Kto wygra Premiership w sezonie 2007/2008 ?

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post autor: guru » 13 lis 2007, 19:15

Też planowałem odkurzyć temat po ostatnich szlagierach, ale na śmierć o tym zapomniałem. :P
fieldy pisze:I choć Manu ostatnio dobrze gra i często strzela po 4 gole w meczu [a raczej strzelało, bo teraz Roo się leczy, wiec pewnie już tak rózowo nie bedzie] to ich srednia wynosi 1,76. [tak samo jak w przypadku Portsmouth i ... Spurs :o ]
Piętą Achillesa Spurs jest obrona. Ramos jest na dobrej drodze, by to poukładać. W ostatnim mecz Koguty po raz pierwszy od meczu z Derby zagrały na 0 z tyłu.
Duch pisze:Po fatalnym starcie może obudzi się Tottenham. Oczywiście wygrali w Wigan, ale trzeba poczekać na spotkanie z mocniejszymi rywalami. No i trzeba jednak dać troszkę czasu Ramosowi.
Do składu niedługo wróci King. Nie trzeba chyba mówić ile on dla nich znaczy. W końcu gra w defensywie będzie bardziej poukładana.

Chelsea gra w kratkę, jakoś mnie nie przekonują. Wątpię żeby udało im sie wywalczyć mistrzostwo. Przed rozpoczęciem sezonu twierdziłem, ze o mistrzostwo Anglii będą sie biły dwie drużyny- Arsenal i Manchester. Jak na razie wszystko idzie zgodnie z planem. 8)

Wróć do „Anglia”