SS Lazio (zbiorczy) - Strona 5

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Lazio w lidze?

1-2
0
Brak głosów
3-4
0
Brak głosów
5-8
2
100%
Poniżej 8
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Lazioman
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lazioman » 14 sty 2005, 0:41

No niestety, choć może i dobrze, teraz skoncentrujemy się na lidze i postaramy się włączyć do walki o miejsce premiowane pucharami..

Gość

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gość » 14 sty 2005, 0:49

Qrczak pisze:Poznaliśmy kolejne trzy zespoły, które awansowały do ćwierćfinałów Pucharu Włoch. Mimo porażki w meczu z Lecce dalej grać będzie Udinese, natomiast Rzym, w przeciwieństwie do Mediolanu, do najlepszej ósemki nie zdołał wprowadzić obu pierwszoligowych zespołów - w tym obrońcy tytułu Lazio! W następnej fazie rozgrywek zobaczymy Romę oraz Cagliari.
dobrze ze Calgari zagra dalej !!!!!

Ps:Ma ktos zdiecia z meczu Roma-Siena???

Betico
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Betico » 21 sty 2005, 14:11

Klub z faszystowska przeszloscia i kibicami, ktorzy swoje faszystowskie i rasistowskie sady glosza na lewo i prawo...szkoda gadac, zwykle obrzydlistwo.

Awatar użytkownika
sirtomaszo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sirtomaszo » 21 sty 2005, 20:43

Betico pisze:Klub z faszystowska przeszloscia i kibicami, ktorzy swoje faszystowskie i rasistowskie sady glosza na lewo i prawo...szkoda gadac, zwykle obrzydlistwo.
Chciałbym ci powiedzieć że każdy klub nie jest bez skazy. Każdy miał jakąś dziurę w historii. Są także ludzie, którzy nie głoszą takich poglądów jak ty a jednoczeście omijają ten temat. Wydaje mi się że po prostu za dużo naczytałeś się książek o wojnie, o hitlerze i innych tam. Jakie masz dowody że Lazio to klub rasistowski i faszystowski?
Najpierw dwa razy przeczytaj to co napisałeś i pomyśl o tym jakie bzdury piszesz.

Awatar użytkownika
LAZIO
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 21 sty 2005, 21:10

sirtomaszo pisze:
Betico pisze:Klub z faszystowska przeszloscia i kibicami, ktorzy swoje faszystowskie i rasistowskie sady glosza na lewo i prawo...szkoda gadac, zwykle obrzydlistwo.
Chciałbym ci powiedzieć że każdy klub nie jest bez skazy. Każdy miał jakąś dziurę w historii. Są także ludzie, którzy nie głoszą takich poglądów jak ty a jednoczeście omijają ten temat. Wydaje mi się że po prostu za dużo naczytałeś się książek o wojnie, o hitlerze i innych tam. Jakie masz dowody że Lazio to klub rasistowski i faszystowski?
Najpierw dwa razy przeczytaj to co napisałeś i pomyśl o tym jakie bzdury piszesz.
no własnie kazdy klub ma jakas czarna historie .
teraz LAZIO gra z Samp. mam nadzeje ze w tym meczy LAZIO wywalczy 3 pukty bo jka nie to nie bedzie ca ciekawie :cry:

Betico
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Betico » 22 sty 2005, 8:26

sirtomaszo pisze:
Czy rasistowskie i jawnie faszyzujące okrzyki na trybunach przez wiele lat, można nazywać dziurą w historii? Nie. Owszem przeczytałem wiele książek historycznych na temat II wojny światowej, ponieważ bardzo interesuję się historią, a w szczególności tamtym okresem - to chyba nie jest powód do wstydu. Jakie mam dowody? Hmm, co chwila w telewizji/radiu słychać o jakichś wybrykach, na tle rasitowskim, kibiców Lazio. Nie mówię tu o wszystkich, ale jest ich duża grupa. Zresztą, przecież wszyscy dobrze wiemy, jak jest, a Ty tego posta napisałeś tylko po to, żeby odryźć się za to, że ja i kilka osób w dość grzeczny sposób wytłumaczyliśmy Ci, że DJem nie zostaje się tak łatwo.

