Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 12 lis 2007, 19:33
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 12 lis 2007, 19:44
cloner pisze:Cytat:
Ciekawe jakie byłoby twoje zdanie gdybyś był policjantem
Gdyby babcia miala wąsy .... Poza tym daruj sobie, policjantem mozna byc, ale trzeba rzetelnie wykonywac swoja prace, a nie dop*erdal*c sie do tego co nie trzeba.
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 12 lis 2007, 20:13
Ja nie pier**le policji za to, ze są, tylko za to, co robia.też pier&^lił Policje tak jak ty
Ty to jednak masz nierówno pod sufitem. Przeciez napisalem :Jestem ciekaw gdzie byś poszedł jakby ci chatę okradli
Ale, zreszta, nie bede juz kontynuowal tej niby dyskusji, jak mozna z pokemonem wymieniac uwagi. Idz lepiej wymieniac sie pokemonami z kolegami z przedszkola.policjantem mozna byc, ale trzeba rzetelnie wykonywac swoja prace
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 12 lis 2007, 20:34
EnJoy's pisze:W sumie to policja winna w tym przypadku jest.Moim zdaniem to policja jest prowokowana do takich zachowań.Nie twiedzę,że do zabijania młodego człowieka,ale pseudo kibice sami się proszą/domagają starć z policją,a później najlepiej pojeździc po policji.
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 12 lis 2007, 20:46
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 12 lis 2007, 21:55
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 12 lis 2007, 23:14
Cloner 100% racji. Bawią mnie tutejsi "zorientowani" co bronią policję, bo widać, że chyba na wyjazdy za klubem łaska nie jechać. Policja prowokuje, wystarczy raz jechać na wyjazd i obserwować, jak ich swędzi pała (bez skojarzeń)cloner pisze:Dobre, dobre, nie wychowalem sie na hip-hopie, gdyz slucham go od niedawna, a sprayu to ja w ręku nie mialemMoim zdaniem, narazie jesteś jeszcze zwykłym młodym gniewnym chłopcem wychowanym na Polskim Hip-Hopie i szprajowaniu 'HWDP' za garażami lub w piwnicy ...![]()
Pokemon - idz gdzies indziej pisac te swoje dyrdymały
Gdyby babcia miala wąsy .... Poza tym daruj sobie, policjantem mozna byc, ale trzeba rzetelnie wykonywac swoja prace, a nie dop*erdal*c sie do tego co nie trzeba.Ciekawe jakie byłoby twoje zdanie gdybyś był policjantem
Fishbone
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Feniks » 12 lis 2007, 23:31
Feniks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 13 lis 2007, 6:44
Fishbone pisze:Cloner 100% racji. Bawią mnie tutejsi "zorientowani" co bronią policję, bo widać, że chyba na wyjazdy za klubem łaska nie jechać. Policja prowokuje, wystarczy raz jechać na wyjazd i obserwować, jak ich swędzi pała (bez skojarzeń) Cool Policjant ma wzorowo i zgodnie z prawem wykonywać swoją pracę a nie hańbić orła, którego nosi Wink
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 13 lis 2007, 9:37
To spi*rd*laj na Bialorus, albo Rosje, nie zyjemy juz w PRL i nie powinno byc odpowiedzialnosci zbiorowej.kici kici pisze:Aha ... no i jeszcze co niektórym trzeba przybliżyć termin 'odpowiedzialność zbiorowa' , jeden coś zrobi, pałą dostanie drugi .
Skoro na legalu nie mozna wyjsc z kordonu i isc na zakupy, to trzeba to zrobic szturmem.kici kici pisze:Byłem niedawno na wyjeździe gdzie policja eskortowała nas na dworzec, około 40 osób wbiło się szturmem do jakiegoś sklepiku ... jak myślisz co w takiej sytuacji można zrobić ? ...
Proste!
No widzisz, dostales - bo policja sie nie martwi czy dostanie pała winna osoba, czy niewinna. Czy zatrzyma po calej akcji winna osobe, czy niewinna. Czy gazem w oczy dostanie winna osoba, czy niewinna. Czy strzeli z broni gladkolufowej w winna osobe, czy niewinna. A nawet czy strzeli przepisowo ponizej bioder, czy strzeli powyzej. Im to obojetne. W raporcie napisza, ze akcja policji zostala przeprowadzono wzorowo, zatrzymano najbardziej agresywnych uczestnikow zajsc i zamieszki zostaly szybko spacyfikowane.Bienias pisze:Ja dostalem i nie jestem z tego powodu dumny
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Feniks » 13 lis 2007, 9:50
W Polsce jako takiej odpowiedzialności zbiorowej nie ma. Jest natomiast Art. 158 i Art. 254 Kodeksu Karnego. Więc jeśli on na Białoruś, to ty na drzewo.cloner pisze: To spi*rd*laj na Bialorus, albo Rosje, nie zyjemy juz w PRL i nie powinno byc odpowiedzialnosci zbiorowej.
Feniks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 13 lis 2007, 10:09
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Feniks » 13 lis 2007, 10:20
Bo uderzyła mnie po Twarzy.cloner pisze:Feniks - i po co sie wpieprasz ?
Feniks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 13 lis 2007, 10:40
No to faktycznie, prawdziwy chuligan jestes, dostales po ryju, wstales i jeszcze bez problemów mi odpisales. Brawo.Bo uderzyła mnie po Twarzy
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 13 lis 2007, 10:42
Feniks pisze:Kolejne forum i wciąż te same oklepane pseudoargumenty. Że młodzi napinacze, że na wyjeździe nie byli, że policja zła. Nie będę tutaj dokonywał dogłębnej analizy mojego wywodu. Nie będę odpowiadał na próby kontynuowania rozmowy ze mną w tym temacie. Ja jestem zorientowany, jak wyglądają wyjazdy. Wiem, jak jest z policją. Nie mniej opowiadam się po jej stronie. Wkurza mnie pierd*lenie jednego intelektualnego impotenta z drugim, że policja to ch*je i swędzą ich pały. Wojna między prewencją a chuliganami była, jest i będzie. Rzuca mną o ścianę jak wypowiada się taki "kibic" przed kamerami i piszczy, że policja to, że tamto, a z mordy patrzy mu kryminał. Jesteś agresywny wobec policji? HWDP? To przypierd*l z laski powinieneś wziąć na klate a nie płakać przed kamerami. Chuligani są niewinni? A cegłówki w radiowozach? Obrażenia policjantów po takich zamieszkach? Za atak na funkcjonariusza publicznego w tym kraju odpowiada się z kodeksu karnego. To, że w tłumie dostanie się niewinnemu to oczywiste. Ci "cfani" w mordę sobie napluć nie dadzą i wiedzą kiedy i jak uciec. Zostają napinacze. I potem jest, że nie pozwalali w toaletach w pociągu się załatwiać przy zamkniętych drzwiach, że wulgarnie się odnosili. Ludzie. Jak demoluje się pociąg to nie można inaczej. I co? Jak jest zadyma, to taki z kaskiem powinien stanąć na środku i rozkminiać kto w niego pierd*lną cegłówką, a kto tylko patrzy? Chuligani robią to dla adrenaliny i wiedzą, jakie grożą im konsekwencje. Dlaczego przy innych imprezach masowych tak nie ma? Dlaczego setki policjantów nie napier*ala się z długowłosowcami na przystanku alaska? Dlaczego po koncertach fifki nie ma burd? Wszyscy się tylko tych kibiców uczepili. Nosz to zrządzenie losu.
peepe
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio