Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 10 lis 2007, 21:19
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 10 lis 2007, 21:47
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 10 lis 2007, 21:49
mistyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nurni Flowenol » 10 lis 2007, 22:06
Nurni Flowenol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: liam » 10 lis 2007, 22:14
liam

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 10 lis 2007, 22:18
Nurni Flowenol pisze:bo nie widze innej ekipy ktora jest w stanie nas pokonac w ogolnym rozrachunku.
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 10 lis 2007, 22:27
Tak samo mówił w poprzednim sezonie, że trzecie z rzędu misrzostwo niemal przesądzone oraz, że nikt nie jest w stanie zagrozić w ogólnym rozrachunku. No i proszęKrzysztof Jarzyna pisze:Nurni Flowenol pisze:bo nie widze innej ekipy ktora jest w stanie nas pokonac w ogolnym rozrachunku.![]()
Mocne. Ja widze co najmniej 3, ale pewnie dlatego, ze nie mam klapek na oczach. Proponuje sie przyjrzec aktualnemu bilansowi spotkan wyjazdowych:
1 - 3 - 2, bramki: 6 - 7 (w tym 4 strzelone Levante).
Jezeli to diametralnie sie nie zmieni to naprawde myslisz, ze nikt Wam nie zagrozi?
Ebi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 10 lis 2007, 22:35
peepe
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 10 lis 2007, 22:36
mistyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: George Jung » 10 lis 2007, 22:38
George Jung

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 10 lis 2007, 22:39
Zambrotta chcial skrocic typa o dlugosc nog. Dostal czerwona karte a rownie dobrze mogl pojsc siedziec.Co takiego zrobil Zambrotta, ze tak go tepicie, bo nie widzialem,a nie chce mi sie szukac po stronkach ?
Krzysztof Jarzyna

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 10 lis 2007, 22:45
Zambrotta chcial skrocic typa o dlugosc nog. Dostal czerwona karte a rownie dobrze mogl pojsc siedziec.
peepe

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nurni Flowenol » 10 lis 2007, 22:54
To wymien mi te trzy, bom ciekaw bardzo. Valencia?Krzysztof Jarzyna pisze:Mocne. Ja widze co najmniej 3, ale pewnie dlatego, ze nie mam klapek na oczach. Proponuje sie przyjrzec aktualnemu bilansowi spotkan wyjazdowych:
1 - 3 - 2, bramki: 6 - 7 (w tym 4 strzelone Levante).
Jezeli to diametralnie sie nie zmieni to naprawde myslisz, ze nikt Wam nie zagrozi?
Krzysztof Jarzyna pisze:Dostal czerwona karte a rownie dobrze mogl pojsc siedziec.
Nurni Flowenol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 10 lis 2007, 23:00
Tragedią są takie komentarze w stylu Ebiego po porażce Barcelonypeepe pisze:tragedia
Bask

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 10 lis 2007, 23:04
Bask pisze:Tragedią są takie komentarze w stylu Ebiego po porażce Barcelony Krzywy Fajnie, że doznałeś dużej ekstazy w związku z meczem i przyszedłeś się z nami nią podzielić Laughing Zresztą jak zawsze po słabszej grze lub wyniku Blaugrany. Śmieszne Laughing
peepe
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio