Reprezentacja Polski (zbiorczy) - Strona 208

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

#TeamLewandowski czy #TeamProbierz?

#TeamLewandowski
8
40%
#TeamProbierz
4
20%
Na selekcjonera Tomasz Tułacz, niech grają zawodnicy U-20 i naturalizowani Kongijczycy
8
40%
TS borys IFC
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 80

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 17 lis 2007, 21:22

mecz jest przebeznadziejny ale jak wynik sie utrzyma to niech sobie bedzie. polakom brakuje ruchu i pomyslu a belgowie sa dobrze poustawiani i wlasciwie nie ma miejsca na gre. nie wiem czemu 2 razy tak fatalnie dosrodkowal lobodzinski ale to chyba nie jego wina tylko murawy albo czegos tam bo 2 takie kiksy pod rzad to chyba sie w reprze w takim meczu nie powiny zdarzyc. musimy pograc w 2 czesci szybciej.

wazne ze jest ebi ze doszedl do tej pilki ze mu sie farciarsko odbilo od kolana ze strzelil. wszystko inne jet niewazne. niech sie tylko ten wynik utrzyma i bedzie fenomenozajewykurfajnie.

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 17 lis 2007, 21:27

TS borys IFC pisze:nie wiem czemu 2 razy tak fatalnie dosrodkowal lobodzinski ale to chyba nie jego wina tylko murawy albo czegos tam bo 2 takie kiksy pod rzad to chyba sie w reprze w takim meczu nie powiny zdarzyc.

Skoro pierwszoligowy piłkarz tak fatalnie dośrodkował, to chyba łatwo się domyśleć, że grają na kartoflisku. :roll: Krzynkowi też piłka zeszła.

Brawo dla Boruca za obronienie rzutu wolnego. Mecz jest strasznie trudny. Ciężko jest cokolwiek zrobić. Strzeliliśmy gola dzięki instynktowi Smolarka. Błąd obrońcy? W pewnym sensie tak, ale nie każdy napastnik poszedłby do końca tak jak Smolarek. :wink:

Dowieźmy ten wynik do końca i wszyscy będą zadowoleni. Do BOJU :!:

TS borys IFC
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 80

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 17 lis 2007, 21:31

"nie wiem" dodalem nie dlatego ze nie wiem tylko dlatego ze to jest takie cos u mnie jak "kuwa" czyli taki interpunktor czy cos w tym stylu

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 17 lis 2007, 22:30

LEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEO :!: LEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEO :!: LEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEOOOOOO :!:

Mecz był bardzo ciężki. Nasz little Polish wizard czarował po wejściu na boisko . Smolarek- profesor. Gratulacje dla całego zespołu, dla ewszystkich co mieli wkład w ten awans. Oby zawsze było tylu kibiców na stadionie.

Coś pięknego. Płakałem ze szczęścia po ostatnim gwizdku. Ładne zachowanie chłopaków po meczu. Leo podrzucany w górę. :o Co tu wiele pisać. Świętować!

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 17 lis 2007, 22:31

O boze :!: :P Udalo sie :!:
Wygralismy ten mecz :!: Co za emocje, co za szalenstwo :D
Ten mecz przypomnial mi ze istnieje to forum o ktorym zapomnialem :oops: Brawo Polsko, brawo Smolarek, brawo pilkarze :!:

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 17 lis 2007, 22:33

Rozkoszujmy się tą nocą.

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 692
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 17 lis 2007, 22:48

Łzy w oczach. Dla takich chwil warto żyć. Jestem dumny, że jestem Polakiem. Niech ta chwila trwa wiecznie. Leo- jesteś mistrzem. :jupi:

Awatar użytkownika
Remik
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Remik » 17 lis 2007, 22:51

Jest mamy awans :!: Dla takich chwil warto żyć :)
Fajne było ujęcie gdy Leo uściskał Smolarka. Mecz może fenomenalny ne był, ale liczy się awans. W drugiej połowie na boisu czarował Kuba. Robił co chciał z obrońcami z Belgii.
Idę świętować :P

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 17 lis 2007, 22:52

Tylko Piechniczek pewnie smutny teraz bo dziwnym trafem to pod wodzą Leo a nie jakiegoś reprezentanta polskiej myśli szkoleniowej ugraliśmy historyczny awans do ME. A to peszek.

Zajebiaszczo :mike: Teraz tylko wypadałoby się jakoś godniej zaprezentować (nie tak jak na ostatniej wielkiej imprezie).

Polska \o/

Dziękuję.

Awatar użytkownika
wianuch
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 38

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 17 lis 2007, 22:58

Mecz cieniutki, ale to nie miało byc Joga Bonito, tylko zwycięstwo przy bardzo złych warunkach atmosferycznych ;) Udało się, to jest najważniejsze.
Smolarek, co byśmy zrobili bez niego :?:
LEEEEEEEOOOOOO LEOOOOOOOOOO po huj Ty Łobodzińskiego wystawiłeś?? :smile2:

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 17 lis 2007, 23:03

Jednak niedoceniłem pubilcznej TV. Mieli wtyki.

Belgia słabo i znów wyszło żem ignorant. Tym razem belgijskiej kopanej. Co prawda ich napad wygląda ciekawie na papierze, obrona co najmniej solidnie to pomoc jest zupełnie nijaka i nie wrózy tej reprezentacji najlepiej na przyszłość. Nawet jak Dembele i Mirallas pojda do Chelsów i innych Tottenhamów.
Z tego co kiedys ogladnąłem mecz Ajaxu, Vertonghen z musu grał na boku obrony i wiedziałem, że Błaszczykowski zrobi z niego wiatrak. Całe szczęscie mieliśmy "swojego" zawodnika wsród rywali.

Gratulacje. Juz przezyłem dwa awanse, co prawda do MŚ ale pamiętam jak ogólnonarodowa ekstaza zmieniała sie traume. Dołaczam się do życzeń Mentora (tych o godnym zaprezentowaniu się za rok).

Awatar użytkownika
TouReQ
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TouReQ » 17 lis 2007, 23:10

I okazalo sie, ze Polacy nie musza organizowac Euro zeby w nich wystapic. Dziekujemy! Kieliszki w dlon!

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout
Reputacja: 100

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 17 lis 2007, 23:21

Jest!

:!:

Kuwa mać JEST :!: (awans)

Aż nie wiem co mam pisać autentycznie się popłakałem, zresztą nie tylko ja. Pierwszy raz w historii awans do Euro i ten stadion w Chorzowie jak ja ogromnie załuje że, nie moglem tam być i w tym mrozie zdzierać gardła dopingują Polaków. Cudowna radość kibiców i piłkarzy i jeszcze te porwanie LEO jak udzielał wywiadu dla TVP eh...

W życiu piękne są tylko chwile i to jest jedna z tych chwil... :)
TouReQ pisze:Kieliszki w dlon!
A żebyś wiedział, że tak! Ojciec właśnie pojechał do nocnego po szampana i nie tylko to będzie piękna noc i długie świętowanie w rodzinnym gronie (fajnie, że nas się dużo dziś u mnie w domu zebrało)

Na analizy i wnioski przyjdzie czas jutro na razie:

:beer: :pijemy:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 17 lis 2007, 23:23

Awatar użytkownika
adamg
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adamg » 17 lis 2007, 23:34

Jesteśmy [k****] w mistrzostwach EUROPY!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”