komentarze w stylu:
sa z lekka irytujace, dosc plaskie i moim zdaniem nie na miejscu.I to pewnie tylko gruby Boruc wystąpi z Polaków i zawali jakąś bramke
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marta M. » 15 lis 2007, 21:14
sa z lekka irytujace, dosc plaskie i moim zdaniem nie na miejscu.I to pewnie tylko gruby Boruc wystąpi z Polaków i zawali jakąś bramke
Marta M.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 15 lis 2007, 21:16
Marta M. pisze:Cytat:
I to pewnie tylko gruby Boruc wystąpi z Polaków i zawali jakąś bramke
sa z lekka irytujace, dosc plaskie i moim zdaniem nie na miejscu.
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 16 lis 2007, 0:34
Mam nadzieję że dobrze oglądało ci się mecz polskiego Realu z polskim Olympiakosem bo właśnie przez Polaków tam grających go puścilicloner pisze:Wybacz, ale nie mam. Dlatego licze, ze TVP pokaze jakis mecz z udzialem Polaków Smile
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marta M. » 16 lis 2007, 1:54
Tak Boruc :*Taa wiem Boruc...
Na złosc mamie odmroze sobie uszy i narobie w gacie.I właśnie przez takie uszczęśliwianie mnie przez TVP kibicuję przeciwnikom Celtów bo liczę że szybko odpadną
Hej hej Liga Mistrzow to nie bedzie NBA.Mam też nadzieję że w LM grać będą najlepsze zespoły a nie mistrzowie kraju
W takim razie dlaczego sie tak przejmujesz tym co w niej nadaja?Jeśli o mnie chodzi to TVP mogłaby zniknąć z powierzchni Ziemi
Marta M.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 16 lis 2007, 3:18
Bo TVP istnieje i wolałbym aby serio traktowali odbiorcę na czym wszyscy by zyskali.Marta M. pisze:W takim razie dlaczego sie tak przejmujesz tym co w niej nadaja?
Wybacz mamie, bo złość urodzie szkodziMarta M. pisze:Na złosc mamie odmroze sobie uszy i narobie w gacie.
Hej hej ojejMarta M. pisze:Hej hej Liga Mistrzow to nie bedzie NBA
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 16 lis 2007, 7:16
Musze przyznac, ze mecz byl ciekawyMam nadzieję że dobrze oglądało ci się mecz polskiego Realu z polskim Olympiakosem bo właśnie przez Polaków tam grających go puścil
LM jest za droga dla panstwowych stacji. Jak taki mądrala jestes to wymien zagraniczne stacje panstwowe, ktore pokazują LM.Kiedyś były dwa mecze LM i w czwartek PUEFA a teraz mamy mecz Polaków, S jak Seriale oraz jakieś cuda typu Gwiazdy uczą się jeździć na lodzie lub śpiewy Józefowicza i jego dupy
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: baziu » 16 lis 2007, 7:23
No w Polsce chyba żadna stacja nie transmituje LM (może Canal+ ale nie mam). Polsat Sport rzuca się na tanią szkockacloner pisze:LM jest za droga dla panstwowych stacji.
baziu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: iceald » 16 lis 2007, 9:45
Quebaziu pisze:No w Polsce chyba żadna stacja nie transmituje LM
Szefów Polsatu Sport to się powinno wybatożyć za tę szopkę co odstawili w ciągu ostatniego rokubaziu pisze:Polsat Sport rzuca się na tanią szkocka
Ale to tylko taka moja dygresja.Polsat pokazywał jakieś mecze LM w tym sezonie na żywobaziu pisze:z LM puszcza jeden mecz i to ten sam co TVP
iceald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: baziu » 16 lis 2007, 12:45
iceald pisze:Que Kampanię reklamową "N" przegapiłeś czy po prostu tam gdzie mieszkasz sygnał dochodzi z półtorarocznym opóźnieniem
iceald pisze:Polsat pokazywał jakieś mecze LM w tym sezonie na żywo
baziu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 16 lis 2007, 13:01
Janio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 16 lis 2007, 13:03
A canal+ jest panstowy ? Pomysl baziu czasem, pozniej dopiero napisza N jest państwowa?
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marta M. » 16 lis 2007, 13:13
TVP to telewizja dla wszystkich, a nie jakis kanal tematyczny dla znawcow futbolu. To telewizja POLSKA wiec sila rzeczy jesli juz transmituje jakies wydarzenie sportowe powinna byc nastawiona na pokazywanie wystepow polskich sportowcow i w tym konkretnym przypadku tego meczu swoje zadanie realizuje. Oczywiscie, mam mnostwo innych zastrzezen do TVP, ale to temat na osobna dyskusje.Bo TVP istnieje i wolałbym aby serio traktowali odbiorcę na czym wszyscy by zyskali.
Nie jestem blondynka a nie rozumiem jak to zdanie sie ma do tego co napisalamWybacz mamie, bo złość urodzie szkodzi
Napisales, ze przez to, ze TVP pokazuje mecze Celticu - kibicujesz przeciwnikom Celtow. Prawda? Wniosek z tego taki, ze kibicujesz im na zlosc TVP. Prawda? Czyli jak ulal pasuje tu powiedzenie: 'na zlosc mamie odmroze sobie uszy'. Prawda?!A zresztą twoja odpowiedź jest mało trafna bo jak Celtic odpadnie to będą pokazywali mecze kolejki
Jaka szopke? Ta stacja ostatnio ma bardzo dobry okres.Szefów Polsatu Sport to się powinno wybatożyć za tę szopkę co odstawili w ciągu ostatniego roku Bicz2 Ale to tylko taka moja dygresja.
Marta M.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: iceald » 16 lis 2007, 13:21
Może jeśli chodzi o inne dyscypliny sportu, to tak. Ale piłka nożnaMarta M. pisze:Jaka szopke? Ta stacja ostatnio ma bardzo dobry okres.
iceald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 16 lis 2007, 13:21
tak zrobie, mozesz mi zaufac. Oby tylko mecz gdzies pokazywali. I nie mam na myśli onetu, gdzie trzeba płacić za ogladanie meczów.Marta M. pisze:Proponuje Wam wiec olac TVP i obejrzec mecz Arsenalu
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 16 lis 2007, 13:26
Jak to nic ? W n sport pewnie beda pokazywac. Z tego co wiem to stacja ta dziala na takich samych zasadach jak polsat sportbo we wtorki nam nic nie pokazują.
cloner
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio