Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 11 lis 2007, 16:14
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 11 lis 2007, 16:15
Jakiś kompleks?Yukasz pisze:PS Juve [']
ossy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 11 lis 2007, 16:22
Zacytowałem ci fragment w którym było napisane że kibice Lazio zaatakowali Juve. On tam nie wziął się z kosmosu, nie był przypadkowym przechodniem tylko poleciał napieprzać innych więc dla mnie jest bandytą nawet jakby był szanowanym profesorem z wykształcenia.Marq pisze:Gratuluję inteligencji. Skąd wiesz że to bandyta? Z tego co wyczytałem to był to szanowany dj, więc odpuść sobie pisanie takich bzdur.
Ciężko by mi było więc nawet nie próbujęMarq pisze:Taką świeczke to sobie na czole namaluj, przynajmniej będzie wiadomo z kim mamy do czynienia.
Taa mam kompleksy, liczyłem że dacie radę Parmie i będziecie prowadzili do przerwyossy pisze:Jakiś kompleks?
Wieczorem możecie sobie stawiać świeczki przy Romie jak nie wygrają (wtedy zasłużą), a jak im się uda to w temacie o LM po meczu ze Sportingiem, ja przeżyjęJuve pisze:PS Juve [']
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 11 lis 2007, 16:26
a po co maja sie mscic na kibicach Interu jak to z Juve maja na pienku, kibice Interu i Lazio nie maja ze soba jakis problemowA nie przyszlo ci do glowy ze w takim przypadku kibice Lazio szukaliby odwetu
creek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 11 lis 2007, 16:30
A na policjiicreek pisze:a po co maja sie mscic na kibicach Interu
dj-e to chlopcy bez skazyMarq pisze:szanowany dj,
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Danielinho90 » 11 lis 2007, 16:58
Danielinho90
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 11 lis 2007, 17:40
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 11 lis 2007, 17:49
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 11 lis 2007, 17:55
cloner pisze:Rzadko sie czyta newsy, gdzie informuja, ze kibic zabil drugiego kibica
te czasy juz byly - era kamienia lupanego -cloner pisze:Ciekawe czy doczekamy sie takich czasow,
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 11 lis 2007, 17:57
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 11 lis 2007, 18:05
Moglbys czeher stosowac znaki interpunkcyjne ? Bo niestety zrozumiec Twoich wypocin nie moge.siegnac pamiecia troche w tyl to chyba wiecej ofiar starc pomiedzy samymi kibicami niz policja - no ale HWDP
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 11 lis 2007, 20:46
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: liam » 11 lis 2007, 21:21
liam
Tigertm
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio