Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 311

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3328

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 11 lis 2007, 16:14

Swieczka dla Starej Damy zapewne wynika z rezultatu jaki osiagneli do przerwy w Parmie.Marq jak zwykle jest nadpobudliwy.

edit: tak samo jak Ossy.To juz wiemy od dawna.
Ostatnio zmieniony 11 lis 2007, 16:15 przez Chlopaczek, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 11 lis 2007, 16:15

Yukasz pisze:PS Juve [']
Jakiś kompleks?

nie nabijaj // fieldy

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 11 lis 2007, 16:22

Marq pisze:Gratuluję inteligencji. Skąd wiesz że to bandyta? Z tego co wyczytałem to był to szanowany dj, więc odpuść sobie pisanie takich bzdur.
Zacytowałem ci fragment w którym było napisane że kibice Lazio zaatakowali Juve. On tam nie wziął się z kosmosu, nie był przypadkowym przechodniem tylko poleciał napieprzać innych więc dla mnie jest bandytą nawet jakby był szanowanym profesorem z wykształcenia.
Marq pisze:Taką świeczke to sobie na czole namaluj, przynajmniej będzie wiadomo z kim mamy do czynienia.
Ciężko by mi było więc nawet nie próbuję 8)
ossy pisze:Jakiś kompleks?
Taa mam kompleksy, liczyłem że dacie radę Parmie i będziecie prowadzili do przerwy :roll:

PS Już 2:0
Juve pisze:PS Juve [']
Wieczorem możecie sobie stawiać świeczki przy Romie jak nie wygrają (wtedy zasłużą), a jak im się uda to w temacie o LM po meczu ze Sportingiem, ja przeżyję :wink:

Awatar użytkownika
creek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 11 lis 2007, 16:26

A nie przyszlo ci do glowy ze w takim przypadku kibice Lazio szukaliby odwetu
a po co maja sie mscic na kibicach Interu jak to z Juve maja na pienku, kibice Interu i Lazio nie maja ze soba jakis problemow

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 11 lis 2007, 16:30

creek pisze:a po co maja sie mscic na kibicach Interu
A na policjii :> Po takim czyms napewno niekotrzy maja jeszcze gorace glowy, jesli mozna to tak okreslic, ja jestem zdania ze dobrze sie stalo = odwolany mecz
Marq pisze:szanowany dj,
dj-e to chlopcy bez skazy :roll:

Awatar użytkownika
Danielinho90
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Danielinho90 » 11 lis 2007, 16:58

Inter w poprzednim sezonie gral bardzo dobrze!szkoda ze w lidze nie bylo Juve a Milan I Fiorentina mieli minusowe pkt bo wtedy z pewnoscia zwyciestwo byloby bardziej cenne.W tym sezonie takze graja dobrze i mysle zze wygraja kolejny tytul.szkoda tylko ze Adriano gra tak slabo ale przeciez jest Zlatan ktory gra fenomenalnie a tenm jego gol w LM to majstersztyk.Takze sa Crespo i Cruz.Pewnie o kims zapomnialem.Wiec Adriano mozna sprzedac zwlaszcza ze interesuje sie nim ponoc Man City.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 11 lis 2007, 17:40

Najbardziej szkoda polskiej grupy która pojechała na mecz.

Zresztą, ciężko napisać coś konstruktywnego gdy dochodzi do takiej sytuacji. Popieram jednak inicjatywę odwołania spotkania, gdyż z rozgrzanymi głowami nie ma co wylatywać na wiatr, aby nie narobić sobie jeszcze większej gorączki.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8687
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 11 lis 2007, 17:49

JP i tyle. Starcia ekip roznych druzyn to nie zadna nowosc, niestety strzaly policjantow to tez nie nowosc. Rzadko sie czyta newsy, gdzie informuja, ze kibic zabil drugiego kibica, niestety coraz czesciej mozna przeczytac, ze znowu winny policjant, ktorzy "przypadkowo" strzelil nie w nogi, a gdzies wyzej.

