Polscy kibice - Strona 7

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Kibic idealny:

gardło i serce dla klubu
103
61%
klient fetujący w krawacie jest mniej awanturujący się
17
10%
JP, JP na 100%
17
10%
kibice w Polsce będą dopiero jak wyrzuci się kiboli mówiących wyrazy na K, P, J, C, S
23
14%
ogląda mecz tyłem do murawy
10
6%
Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 12 lis 2007, 19:33

terroryzm? wiec tamten strzelajacy palkarz powinien chyba zawisnac.

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 12 lis 2007, 19:44

cloner pisze:Cytat:
Ciekawe jakie byłoby twoje zdanie gdybyś był policjantem

Gdyby babcia miala wąsy .... Poza tym daruj sobie, policjantem mozna byc, ale trzeba rzetelnie wykonywac swoja prace, a nie dop*erdal*c sie do tego co nie trzeba.

Gadałem niedawno ze znajomym policjantem ... w młodzieńczych latach też pier&^lił Policje tak jak ty , i zobacz jak skończył :twisted:

Jestem ciekaw gdzie byś poszedł jakby ci chatę okradli :P

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8205
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 12 lis 2007, 20:13

też pier&^lił Policje tak jak ty
Ja nie pier**le policji za to, ze są, tylko za to, co robia.
Jestem ciekaw gdzie byś poszedł jakby ci chatę okradli
Ty to jednak masz nierówno pod sufitem. Przeciez napisalem :
policjantem mozna byc, ale trzeba rzetelnie wykonywac swoja prace
Ale, zreszta, nie bede juz kontynuowal tej niby dyskusji, jak mozna z pokemonem wymieniac uwagi. Idz lepiej wymieniac sie pokemonami z kolegami z przedszkola.

Zeby nie bylo, nie jestem zadnym chuliganem, zwykly kibic jestem.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 12 lis 2007, 20:34

EnJoy's pisze:W sumie to policja winna w tym przypadku jest.Moim zdaniem to policja jest prowokowana do takich zachowań.Nie twiedzę,że do zabijania młodego człowieka,ale pseudo kibice sami się proszą/domagają starć z policją,a później najlepiej pojeździc po policji.

ten poglad popieram. Gdyby nic zlego sie nie dzialo to by nie bylo policji w calym tym zajsciu. Jezeli to niewinny czlowiek to jego rodzina powinna miec pretensje w duzym stopniu do tych co te zajscie sprowokowali.

Tak wiec HWDP a ja sie bawie dalej :lol:

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 12 lis 2007, 20:46

Ja dzis czytalem artykul, w ktorym napisane jest, ze policja wkroczyla do akcji, ktorej tak naprawde nie bylo. Ponoc bojki pomiedzy kibicami nie bylo, tylko zwykla klotnia byla. No, ale policja musi byc wszedzie, gdzie moze sie "wykazac".

Moze jak dostaniecie kiedys za darmo pałą bądź gazem po oczach zrozumiecie.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 12 lis 2007, 21:55

Ja dostalem i nie jestem z tego powodu dumny. Mam pretensje tylko do grubej babki ktora uniemozliwila mi sie schowanie przed bialym kaskiem ;)

A co do bijatyki to sam jestem ciekaw jak to bylo. Jak zwyke w zyciu bywa 2 strony sporu maja odmienne wydarzenia

Awatar użytkownika
Fishbone
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 28
Kibicuję: GKS Katowice

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 12 lis 2007, 23:14

cloner pisze:
Moim zdaniem, narazie jesteś jeszcze zwykłym młodym gniewnym chłopcem wychowanym na Polskim Hip-Hopie i szprajowaniu 'HWDP' za garażami lub w piwnicy ...
Dobre, dobre, nie wychowalem sie na hip-hopie, gdyz slucham go od niedawna, a sprayu to ja w ręku nie mialem :lol:
Pokemon - idz gdzies indziej pisac te swoje dyrdymały :lol:
Ciekawe jakie byłoby twoje zdanie gdybyś był policjantem
Gdyby babcia miala wąsy .... Poza tym daruj sobie, policjantem mozna byc, ale trzeba rzetelnie wykonywac swoja prace, a nie dop*erdal*c sie do tego co nie trzeba.
Cloner 100% racji. Bawią mnie tutejsi "zorientowani" co bronią policję, bo widać, że chyba na wyjazdy za klubem łaska nie jechać. Policja prowokuje, wystarczy raz jechać na wyjazd i obserwować, jak ich swędzi pała (bez skojarzeń) 8) Policjant ma wzorowo i zgodnie z prawem wykonywać swoją pracę a nie hańbić orła, którego nosi :wink:

Awatar użytkownika
Feniks
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Feniks » 12 lis 2007, 23:31

