Siatkówka

Awatar użytkownika
Karmelinho15
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: Karmelinho15 » 17 lis 2007, 9:54

Babel pisze:Rozegranie - bez niespodzianek Zagumny i Żygadło. Dziwi, że pan Lozan nie dał szans Woickiemu, który gra bardzo ładny sezon jak na razie. W sumie w kontekście trzeciego rozgrywającego nie jest to tak istotne, bo ani Neroj, ani wyżej wymieniony Woicki nie sa w stanie na niwie sportowej wygrac z Guma i Zygadło. A Raul trzyma się koncepcji wysokich wystawiaczy vide Neroj. Czy słusznie?

Z tego co pamiętam to Lozano nie powołuje "Małego" bo ten jakies 2 lata temu sie z nim pokłocił na zgrupowaniu i wyjechał. Więc ja zdziwiony nie jestem.

Przyjęcie - Pozostali: Winiarski, Świderski, Gruszka (raczej nie do wyje...cia) oraz grupa pościgowa: Bąkiewicz, Wika i Kurek. Osobiście nie widze miejsca dla Bartka przy obecnej dyspozycji. O to 4 miejsce walczą Wika i Bąkiewicz. Nie podlega watpliwości, ze Wika jest w tej chwili w lepszej dyspozycji i powinien puścic Bąką bokiem, lecz przyjęcie Bąkiewicza to jest niesamowity skarb i podejrzewam, że Lozano nie będzie ryzykwał sytuacji, gdy ktoś Świderskiemu bądź Gruszce wybije przyjęcie z głowy i ten nie będzie miał zmianowego. Osobiście chciałbym zobaczyć Wike w kadrze, rywale nie są tacy straszni.

Też jestem bardzo ciekawy kto pojedzie Bąku czy Wika. Jakby ich porównac tak dokładniej to tak:
Zagrywka- Bąku ma od zawsze dobrą zagrywkę ale Wika też w tym elemencie jest mocny ale wydaje mi sie ,że na chwile obecną Wika ma troche lepszą zagrywke.
Przyjęcie- Bez dwóch zdan tutaj jest lepszy Bąkiewicz.
Obrona- Bąkiewicz chyba troche lepszy
Atak- Wika ostatnio jest bardzo skuteczny w ataku zwłaszcza ostatnio.
Wydaje mi się ,że Wika jest w lepszej formie od Bąkiewicza. Dla większosci osób sprawa jest chyba jasna ,że pojedzię Michał. Ale Raul przyzwyczaił nas do swoich dziwnych decyzji i sprawa wciąż jest otwarta

Wróć do „Inne sporty”