Polscy kibice

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8204
Kontakt:

Post autor: cloner » 13 lis 2007, 9:37

kici kici pisze:Aha ... no i jeszcze co niektórym trzeba przybliżyć termin 'odpowiedzialność zbiorowa' , jeden coś zrobi, pałą dostanie drugi .
To spi*rd*laj na Bialorus, albo Rosje, nie zyjemy juz w PRL i nie powinno byc odpowiedzialnosci zbiorowej.
kici kici pisze:Byłem niedawno na wyjeździe gdzie policja eskortowała nas na dworzec, około 40 osób wbiło się szturmem do jakiegoś sklepiku ... jak myślisz co w takiej sytuacji można zrobić ? ...
Skoro na legalu nie mozna wyjsc z kordonu i isc na zakupy, to trzeba to zrobic szturmem.
Proste!
Bienias pisze:Ja dostalem i nie jestem z tego powodu dumny
No widzisz, dostales - bo policja sie nie martwi czy dostanie pała winna osoba, czy niewinna. Czy zatrzyma po calej akcji winna osobe, czy niewinna. Czy gazem w oczy dostanie winna osoba, czy niewinna. Czy strzeli z broni gladkolufowej w winna osobe, czy niewinna. A nawet czy strzeli przepisowo ponizej bioder, czy strzeli powyzej. Im to obojetne. W raporcie napisza, ze akcja policji zostala przeprowadzono wzorowo, zatrzymano najbardziej agresywnych uczestnikow zajsc i zamieszki zostaly szybko spacyfikowane.

Dobranoc.

Wróć do „Polska”