Kolejne forum i wciąż te same oklepane pseudoargumenty. Że młodzi napinacze, że na wyjeździe nie byli, że policja zła. Nie będę tutaj dokonywał dogłębnej analizy mojego wywodu. Nie będę odpowiadał na próby kontynuowania rozmowy ze mną w tym temacie. Ja jestem zorientowany, jak wyglądają wyjazdy. Wiem, jak jest z policją. Nie mniej opowiadam się po jej stronie. Wkurza mnie pierd*lenie jednego intelektualnego impotenta z drugim, że policja to ch*je i swędzą ich pały. Wojna między prewencją a chuliganami była, jest i będzie. Rzuca mną o ścianę jak wypowiada się taki "kibic" przed kamerami i piszczy, że policja to, że tamto, a z mordy patrzy mu kryminał. Jesteś agresywny wobec policji? HWDP? To przypierd*l z laski powinieneś wziąć na klate a nie płakać przed kamerami. Chuligani są niewinni? A cegłówki w radiowozach? Obrażenia policjantów po takich zamieszkach? Za atak na funkcjonariusza publicznego w tym kraju odpowiada się z kodeksu karnego. To, że w tłumie dostanie się niewinnemu to oczywiste. Ci "cfani" w mordę sobie napluć nie dadzą i wiedzą kiedy i jak uciec. Zostają napinacze. I potem jest, że nie pozwalali w toaletach w pociągu się załatwiać przy zamkniętych drzwiach, że wulgarnie się odnosili. Ludzie. Jak demoluje się pociąg to nie można inaczej. I co? Jak jest zadyma, to taki z kaskiem powinien stanąć na środku i rozkminiać kto w niego pierd*lną cegłówką, a kto tylko patrzy? Chuligani robią to dla adrenaliny i wiedzą, jakie grożą im konsekwencje. Dlaczego przy innych imprezach masowych tak nie ma? Dlaczego setki policjantów nie napier*ala się z długowłosowcami na przystanku alaska? Dlaczego po koncertach fifki nie ma burd? Wszyscy się tylko tych kibiców uczepili. Nosz to zrządzenie losu.

Mój tekst potraktuj jako marną prowokację i chęć uleczenia kompleksów. Tak będzie lepiej dla Twoich wrzodów, jak i dla mojego ośrodka nerwowego.

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 13 lis 2007, 6:44

Fishbone pisze:Cloner 100% racji. Bawią mnie tutejsi "zorientowani" co bronią policję, bo widać, że chyba na wyjazdy za klubem łaska nie jechać. Policja prowokuje, wystarczy raz jechać na wyjazd i obserwować, jak ich swędzi pała (bez skojarzeń) Cool Policjant ma wzorowo i zgodnie z prawem wykonywać swoją pracę a nie hańbić orła, którego nosi Wink

Byłem na wielu meczach u siebie ... i kilku wyjazdach ...

Otóż panie znafco. Dla większości kordony Policji są urozmaiceniem ... taką dodatkową rozrywką którą się prowokuje swoim zachowaniem jeśli za bardzo 'swędzi dupa' .
Byłem niedawno na wyjeździe gdzie policja eskortowała nas na dworzec, około 40 osób wbiło się szturmem do jakiegoś sklepiku ... jak myślisz co w takiej sytuacji można zrobić ? ...

Aha ... no i jeszcze co niektórym trzeba przybliżyć termin 'odpowiedzialność zbiorowa' , jeden coś zrobi, pałą dostanie drugi . Proste!

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 13 lis 2007, 9:37

kici kici pisze:Aha ... no i jeszcze co niektórym trzeba przybliżyć termin 'odpowiedzialność zbiorowa' , jeden coś zrobi, pałą dostanie drugi .
To spi*rd*laj na Bialorus, albo Rosje, nie zyjemy juz w PRL i nie powinno byc odpowiedzialnosci zbiorowej.
kici kici pisze:Byłem niedawno na wyjeździe gdzie policja eskortowała nas na dworzec, około 40 osób wbiło się szturmem do jakiegoś sklepiku ... jak myślisz co w takiej sytuacji można zrobić ? ...
Skoro na legalu nie mozna wyjsc z kordonu i isc na zakupy, to trzeba to zrobic szturmem.
Proste!
Bienias pisze:Ja dostalem i nie jestem z tego powodu dumny
No widzisz, dostales - bo policja sie nie martwi czy dostanie pała winna osoba, czy niewinna. Czy zatrzyma po calej akcji winna osobe, czy niewinna. Czy gazem w oczy dostanie winna osoba, czy niewinna. Czy strzeli z broni gladkolufowej w winna osobe, czy niewinna. A nawet czy strzeli przepisowo ponizej bioder, czy strzeli powyzej. Im to obojetne. W raporcie napisza, ze akcja policji zostala przeprowadzono wzorowo, zatrzymano najbardziej agresywnych uczestnikow zajsc i zamieszki zostaly szybko spacyfikowane.

Dobranoc.