A na przyszłość, to Tobie radzę przeczytać dwa razy to, co napisałeś.

Awatar użytkownika
sirtomaszo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sirtomaszo » 22 sty 2005, 9:37

Betico pisze:
sirtomaszo pisze:
Czy rasistowskie i jawnie faszyzujące okrzyki na trybunach przez wiele lat, można nazywać dziurą w historii? Nie. Owszem przeczytałem wiele książek historycznych na temat II wojny światowej, ponieważ bardzo interesuję się historią, a w szczególności tamtym okresem - to chyba nie jest powód do wstydu. Jakie mam dowody? Hmm, co chwila w telewizji/radiu słychać o jakichś wybrykach, na tle rasitowskim, kibiców Lazio. Nie mówię tu o wszystkich, ale jest ich duża grupa. Zresztą, przecież wszyscy dobrze wiemy, jak jest, a Ty tego posta napisałeś tylko po to, żeby odryźć się za to, że ja i kilka osób w dość grzeczny sposób wytłumaczyliśmy Ci, że DJem nie zostaje się tak łatwo.

Człowieku, tu jest temat o czym innym. Jeżeli miałbym ci się odgryźć to tylko na privie ale ja czegoś takiego nie uznaje. Czy już wszystko zrozumiane?

Awatar użytkownika
Lazioman
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lazioman » 28 sty 2005, 0:15

Betico pisze:
sirtomaszo pisze:

hahaha
a ty komu kibicujesz?

Awatar użytkownika
MaX_ASR
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaX_ASR » 10 lut 2005, 16:28

ojojojoj...widze za lazio coraz blizej serie b...pomijajac i tak bardzo dobre wyniki jak na taki sklad...licencji nie dostana ;]...i pewnie "tylko" Roma bedzie godnie reprezentowala Rzym !

Awatar użytkownika
maju
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maju » 10 lut 2005, 16:53

Roma ma niewiele mniejsze długi...

Awatar użytkownika
MaX_ASR
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaX_ASR » 10 lut 2005, 17:51

hahahha no nie wiem...nie pisze sie tyle o Romie co o lazio...a poza tym..sprzedali swoje 2 gwiazdy...ale pozyskali takich graczy jak Mexes,Ferrari czy Perrotta ;] a lazio ?

Awatar użytkownika
boca
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boca » 10 lut 2005, 17:58

Zapowiada się bardzo ciekawy mecz Lazio-Atalanta .
Nienawiść kibiców obu drużyn tylko zwiększa napięcie ( jest to najważniejszy mecz dla Atalanty ).
Wynik tego meczu może wiele wyjaśnić .

Awatar użytkownika
MaX_ASR
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaX_ASR » 10 lut 2005, 18:50

z najslabasza druzyna lazio w koncu moze powalczyc o puntky...mysle ze jakies zdobeda..ale jestem za atalanta ;]

Awatar użytkownika
LAZIO
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 10 lut 2005, 21:32

Sickness87 pisze:hahahha no nie wiem...nie pisze sie tyle o Romie co o lazio...a poza tym..sprzedali swoje 2 gwiazdy...ale pozyskali takich graczy jak Mexes,Ferrari czy Perrotta ;] a lazio ?
no no tylko ze wasz boss robi przekrety na lewo i prawo wiec nie dziwne ze srowaszacie graczy...
ale kiedys te przekrety wyjda i to jzu nie długo :]
A ROMA SOLO LA LAZIO PER SEMPRE !!!

Awatar użytkownika
MaX_ASR
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaX_ASR » 10 lut 2005, 22:07

a wasz nie ?! czlowieku jak ty nie wiesz kto to byl mr. enrich to napweno nie wiesz co sie dzieje w twoim klubiku !

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”