ile za decyzje w meczu z Boltonem nie mam do niego pretensji to w tym meczu juz sie do niego przyczepie. Przede wszystkim prawa strona boiska. Lell gra prawie w kazdym meczu wiec nie dziwne jest ze brakuje mu dynamiki efektem jest to ze pilkarze vfb robili go jak chcieli w tym meczu. Lepszym rozwiazaniem bylo wg mnie postawienie na duet Lahm= Jansen lub wystawienie Altintopa na prawej obronie. wYSTAWIL BYM TEZ W WYJSCIOWEJ 11 Bastiana bo rozegral dobry mecz przeciwko Boltonowi lub tez Sose bo ostatnio Hamit ma wyrazny spadek formy.

Jesli chodzi o srodek pomocy to lepiej bylo dac wsparcie Kroosowi w postaci Van Bommela niz Ze Roberto. Powod jest prosty, Toni i Ze maja u nas za cel rozgrywanie pilki w srodku pola, dlatego za ich wsparcie powinien grac jakis typowy dm czyli Mark lub Ottl. Ze i Toni na srodku to wg mnie z gory zly pomysl.

Jesli chodzi o reszte decyzji kadrowych to mysle ze trener postapil sluszne wystawiajac taki sklad a nie inny.

Jest jeszcze sprawa Kahna. Wydaje mi sie ze sztab szkoleniowy chyba zbyt wczesnie po kontuzji pozwolil na powrót Tytana. IMO Kahn powinien wrocic do bramki dopiero po przerwie na rep. i niestety chyba mialem racje :(

Wróć do „Niemcy”