Awatar użytkownika
Feniks
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Feniks » 13 lis 2007, 9:50

cloner pisze: To spi*rd*laj na Bialorus, albo Rosje, nie zyjemy juz w PRL i nie powinno byc odpowiedzialnosci zbiorowej.
W Polsce jako takiej odpowiedzialności zbiorowej nie ma. Jest natomiast Art. 158 i Art. 254 Kodeksu Karnego. Więc jeśli on na Białoruś, to ty na drzewo.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 13 lis 2007, 10:09

Feniks - i po co sie wpieprzasz ? miales z nami nie dyskutowac, ehhhh, nie lubie takich nieslownych gosci

poza tym, skad wiesz czy z drzewa nie piszę ??

Awatar użytkownika
Feniks
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Feniks » 13 lis 2007, 10:20

cloner pisze:Feniks - i po co sie wpieprasz ?
Bo uderzyła mnie po Twarzy.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 13 lis 2007, 10:40

Bo uderzyła mnie po Twarzy
No to faktycznie, prawdziwy chuligan jestes, dostales po ryju, wstales i jeszcze bez problemów mi odpisales. Brawo.

Awatar użytkownika
peepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 13 lis 2007, 10:42

Feniks pisze:Kolejne forum i wciąż te same oklepane pseudoargumenty. Że młodzi napinacze, że na wyjeździe nie byli, że policja zła. Nie będę tutaj dokonywał dogłębnej analizy mojego wywodu. Nie będę odpowiadał na próby kontynuowania rozmowy ze mną w tym temacie. Ja jestem zorientowany, jak wyglądają wyjazdy. Wiem, jak jest z policją. Nie mniej opowiadam się po jej stronie. Wkurza mnie pierd*lenie jednego intelektualnego impotenta z drugim, że policja to ch*je i swędzą ich pały. Wojna między prewencją a chuliganami była, jest i będzie. Rzuca mną o ścianę jak wypowiada się taki "kibic" przed kamerami i piszczy, że policja to, że tamto, a z mordy patrzy mu kryminał. Jesteś agresywny wobec policji? HWDP? To przypierd*l z laski powinieneś wziąć na klate a nie płakać przed kamerami. Chuligani są niewinni? A cegłówki w radiowozach? Obrażenia policjantów po takich zamieszkach? Za atak na funkcjonariusza publicznego w tym kraju odpowiada się z kodeksu karnego. To, że w tłumie dostanie się niewinnemu to oczywiste. Ci "cfani" w mordę sobie napluć nie dadzą i wiedzą kiedy i jak uciec. Zostają napinacze. I potem jest, że nie pozwalali w toaletach w pociągu się załatwiać przy zamkniętych drzwiach, że wulgarnie się odnosili. Ludzie. Jak demoluje się pociąg to nie można inaczej. I co? Jak jest zadyma, to taki z kaskiem powinien stanąć na środku i rozkminiać kto w niego pierd*lną cegłówką, a kto tylko patrzy? Chuligani robią to dla adrenaliny i wiedzą, jakie grożą im konsekwencje. Dlaczego przy innych imprezach masowych tak nie ma? Dlaczego setki policjantów nie napier*ala się z długowłosowcami na przystanku alaska? Dlaczego po koncertach fifki nie ma burd? Wszyscy się tylko tych kibiców uczepili. Nosz to zrządzenie losu.

calkowicie sie zgadzam z tymi slowami. Generalnie jest tak ze prowokuje 10 typow, reszta idzie za nimi, bo jak nie pojdzie to dostanie wjebane od swoich. Co z tego ze ktos niewinny dostanie pala czy gazem? jest w takim a nie innym miejscu, z tymi a nie innymi ludzmi. Prewencja sie nie pierdoli i nie bedzie szukac w tlumie jednego typa co rzucil kamien tylko naprze na caly tlum- bo jak nie to oni napra na policje. proste.
Najlatwiej krzyczec hwdp jebac policje itp itd, a potem w wiekszosci spierdalaja ci najtwardsi, a ci co nie wiedza czym to moze grozic(a tez spiewali) zostaja i dostaja laska przez plecy.
Meczy mnie to strasznie. Chcialbym zeby nie bylo na stadionie jazdy na policje, kazdy chyba widzi i slyszy jak zajebiscie mozna sie bawic gdy jest porzadny doping dla teamu. Ale dopoki na mecze beda wchodzic kryminalisci i karki ktore nie wiedza o co kaman w futbolu dopoty bedzie prowokowanie i szukanie okazji do starcia.

Zgadzam sie tez z druga strona. Zbyt czesto zdarzaja sie przypadki fatalnego uzycia broni przez milicje, zbyt czesto zbyt butnie ustawiaja sie przed kibolami, i rozpoczyna sie lancuszek szczescia :roll: Nie kazdy jednak pamieta ze to nie wina policjantow ktorzy stoja wydygani i szukaja wzrokiem lecacej cegly tylko wina tepych dowodcow ktorzy chyba mysla ze demonstracja sily najszybciej zrelaksuje tlum
:roll:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”