Ciekawe czy doczekamy sie takich czasow, gdy chuligani beda mogli sie spokojnie ze soba spotkac, wymienic "silowymi argumentami" bez wkraczania policji. Przeciez na akcjach takich nie ma przypadkowych ludzi.

Ale to nie ten temat :P

FORZA INTER :twisted:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 11 lis 2007, 17:55

cloner pisze:Rzadko sie czyta newsy, gdzie informuja, ze kibic zabil drugiego kibica
:o czy aby napewno :> siegnac pamiecia troche w tyl to chyba wiecej ofiar starc pomiedzy samymi kibicami niz policja - no ale HWDP :roll:
cloner pisze:Ciekawe czy doczekamy sie takich czasow,
te czasy juz byly - era kamienia lupanego -

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 11 lis 2007, 17:57

Cloner, ty to chyba żałujesz, że nie urodziłeś się gdzieś w 1940 roku :>

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8687
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 11 lis 2007, 18:05

siegnac pamiecia troche w tyl to chyba wiecej ofiar starc pomiedzy samymi kibicami niz policja - no ale HWDP
Moglbys czeher stosowac znaki interpunkcyjne ? Bo niestety zrozumiec Twoich wypocin nie moge.

Nie, nie zaluje, ze nie urodzilem sie w 1940, aczkolwiek w latach 50. byloby juz ciekawiej :P

I koniec OT, jak ktos chce sobie pogadac, to na priv :lol:

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 11 lis 2007, 20:46

No coż. Rok temu po zdarzeniach na Sycylii pisałem o populizmie decyzji decydentów Calcio. Nie minęło zbyt wiele czasu i już Ci sami idioci, którzy zowią się kibicami, dali o sobie przypomnieć. Juz nawet nie obchodzi mnie kto zaczał, z czyjej winy, jak, bo dla mnie jako kibica zainteresowanego tylko sportowa rywalizacja jest to zupełnie nieistotne. A wszystko to dlatego, że w ubiegłym sezonie poza debilnym zamykaniem stadionów (które uderzyło w prawdziwych kibiców), zmiana godzin rozgrywania meczów i ogólnym straszeniem przysłowiowego dziada przysłowiowym workiem nie zrobiono nic w kierunku poprawy bezpieczeństwa na stadionach i wokół nich. Scenariusz po wydarzeniach w Arezzo pewnie bedzie ten sam. W końcu wszystko wróci do normalności, aż do kolejnej głupiej smierci w stadionowych, lub jak tam kto woli, kibicowskich zamieszkach.

Szkoda, mi tylko że mecz Interu sie nie odbył. Dokładnie, szkoda mi tylko tego, bo chciałem sobie obejrzeć Inter. Z drugiej strony zawodnikom na pewno przyda się odpoczynek, a Lazio mimo osiąganych wyników słabiakiem nie jest i jeśli kilku zawodników tj. Materazzi czy Stankovic wróca do składu nie będe płakał. Dobrze, że Juve i Viola traca punkty.

Forza Inter!

Awatar użytkownika
liam
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 28

Post Wyświetl pojedynczy post autor: liam » 11 lis 2007, 21:21

ja także przychylam się do opinii hrabiego. Nie wiemy dokładnie jak przebiegała sytuacja ale na pewno policjant nie strzelił sobie tak z nudów. Na pewno było tam gorącą. Gdyby nie debilne zachowania chuliganów nie doszło by to tej tragedii. Zastrzelony kibic był w grupie chuliganów Lazio (którzy prawdopodobnie zaczęli bójki), a więc wydaje się że był jednym z nich. Tak czy siak przez takie debilne zachowania tracą prawdziwi kibice. Chociażby Ci z Polski którzy pojechali na mecz Inter Lazio. Oby władzę we Włoszech coś z tym zrobili. Wiem że to nie jest łatwe ale to co w ostatnich latach dzieję się we włoskiej piłce może przerazić. Szkoda wielka szkoda że takie typki psują obraz Serie A ponieważ według mnie to właśnie na włoskich stadionach są najlepsze oprawy meczowe.

Awatar użytkownika
Tigertm
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tigertm » 11 lis 2007, 21:53

Obrazek

no to sie rozkrecilo :shock:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”